ПОДИВЉАЛИ МИГРАНТИ НАПАЛИ ВОЗАЧА АУТОБУСА ЗА ОБРЕНОВАЦ! Инцидент снимили преплашени путници! ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ ГЛАВЕ – ОВАKО ЗАХВАЉУЈУ СРБИЈИ

ПОДИВЉАЛИ МИГРАНТИ НАПАЛИ ВОЗАЧА АУТОБУСА ЗА ОБРЕНОВАЦ! Инцидент снимили преплашени путници! ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ ГЛАВЕ – ОВАKО ЗАХВАЉУЈУ СРБИЈИ

30 августа 2019

Инцидентна ситуација на Савском тргу, полазном стајалишту линије 860, снимљена је касно синоћ, када је група миграната покушала да уђе у аутобус без плаћене карте.

Ситуација је ескалирала пошто је један од њих кренуо у физички обрачун са возачем и потпуно изгубио контролу, да би га на крају смиривали и задржавали остали мигранти.Овај проблем, међутим, дешава се свакодневно. Сценарио је исти – група мушкараца покушава да уђе у возило, свађају се са возачем и путницима, прете, ударају песницама…

Портал Локалне новине Обреновац који је објавио снимак на својој Фејсбук страници наводи да се захваљујући двојици момака који су се у том тренутку нашли код предњих врата возила све заврсило само на оштром вербалном наступу…

Један од момака им је овом приликом рекао : „Оваквим понашањем се захваљујете Србији“ ?

– Синоћ је ситуацију смирила једна група младића који су се налазили у аутобусу, иначе, не знамо како би се завршило. Свакодневно имамо проблем са мигрантима који неће да плате карту, па улазе у расправу са возачем и путницима. Прете, гестикулирају као да ће му одсећи главу, пуцати… Нисмо имали забележен физички напад на возача, углавном су то претње, али дешава се и да ударају песницама о стакло – казали су нам у превознику „Стрела Уб“.

Често не постоји начин да возач онемогући таквим путницима да уђу у аутобус и онда настају други проблеми.

– Малтретирају путнике, остављају флаше, направе хаос у аутобусу. Наши људи не знају шта да раде. Увек их је по 4 до 6 у групи. Дешава се да уђе, на пример, њих шесторо, а да купе три карте. Одбијају да изађу и нико не може да их избаци – кажу у „Стрели“.

Kако кажу, њихова возила за Обреновац су нова, и не могу да дозволе да путници, били то мигранти или не, који неће да плате карту улазе и уништавају аутобусе.

KOMENTARI15 коментара

 1. persida says:

  Islamske degenerike proterati iz Srbije. Njihova naselja spaliti pod hitno, to je gamad koja je vec unistila Evropu, a nas ce bukvalno pojesti.

 2. električar says:

  Ovo su oni što "ne piju akohol" ...

 3. Marija says:

  To je nasa "pametna vlast" dozvolila. Oni cak hoce da daju napustene kuce migrantima i da njima nasele Srbiju.... UZAS !!! Ali ovaj narod i ne zasluzuje bolje. Kad budu poceli da ubijaju po Srbiji mozda ce se narod trgnuti mada i tad cisto sumnjam. Viktor Orban sigurno nije lud sto je digao ogradu duz granice sa Srbijom,stiti svoj narod a ovi nasi bezmozgovici nista ...STRASNO !

  • Zoran says:

   Nasa vlast sada nema nikakvu iole dugorocnu stratediju. Ona ide od danas do sutra, kao musica bez glave.

   • rajko says:

    Aaa, varaš se! Naša vlast nije naša nego njihova. Pogledaj šta rade sa KiM i čitavom Srbijom. To je sve deo plana za uništenje Srbije.

    • Ivana says:

     A šta radi kukavički srpski narod oko 7 miliona ćuti hrabro kao i uvek dok nam se sve komšije smeju.

    • Бобан за Српског Цара и царевину Србију says:

     100% тачно!

   • Slađa says:

    oVO NIJE NAŠA VLAST. Na vlasti su stranci . Ko je od njih iz centralne srbije. mi im služimo samo kao izvor prihoda.Dobili su pare da ovo sprovedu.

 4. triglav says:

  ... zanimljivo. u srbiji, izgleda, nema policije.

 5. Милан says:

  Избаците ту стоку из земље. Угледајте се на Мађаре.

 6. rajko says:

  Ovi avganistanci (po fizionomijama bih rekao da su avganistanci) oričgledno ne znaju ni reč srpskog. Ali će sigurno razumeti esperanto - batine. Taj jezik razumeju svi narodi na svetu.

 7. kugla says:

  Toliki trg a nigde policije? Čemu nam služi policija?

  • rajko says:

   Pa za nas. Da hapsi i privodi babe u 90.-im, da asistira u otimačini stanova samohranim majkama, da štiti kriminalce od našeg besa, a noću da ruše i buše lokacije koje vlada hoće da proda strancima itd. Puno posla. Dan-noć, noć-dan. Ne mogu oni još i sa migrantima da se bakću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u