ПОДИВЉАЛИ МИГРАНТИ НАПАЛИ ВОЗАЧА АУТОБУСА ЗА ОБРЕНОВАЦ! Инцидент снимили преплашени путници! ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ ГЛАВЕ – ОВАKО ЗАХВАЉУЈУ СРБИЈИ

PODIVLJALI MIGRANTI NAPALI VOZAČA AUTOBUSA ZA OBRENOVAC! Incident snimili preplašeni putnici! PRETE ODSECANJEM GLAVE – OVAKO ZAHVALJUJU SRBIJI

30 avgusta 2019

Incidentna situacija na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljena je kasno sinoć, kada je grupa migranata pokušala da uđe u autobus bez plaćene karte.

Situacija je eskalirala pošto je jedan od njih krenuo u fizički obračun sa vozačem i potpuno izgubio kontrolu, da bi ga na kraju smirivali i zadržavali ostali migranti.Ovaj problem, međutim, dešava se svakodnevno. Scenario je isti – grupa muškaraca pokušava da uđe u vozilo, svađaju se sa vozačem i putnicima, prete, udaraju pesnicama…

Portal Lokalne novine Obrenovac koji je objavio snimak na svojoj Fejsbuk stranici navodi da se zahvaljujući dvojici momaka koji su se u tom trenutku našli kod prednjih vrata vozila sve zavrsilo samo na oštrom verbalnom nastupu…

Jedan od momaka im je ovom prilikom rekao : „Ovakvim ponašanjem se zahvaljujete Srbiji“ ?

– Sinoć je situaciju smirila jedna grupa mladića koji su se nalazili u autobusu, inače, ne znamo kako bi se završilo. Svakodnevno imamo problem sa migrantima koji neće da plate kartu, pa ulaze u raspravu sa vozačem i putnicima. Prete, gestikuliraju kao da će mu odseći glavu, pucati… Nismo imali zabeležen fizički napad na vozača, uglavnom su to pretnje, ali dešava se i da udaraju pesnicama o staklo – kazali su nam u prevozniku „Strela Ub“.

Često ne postoji način da vozač onemogući takvim putnicima da uđu u autobus i onda nastaju drugi problemi.

– Maltretiraju putnike, ostavljaju flaše, naprave haos u autobusu. Naši ljudi ne znaju šta da rade. Uvek ih je po 4 do 6 u grupi. Dešava se da uđe, na primer, njih šestoro, a da kupe tri karte. Odbijaju da izađu i niko ne može da ih izbaci – kažu u „Streli“.

Kako kažu, njihova vozila za Obrenovac su nova, i ne mogu da dozvole da putnici, bili to migranti ili ne, koji neće da plate kartu ulaze i uništavaju autobuse.

KOMENTARI15 komentara

 1. persida says:

  Islamske degenerike proterati iz Srbije. Njihova naselja spaliti pod hitno, to je gamad koja je vec unistila Evropu, a nas ce bukvalno pojesti.

 2. električar says:

  Ovo su oni što "ne piju akohol" ...

  • kugla says:

   Kakvi bi tek bili da su nešto popili!

 3. Marija says:

  To je nasa "pametna vlast" dozvolila. Oni cak hoce da daju napustene kuce migrantima i da njima nasele Srbiju.... UZAS !!! Ali ovaj narod i ne zasluzuje bolje. Kad budu poceli da ubijaju po Srbiji mozda ce se narod trgnuti mada i tad cisto sumnjam. Viktor Orban sigurno nije lud sto je digao ogradu duz granice sa Srbijom,stiti svoj narod a ovi nasi bezmozgovici nista ...STRASNO !

  • Zoran says:

   Nasa vlast sada nema nikakvu iole dugorocnu stratediju. Ona ide od danas do sutra, kao musica bez glave.

   • rajko says:

    Aaa, varaš se! Naša vlast nije naša nego njihova. Pogledaj šta rade sa KiM i čitavom Srbijom. To je sve deo plana za uništenje Srbije.

    • Ivana says:

     A šta radi kukavički srpski narod oko 7 miliona ćuti hrabro kao i uvek dok nam se sve komšije smeju.

    • Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

     100% tačno!

   • Slađa says:

    oVO NIJE NAŠA VLAST. Na vlasti su stranci . Ko je od njih iz centralne srbije. mi im služimo samo kao izvor prihoda.Dobili su pare da ovo sprovedu.

 4. triglav says:

  ... zanimljivo. u srbiji, izgleda, nema policije.

 5. Milan says:

  Izbacite tu stoku iz zemlje. Ugledajte se na Mađare.

 6. rajko says:

  Ovi avganistanci (po fizionomijama bih rekao da su avganistanci) oričgledno ne znaju ni reč srpskog. Ali će sigurno razumeti esperanto - batine. Taj jezik razumeju svi narodi na svetu.

 7. kugla says:

  Toliki trg a nigde policije? Čemu nam služi policija?

  • rajko says:

   Pa za nas. Da hapsi i privodi babe u 90.-im, da asistira u otimačini stanova samohranim majkama, da štiti kriminalce od našeg besa, a noću da ruše i buše lokacije koje vlada hoće da proda strancima itd. Puno posla. Dan-noć, noć-dan. Ne mogu oni još i sa migrantima da se bakću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *