Поглавље 35 је пораз овог режима!

Поглавље 35 је пораз овог режима!

15 октобра 2015

NEBOJŠA STEFANOVIC, IVICA DACIC, ALEKSANDAR VUCICПоглавље 35 којим је Србија директно условљена да призна независност Косова и Метохије је само још један од показатеља пораза и пропасти Вучићеве политике. Игра мачке и миша се на крају свела на оно што смо сви одавно знали, а то је да је један од услова ЕУ управо поглавље 35. Данас, овдашњи политиканти изненађени и увређени, праве се да ништа о томе нису знали.. То је та политика, једно причај, друго ради, а треће мисли, и не бој се, не може ти нико ништа. А онда Брисел, тај Брисел се окомио на Србију баш ове године и како је могуће да нам то баш сада ураде наши најбољи пријатељи?! А непријатељи тек, о томе не смем ни да помислим.. Па, зар пре неколико дана наш премијер није изјавио да гарантовано верује на реч Ангели Меркел која му је рекла да Србији неће постављати нове услове?! У праву је, ово и није никакав нови услов, већ јасан услов од самог почетка преговора са ЕУ. Колико се мора бити наиван па веровати свим обманама и лажима режима које су нам у континуитету пласиране већ 15 година.

И поред свих пропагандистичких текстова, како у свим дневним новинама, тако и преко осталих јавних медија и гласила, све су урадили да ништа нису урадили. Бар што се тиче Србије као државе и одбране њене територије. Политиканти желе врхунац на власти, чак и стварање неких ширих балканских заједница, знамо то кроз историју, али су увек наилазили на препреке. Онда та њихова жеља за већом влашћу доведе до смене. Сем овога, све Владе у последњих 20 и кусур година су биле најпогубније за нашу државу, те да би најједноставније решење било када би сви чопоративно поднели оставке!

А сада наступа манипулација великих размера. Помињу се референдум и избори! Опа! Циљ је дефинитивно да се грађани Србије направе саучесници у злочину, у издаји сопствене отаџбине, све по цену тога да ЕУ нема алтернативу. Решење је једноставно. Замрзнути преговоре о приступању Србије ЕУ на неодређено време. Никакви избори и референдуми нису потребни да би се определило око статуса Косова и Метохије. Све лепо пише у Уставу. Преговори о приступању су само пуко губљење времена и унос раздора у Србију.

Није ЕУ обећана земља, нити било шта друго, завршимо већ једном са том ЕУ. Они нас не желе и увек ће тражити да испуњавамо услове који оне поставе. Доста је тога. Решимо се свих полтрона и демагога. Дођимо памети и окренимо се ономе ко нас гледа као партнера и који нас поштује. Окренимо се ономе од кога ће бити користи грађанима Србије.

(Даније Ружичић, danijelaruzicic.com)

KOMENTARI3 коментара

  1. miodrag says:

    Veoma pamwtan tekst i navođenje! Svaka čast da neko pravi ima muda da to lepo i jasno , veoma razumljivo ispriča srbima koji jedno pričaju ,a rade drugo. Srbska hipokrizija je dojadila i Angeli Merkel, a kamoli Putinu. Nikako da se korporativnim dejstvima ustrojimo u jednu unisonu težnju , i ne samo težnju( jebeč težnju), več delanjem kojima ćemo zaista pokazati da smo protiv ove smrdljive izopačene i nesposobne vlade koja nas več dovela do najgoreg vida poniženja u okrućenju. DOSTA JE VIŠE! DOLE USRANI VUČIČ! nećemo jebenu E.U. ! HOĆEMO SAVEZ SA Rusijom, Mi smo ti koji odlučujemo, a ne psihopata i infantilni Vučić i nepismena i nesposobna galerija njegovih ministara. Zar je potrebna hrabrost da se stane odlučno u odbranu svoje domovine i kraju vičedeceniskog poniženja?

  2. marko says:

    uporno guranje srbije u eu vodi raspadu drzave model nezavisnoti drzave srbije koja je uredena voljom svojih gradsna zakonom redom koja ekonomski potpisuje s onim clanicama eu ugovore koji joj donose zaradu je model a kineski i ruski investitori kapital te banke rusije i kine 2% kredita koje zapad ne daje je put srbije.Svajcarska island norveskk su zemlje bogate bogastvo ne ovisi o nekoj zajendi u kojoj si vec ekonomskom programu i vladanju u smislu vlasnistva u toj drzavi.Jer da bogastvo ovisi u eu zajednici onda nikad singapur malezija jaoan koji nisu u evroazijskoj uniji australija ne bih bile bogate zemlje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u