Поглавље 35 је пораз овог режима!

Poglavlje 35 je poraz ovog režima!

15 oktobra 2015

NEBOJŠA STEFANOVIC, IVICA DACIC, ALEKSANDAR VUCICPoglavlje 35 kojim je Srbija direktno uslovljena da prizna nezavisnost Kosova i Metohije je samo još jedan od pokazatelja poraza i propasti Vučićeve politike. Igra mačke i miša se na kraju svela na ono što smo svi odavno znali, a to je da je jedan od uslova EU upravo poglavlje 35. Danas, ovdašnji politikanti iznenađeni i uvređeni, prave se da ništa o tome nisu znali.. To je ta politika, jedno pričaj, drugo radi, a treće misli, i ne boj se, ne može ti niko ništa. A onda Brisel, taj Brisel se okomio na Srbiju baš ove godine i kako je moguće da nam to baš sada urade naši najbolji prijatelji?! A neprijatelji tek, o tome ne smem ni da pomislim.. Pa, zar pre nekoliko dana naš premijer nije izjavio da garantovano veruje na reč Angeli Merkel koja mu je rekla da Srbiji neće postavljati nove uslove?! U pravu je, ovo i nije nikakav novi uslov, već jasan uslov od samog početka pregovora sa EU. Koliko se mora biti naivan pa verovati svim obmanama i lažima režima koje su nam u kontinuitetu plasirane već 15 godina.

I pored svih propagandističkih tekstova, kako u svim dnevnim novinama, tako i preko ostalih javnih medija i glasila, sve su uradili da ništa nisu uradili. Bar što se tiče Srbije kao države i odbrane njene teritorije. Politikanti žele vrhunac na vlasti, čak i stvaranje nekih širih balkanskih zajednica, znamo to kroz istoriju, ali su uvek nailazili na prepreke. Onda ta njihova želja za većom vlašću dovede do smene. Sem ovoga, sve Vlade u poslednjih 20 i kusur godina su bile najpogubnije za našu državu, te da bi najjednostavnije rešenje bilo kada bi svi čoporativno podneli ostavke!

A sada nastupa manipulacija velikih razmera. Pominju se referendum i izbori! Opa! Cilj je definitivno da se građani Srbije naprave saučesnici u zločinu, u izdaji sopstvene otadžbine, sve po cenu toga da EU nema alternativu. Rešenje je jednostavno. Zamrznuti pregovore o pristupanju Srbije EU na neodređeno vreme. Nikakvi izbori i referendumi nisu potrebni da bi se opredelilo oko statusa Kosova i Metohije. Sve lepo piše u Ustavu. Pregovori o pristupanju su samo puko gubljenje vremena i unos razdora u Srbiju.

Nije EU obećana zemlja, niti bilo šta drugo, završimo već jednom sa tom EU. Oni nas ne žele i uvek će tražiti da ispunjavamo uslove koji one postave. Dosta je toga. Rešimo se svih poltrona i demagoga. Dođimo pameti i okrenimo se onome ko nas gleda kao partnera i koji nas poštuje. Okrenimo se onome od koga će biti koristi građanima Srbije.

(Danije Ružičić, danijelaruzicic.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. miodrag says:

    Veoma pamwtan tekst i navođenje! Svaka čast da neko pravi ima muda da to lepo i jasno , veoma razumljivo ispriča srbima koji jedno pričaju ,a rade drugo. Srbska hipokrizija je dojadila i Angeli Merkel, a kamoli Putinu. Nikako da se korporativnim dejstvima ustrojimo u jednu unisonu težnju , i ne samo težnju( jebeč težnju), več delanjem kojima ćemo zaista pokazati da smo protiv ove smrdljive izopačene i nesposobne vlade koja nas več dovela do najgoreg vida poniženja u okrućenju. DOSTA JE VIŠE! DOLE USRANI VUČIČ! nećemo jebenu E.U. ! HOĆEMO SAVEZ SA Rusijom, Mi smo ti koji odlučujemo, a ne psihopata i infantilni Vučić i nepismena i nesposobna galerija njegovih ministara. Zar je potrebna hrabrost da se stane odlučno u odbranu svoje domovine i kraju vičedeceniskog poniženja?

  2. loli53 says:

    daj promeniet im pampers

  3. marko says:

    uporno guranje srbije u eu vodi raspadu drzave model nezavisnoti drzave srbije koja je uredena voljom svojih gradsna zakonom redom koja ekonomski potpisuje s onim clanicama eu ugovore koji joj donose zaradu je model a kineski i ruski investitori kapital te banke rusije i kine 2% kredita koje zapad ne daje je put srbije.Svajcarska island norveskk su zemlje bogate bogastvo ne ovisi o nekoj zajendi u kojoj si vec ekonomskom programu i vladanju u smislu vlasnistva u toj drzavi.Jer da bogastvo ovisi u eu zajednici onda nikad singapur malezija jaoan koji nisu u evroazijskoj uniji australija ne bih bile bogate zemlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *