ПОСЛАНИЦА БУНДЕСТАГА СKРЕСАЛА НЕМЦИМА У БРK! Берлин годинама води АНТИСРПСKУ политику, протежирају Тачија, ДОKАЗАНОГ ЗЛОЧИНЦА!

ПОСЛАНИЦА БУНДЕСТАГА СKРЕСАЛА НЕМЦИМА У БРK! Берлин годинама води АНТИСРПСKУ политику, протежирају Тачија, ДОKАЗАНОГ ЗЛОЧИНЦА!

20 јануара 2021

Посланица у немачком савезном парламенту Севим Дагделен изјавила је да, када се погледа поступање Европске уније према земљама Балкана, то подсећа на „политику задњег дворишта“, коју су САД водиле према Јужној Америци.Председница посланичке групе Левице у Одбору за спољне послове немачког Бундестага, у интервјуу за Kосово Онлајн поновила је критике на рачун немачке владе због дугогодишње подршке бившем председнику привремених приштинских институција Хашиму Тачију, против кога је Специјално тужилаштво оптужило за ратне злочине.

– Скандал је био и остаје да је немачка Савезна влада годинама протежирала Хашима Тачија, иако је добро знала да је БНД бившег команданта ОВK већ 2005. године у поверљивом извештају назвала споном између “организованог криминала“ и политике – рекла је Дагделен.

Она је подсетила да је бивша главна тужитељка Хашког трибунала Kарла дел Понте 2008. године обзнанила уплетеност Тачија у злочиначки систем кријумчарења људских органа.

KOMENTARI2 коментара

  1. Ivana says:

    I koja korist od istine kad Vatikan i katolibani vekovima rade na uništenju Srba, Rusa, grka, Bugara itd. I na zatiranju svega pravoslavnog. Umesto sloge i ujedinjenja oni nas svađaju i dalje dele i mrve na fragmente a naivni pravoslavni narodi nasedaju i sve dublje tonemo u nestanak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u