ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НА ИЗБОРИМА, КУРЦ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Ево шта се дешава у Немачкој!

ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НА ИЗБОРИМА, КУРЦ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Ево шта се дешава у Немачкој!

30 септембра 2019

КОНЗЕРВАТИВНА Аустријска Народна партија – чији је лидер донедавни канцелар Себастијан Курц – победник је превремених избора.

Освојила је 38,4 одсто гласова. Другопласирана је Социјалдемократска партија са 21,5 одсто, а трећа – Аустријска партија слободе са 17,3 одсто.Лидер ове последње – Норберт Хофер – већ је изјавио да она прелази у опозицију и да ће претрпети трансформацију која ће „многе позитивно изненадити“.

Курц је признао да није очекивао овако добар резултат и нагласио:

„Скинути смо у мају са власти, прошли четири тешка месеца, и данас су нас гласачи поново вратили својим гласовима. Ово је историјски резултат, јер никада није било овакве разлике између ОВП као прве, и других странака“.

У наставку је још истакао: „Освојили смо огромно повјерење, које је уједно и велика одговорност коју прихватамо уз велико поштовање. Обећавам да ћемо учинити све да оправдамо указано поверење и радимо најбоље што можемо за добробит Аустрије“.

Међутим, много већу пажњу света привукла је његова тврдња да је у Немачкој „ђаволски лоша економска ситуација“.

Није се упустио у образлагање зашто мисли да је баш „ђаволски лоша“. Само је додао:

„Пред нама је много искушења. Због ситуације у Немачкој – појавила се претња незапослености. Ту је и Брегзит. То су изазови који имају утицај и на Аустрију. Предстоје нам тешка времена“.

KOMENTARI9 коментара

 1. triglav says:

  rusi su prodali sav dug severno američkih država pa to ima posledice i za nemačku ekonomiju, koja je u večini u vlasništvu osoba iz sad.

 2. Predrag says:

  evo pobeđuju partije koje hoće da se otrgnu velikog brata. konzervativne koje teže da ne zavise od globalnog monetarnog sistema.

   • Косовац says:

    @ Velika Metla, …..Добро си му рекао, али трол није дужан да то разуме. Хоћу рећи да Predrag има улогу да нас убеди да је Курц противник Великог Брата. Јесте противник, мало морген.

 3. Косовац says:

  Курц је признао да није очекивао да ће му Велики Брат доделити 38,4% гласова. Зато је Велики и добио толику захвалност од Курца. И требао му је захвалити.

  • теоретичар says:

   Значи, ако сам добро разумео, Немачка је ипак постављена на бесног коња? Ако сам у праву није чудо што је меркелки све лошије здравствено стање.

   • Косовац says:

    @ теоретичар, …..Меркел је само Извршни директор, достојанствена сорошоидна функција. Не управља она Немачком, Немачком управља Дубоки. Али мора се признати да је Меркел једна од најјачих директора ЕУ. Макрон јој је тек дошао до половине. ……….И ниси добро разумео, није Немачка постављена на бесног коња, она је на бесном коњу од почетка „стварања“ ЕУ. И била је одличан родео мајстор реалитија. Али је стално трошила своју супстанцу. Па је сада у проблемима да се одржи на бесног коња, зато што је и она почела да сиромаши у тим европским богаташким размерама. Раније је било лако Европљанима (Наполеону, Енглезима, Кајзеру, Хабзбургеру): Када нестане тезоро, иде се у пљачку, видели смо у историји још од Римског царства и Крсташких ратова. Али сада се јавља један велики проблем за Немачку, да би се кренуло у пљачку, треба имати јаку и добру војску. А шта Немачка има од војне снаге? Само Америчке базе. А Америчке базе и чак Немачки Европски Суд Правде, иду толико далеко да том јахачу дивљег коња забрањују градњу Северног тока 2 баш кроз целу Немачку територију. На захтев Пољске, чујеш, па после Суд повуче одлуку, па после не повуче, тако је када нема неког доброг пендрека који судију може да научи памети. ……….Као што нама бране изградњу Мини ХЕ.

    • теоретичар says:

     добра ти ова. Нисам до данас прочитао. Идем копирам.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u