ПОТРЕС У СНС-у – ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР СТРАНКЕ НАЈАВИО: „Ако Зорана остане у Влади, нећу бити посланик! Или она, или ја!“

ПОТРЕС У СНС-у – ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР СТРАНКЕ НАЈАВИО: „Ако Зорана остане у Влади, нећу бити посланик! Или она, или ја!“

27 марта 2018

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић каже за Н1 да неће више бити посланик, уколико Зорана Михајловић остане не министарском месту.

Он каже да остаје члан СНС, али да не може да подржи Владу у којој је Зорана Михајловић министарка, јер сматра да је она својим радом уносила „најгору могућу дисхармонију у Влади“.

„То је мој став. Није тимски играч, то је моје мишљење одавно. Дошли смо негде до лимита, немам никакв разлог да то подржавам. Ја заиста не знам да ли још неко од посланика Српске напредне странке не жели да подржи Владу са Михајловић у њој, кажем искључиво свој став, немам намеру да утичем ни на кога другог. Нисам никада ни са ким разговарао о томе, али остајем при томе – подносим оставку ако она и после реконструкције буде у Влади Србије“, каже Ђукановић.

Он наводи да о реконструкцији Владе треба да одлучи премијерка Ана Брнабић, уз консултације са председником Србије Александром Вучићем.

„Не бавим се толико том тематиком, више се бавим дешавањима на Косову и Метохији, то ме много више занима“.

KOMENTARI2 коментара

  1. острогорски says:

    Ударио Тук на Лук. Најбоље би било ни она ни ти.

  2. Strateg says:

    Mihajlovićka je država u državi,američki korespondent,zaostavština žutih u aktuelnom sazivu. Beskrajno arogantna i antipatična. Na njeno mesto postaviti nekog mladjeg i neopterećenog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u