ПОТРЕС У СНС-у – ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР СТРАНКЕ НАЈАВИО: „Ако Зорана остане у Влади, нећу бити посланик! Или она, или ја!“

POTRES U SNS-u – VISOKI FUNKCIONER STRANKE NAJAVIO: „Ako Zorana ostane u Vladi, neću biti poslanik! Ili ona, ili ja!“

27 marta 2018

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović kaže za N1 da neće više biti poslanik, ukoliko Zorana Mihajlović ostane ne ministarskom mestu.

On kaže da ostaje član SNS, ali da ne može da podrži Vladu u kojoj je Zorana Mihajlović ministarka, jer smatra da je ona svojim radom unosila „najgoru moguću disharmoniju u Vladi“.

„To je moj stav. Nije timski igrač, to je moje mišljenje odavno. Došli smo negde do limita, nemam nikakv razlog da to podržavam. Ja zaista ne znam da li još neko od poslanika Srpske napredne stranke ne želi da podrži Vladu sa Mihajlović u njoj, kažem isključivo svoj stav, nemam nameru da utičem ni na koga drugog. Nisam nikada ni sa kim razgovarao o tome, ali ostajem pri tome – podnosim ostavku ako ona i posle rekonstrukcije bude u Vladi Srbije“, kaže Đukanović.

On navodi da o rekonstrukciji Vlade treba da odluči premijerka Ana Brnabić, uz konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Ne bavim se toliko tom tematikom, više se bavim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, to me mnogo više zanima“.

KOMENTARI2 komentara

  1. ostrogorski says:

    Udario Tuk na Luk. Najbolje bi bilo ni ona ni ti.

  2. Strateg says:

    Mihajlovićka je država u državi,američki korespondent,zaostavština žutih u aktuelnom sazivu. Beskrajno arogantna i antipatična. Na njeno mesto postaviti nekog mladjeg i neopterećenog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *