ПОЗНАТИ АНАЛИТИЧАР УПОЗОРИО АМЕРИКАНЦЕ: Овде ће ускоро све пропасти, а онда ће Кинези…

POZNATI ANALITIČAR UPOZORIO AMERIKANCE: Ovde će uskoro sve propasti, a onda će Kinezi…

25 marta 2020

Američki sajt “naturalnews” objavio je upozorenje svojim građanima da se pod hitno pripreme za period koji sledi i koji je već nastupio kao posledica širenja pandemije koronavirusa, inače će, kako navode, Kinezi pokrenuti kopnenu invaziju na Ameriku.

Ovaj tekst jasno govori kolika je panika nastala u SAD kada inače nezavisni i alternativni medij predviđa kinesku invaziju.Pre liste onoga što čeka američki narod čak stoji i upozorenje da onaj ko nije spreman da se suoči sa realnošću bolje i da ne čita navedeni tekst.

Sledi lista upozorenja i preporuka:

1.Produžavamo preporuke o spremanju zaliha hrane na 18 meseci. Ovo nije neka vrsta sebičnosti niti pohlepe, u našim prodavnicama ostaje sve manje hrane za prodaju.

2.Finansijski sistem je pred kolapsom. Banke će uskoro početi da propadaju. Mnogi depoziti biće izbrisani. Neki će preći u državnu blagajnu, svesni da će dolar ove godine izgubiti veliku vrednost zbog monetarnog pada.

3.Penzije se trenutno ukidaju, tačno onako kako smo godinama upozoravali. Ako ste bili uključeni u trgovanje akcijama na berzi, ta imovina nestaje iz dana u dan. Očekujte se gubitak od 80%.

4.Cene nekretnine će takođe pasti. Očekujte se pad u celoj zemlji u proseku od 40%. Nezaposlenost će se povećati za manje od 90 dana. Ovo nije proba.

5.Ludilo „besplatnog novca“ koje je promovisala Trampova administracija rezultiraće naglim porastom cena širom Amerike, što će nas odvesti putem venecuelanskog scenaria i počeće masovno štampanje novca.

6.Snabdevanje hranom je takođe kritično u mnogim regionima i mnoge lokalne trgovine su već očišćene. Stanovnici gradova hrle u prehrambene prodavnice u ruralnim sredinama koje imaju više hrane. Očekujemo da će uskoro početi bitke sa oružjem oko hrane.

7.Kada govorimo o oružju, sva municije i svo oružje u Americi danas su nestali. Prodavci i dalje imaju zalihe, ali veletrgovci su svuda nestali. Ako se do sada niste naoružali, moraćete platiti lepu sumu da biste stekli bilo šta u ovoj oblasti.

8.Sve više i više stručnjaka, pa čak i zvaničnika CDC-a, sada otvoreno govori o „milionima smrti“ u SAD-u tokom narednih 18 meseci. To više nije teorija zavere. „Novi koronavirus mogao bi da ubije milione širom SAD-a“, rekla je direktorka Centra za razvoj vakcina na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Merilendu.

9.Nekad tajni planovi vojne kontrole procurili su u medije, opisujući totalno vojno zatvaranje SAD. Oni pozivaju razne vojne jedinice u Vašingtonu, Severnoj Karolini i istočnom Merilendu da brane vladine operacije ako dođe do totalnog sloma. Sedmi plan čak predviđa misije koje uključuju oružje za masovno uništenje. (Drugim rečima, taktičke nuklearke raspoređene su u Americi.)

10.Uskoro očekujte pljačke po prodavnicama i apotekama. Zakon će vrlo brzo biti prekršen. Uskoro će početi haos.

Ovo nije vežba. Ovo nije prevara. I ovo neće biti gotovo za mesec dana. Komunistički Kinezi su upali u neke nezavisne medije kako bi progurali “lažni” narativ o virusu tako da Amerikanci zakasne sa pripremama kada započne finansijski kolaps. Jednom kada Amerika počne da propada, Kinezi će pokrenuti kopnenu invaziju na Ameriku.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad2 says:

  ovi su ludi ko bi uopšte želeo da vrši invaiju na USA (na stranu potpunu neopremljenost i nespremnost kineske armije za tako nešto).Znači ipak je ova korona NAMERNO izazvan za totalan kolaps i pljačlu USA od strane njihovih tajkuna a za to će bit ikrivi, nza se ,rusi i kinezi.Ali neke stvari u ovom scenariju stvarno mogu da im se dese i kako stoje stvari USA može da kolabrira IZNENADA I ŽESTOKO.Toliko gadno moiže da im bude da će ostatak sveta uključujući i kineze na kraju morati da se umeša da SPASE ono što se može spasiti tamo, to društvo je potonulo u totalnu hedoniju i anarhiju oi to će se SADA možda i videti, to nema veze sa supermarketima i dolarom, oni su POLUDELI na masovnoj skali.Samo se nadam da će odgovorni delovi tog društva održati kontrolu nad nuklearnim oružjem inače mnogo gadno može da bude za SVE, jer ko zna šta podivljali gutač hamburgera , nosioc medalje resident evil game 17 nivo može u svom mozku sitnog mravojeda da smisli ako dodje u posed nukearnih bombi.Ako nastave ovako uskoro će se vlast u USA kotrljati ulicama,to i nije tako loša medicina, uči skromnosti i razumu a i vreme je da malo i sami kusaju kuhinjnu koju su mnogima zakuvali je upravo će im njihovi bogataši to uraditi sada, isto ono što su radili čileu, venecueli, panami ,kubi,nikaragvi, argenetini,brazilu kolumbiji,meksiku haitiju,hondurasu,ekvadoru,boliviji,brazilu, jbte skoro da nema držaave u j.americi u kojoj nisu organizovali državni udar i krvoprolića filovana narko mafijom, krvožednom oligarhijom, anarhijom i BEDOM opljačkanog plebsa.

 2. Duh proroštva says:

  Pa znaš šta? Gazda koji ti najpre napravi ceo sistem da po njemu živiš, udari u temelj sistema da se sve sruši, i ti onda više ne možeš ni da živiš. Umreš ko ništa, ekologija napokon počne da cveta, aplauzi gejtsovima, a sav preostali svet može da stane na jedan veliki stadion.

 3. Istina says:

  Okreće se kolo sreče. Koliko će lepo biti kada krenu da jedu te štampane dolare, uzimajuči u obzir sav taj nered koji su napravili po celom svetu. Tudje muke pravili svoje ne videli. Sad će polako finacijski, materijalno da shvate da je sve laž, godinama i vekovima jih lagali i varali. Nafta, pare i oružje se ne jedu bar ne na ovim prostorima. Neznam šta će uraditi kada za 100 dolara neće moči da kupe ni limenku pepsija? Sve je predvideno polako sigurno i bez pardona, 300 miliona Amerikanaca će izprazniti zemlju za nepunu godinu bežajuči po svetu. Dokaz materijalističkog nezadovoljstva koji ne prihvaća suštinu skromnosti. Dolazi (NE)red na ameriku, izgleda su tako izabrali močnici...

 4. padre says:

  Jeste vala, baš će Kina da vas napadne, kao da nema dosta svoje sirotinje, pa joj treba i vaša!I šta to vi imate, do ćega Kina na lakši način ne bi mogla da dođe drugde po svetu?

 5. petrovgrad says:

  Čista komunistička propaganda, što bi rekao mudri Vuk Drašković ostaci Miloševićeve propagande. Neće to tako brzo da dođe, a to da će zapad da propadne u to verujem. Vide će se da li će truli kapitalizam propada, da li će Amerika i Engleska biti zemlja proleterska.

 6. Branko says:

  Šizofrenija i paranoja! Amerikanci su svi psihički oboleli usled 100 godišnje militantne propagande. Nema njima pomoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *