ПОЗНАТИ ГЕНЕТИЧАР ИЗНЕО ДОKАЗЕ: Срби су Аријевци а пола Хрватске има српско порекло (ВИДЕО)

ПОЗНАТИ ГЕНЕТИЧАР ИЗНЕО ДОKАЗЕ: Срби су Аријевци а пола Хрватске има српско порекло (ВИДЕО)

21 јула 2019

Развој генетике знатно утиче и мења ток историје, и сва досадашња знања. Познати генетичар, Јован Д. Марјановић, један је од ретких који се професионално бави развојем генетике као и пореклом свих југоисточних народа Европе. Он је изнео своју теорију о пореклу Срба.

Наоружан стручним знањем, Јован Д. Марјановић, један је од ретких генетичара у Србију, а и у свету уопште који на професионалан начин објашњава порекло Срба, као и свих југоисточних народа Европе.Марјановић аргументовано износи чињенична стања. Међународно је иначе познат по својим текстовима и анализама о новим енергетским технологијама о чему је до сада написао десетак популарних научних радова и објавио две најзначајније научне књиге на пољу слободне енергије, “Основни принципи овер јунити електромагнетних машина (2011)” и “Наука о слободној енергији (2018)”. Објавио је и књигу “Генетика Старе и Нове Европе” које је такође, добро поткрепљене чињеницама, и која знатно утиче на досадашња историјска знања.

Марјановић у својој књизи тумачи ко су заиста били Аријевци и чији је био првобитни језик Индоевропљана, поставља питања и даје одговоре на на то да ли су Адам и Ева били једини људи на Земљи, као и да ли је истина да сви белци потичу од једног човека од пре 10.000 година, и ко су били Аријевци заиста.

Више о самој генетици и ДНK материјалима из прошлости, најстаријим европским хаплогрупама, Јован је говорио у емисији “У Центар”.

Јован Д. Марјановић је у емисији говорио и о сеоби Словена, генетским блискостима И и Р хаплогрупа, генетској симбиози Словена и староседеоца Балкана у ДНK материјалу данашњих Срба. Такође, причало се и о повезаности ДНK порекла са језиком који говори један народ.

У суштини овај генетичар жели да открије ко смо и шта смо, а на почеку емисије прво је објаснио шта је ДНK:

– У школама смо учили основне ствари о ДНK, и хаплогрупама, ја сам та знаја касније додатно проширивао. У ћелији се налази ДНK, Y хромозом долази од оца, и он одређује пол детета, тај хромозом нас интересује и за историјске промене, започео је своје излагање др Јован.У настваку емисије детаљније је објашњавао ДНK хаплогрупе, и све што их чини и дефинише, не би ли боље образложио на чему базира своја истраживања. На основу хаплогрупа Јован дели становништво Европе.

Полемика се покренула и у правцу колико је у Србији становништво испитано ДНK анализама, на шта је Јован рекао да је и сто људи из Србије довољно да се дефинише њихово право порекло.

– Хаплогрупе су поуздане, на основу њих знамо да су и Германи и Kелти блиски словенским народима, исто истраживања су примењена и на Србе, рекао је Јован.

Потом се говорило о хаплогрупама на Kосову, као и томе који су народи Србима најсроднији.

– Хрвати су нам најближи, зато што пола Хрвата има српско порекло. Чак и генетски можемо рећи да смо ми и Хрвати један народ. Такође, и Румуни су са Србима веома блиски, посебно је нагласио др Марјановић.

Јован Д. Марјановић неретко се позивао и на званичне списе Kонстантина Порфирогенита, на основу којих је објашњавао и порекло Словена, наравно уз помен хаплогрупа, а зашто су Срби према истраживању овог генетичара заиста били Аријевци сазнајте у овом видео-снимку.

(еспресо. рс)

KOMENTARI6 коментара

 1. uf says:

  Malo ovaj geneticar kaki. Svi Hrvati su Srbskog porekla !!!

 2. Cp6a says:

  Генетичар и "енергетичар", е 'би га! Квантни доктор :))))

 3. padre says:

  Prestanite više da se hvalite time, da su oni sprskog porekla!

 4. Ivana says:

  Krivo 80% Hrvata vuku korene pokatoličenih Srba puna je Hrvatska bivših Srba kojima su prezimena Vlah, Vlahović, Srpčić, Srbljanović, Jović, Novakovvić, Popović, Petrović, Milošević, Ostojić, Ostović, Kalanj, Predragović, Pavunić, itd. Hrvati su stvoreni od dela slovenskog kajkavskog naroda Zagoraca, Prigoraca i Podravaca od kojih je Vatikan napravio jezgru za stvaranje novog naroda Hrvata u koji vekovima utapaju i asimiliraju Srbe.

 5. miros says:

  Ivana na dobrom si putu da otkrijes svu onu staru i zataskanu istinu o tome ko o kojima a mi uvek o njima !!!!????.samo nastavi tako imas podrsku svih onih pravih koji drze jos uvek do korena ,ima boga ,ima i pravde.

 6. Adam Najstariji says:

  Marjanovic nije profesionalni geneticar, vec dobro obavesteni amater koji svoja saznanja crpi sa interneta. Pohvalno je da razmislja svojom glavom, na primer o teorijama Kljosova. Marjanoviceva teorija da su Juzni Sloveni vecinom dacanskog porekla spada u domen moguceg, ali dolazak sa severa pocetkom srednjeg veka je mnogo verovatniji. Da je pola Hrvata srpskog porekla tesko je utvrditi, jer u DNK nije upisana etnicka pripadnost, vec se samo moze na osnovu nje pokazati ko je s kim u srodstvu. Hrvati, Srbi i Rumuni imaju relativno bliske zajednicke pretke, a da li su to bili Dacani, videce se kada pronadu delove Decebala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u