Права истина о разлогу напада Новог светског поретка на Србе као нацију

Права истина о разлогу напада Новог светског поретка на Србе као нацију

22 јануара 2015

europe_814-srpske-zemlje-srednji-vek-Више од једног века у српском народу постоји мишљење да су нас кроз историју нападали зато што смо на раскрсници путева. Данас нас осуђују без кривице, чак и када прави кривци исту признају, као што је био случај у недавној изјави Туђмановог министра полиције Бољковца да су Срби у Хрватској нападнути да би се изазвао рат.

Ако смо некада били на раскрсници путева, пошто су путеви били ретки, да ли смо то и данас када путева има свуда? Или разлог за непрестане нападе на Србе треба тражити негде другде?

Воде ли баш сви путеви у Рим? Увек када је српски народ страдао у новијој историји, Рим, односно Ватикан, се назирао негде у позадини тога страдања. Неки путеви свакако воде у Берлин или Беч, Немцима и њиховој вековној тежњи да буду господари Европе. Србија је на тим путевима увек била камен који треба шутнути. Јер су се о тај камен разбијале њихове илузије и ломила борна кола, од двоколица до тешких тенкова, преноси Тв Бест.

У ери глобалног света, када је готово немогуће сакрити и спречити ширење информација и сазнања, истина не може дуго остати сакривена. Из тог разлога су се последње деценије прошлог и почетком овог века нарочито интензивирали напади на Србе.

Зашто им сметамо?

Сметамо им због тога што су Срби једини народ у срцу Европе који се никако не уклапа у њихово виђење и планирање света и његовог поретка. Сметамо им што смо једини представници беле расе који су после ИИ Светског рата пуцали на Американце. У Вијетнаму су то били припадници жуте расе, у Сомалији црне, у Авганистану, Либији, Ираку арапи и муслимани.

Сметамо им због нашег исконског осећања правде, који носимо у генима и због чега смо једини народ на свету који, за разлику од њих који ратују увек за земаљско царство, спреман на жртве за царство небеско.

Српско осећање правде они су се увек трудили да сузбију наметањем свога права. А по том праву Срби немају права на правду.

Зашто су нам фалсификовали историју?

Нама је фалсификована историја нанела више штете и пораза од свих ратова! Поражавајућа је чињеница да народ као Срби који је од вајкада у вртлогу светске историје, народ који је морао кроз векове да води толике одбрамбене ратове, тако мало урадио да своју историју истражи како треба, прикупи све податке и публикује их, направи музеј какав доликује једном тако старом народу богате историје. Уместо тога дозволили смо фалсификаторима “западне школе” да нас лажу и прекрајају као да смо каменчић поред пута којег шутира сваки путник.

Србима су плански уништавали историјске записе како би их држали у незнању и лакше владали њима! За време Првог и Другог светског рата из Србије је однето око 40 железничких вагона архивске грађе. Немачки бомбардери су 6. априла 1941. намерно бомбардовали националну библиотеку у Београду, где је уништен цео фонд од 350.000 књига, укључујући и средњовековне списе непроцењиве вредности! Уништи једном народу историју, уништио си га као народ. Срећом истина се не може сакривати заувек, кад тад исплива на површину у пуном сјају.

Српску историју описују од шестога века, од времена наводног досељавања на Балкан, као да нас пре тога није ни било. А где су нам онда живели прадедови? Не падају народи са неба! Све је више аргумената у прилог тезе о томе да је центар, извор и колевка европске цивилизације Балканско полуострво, у “примитивној Србији”. Балканско полуострво је био први насељени регион из кога су касније насељавани остали делови Европе. Срби се овде нису доселили, већ су ту живели од свога почетка и одатле су се расељавали. Од леденог доба, обале Дунава су биле најбоље место за живот јер је цела Европа била окована ледом.

ВИНЧА

Винча је највеће и најзначајније истражено неолитско насеље, односно град у Европи и прво велико насеље које је било седиште прве урбане европске цивилизације пре девет хиљада година. Куће нису имале дворишта, па је и то један од доказа да то насеље није било село, већ град. Археолошко налазиште града Винча простире се на око петнаест хектара, и не само на овој локацији. Тај народ је живео на простору који је много већи од данашње Србије, а то је утврђено на основу 700 пронађених локалитета ван подручја Винче, са археолошким материјалом који је по стилу исти као материјал нађен у Винчи.

Простирао се широм данашње Босне, Србије, Румуније, Бугарске, Црне Горе, Македоније и Грчке. Налази из Винче потпуно су потирали тврдње германске или нордијске школе историје да је европска цивилизација настала на северу континента. Богатство налаза са овог локалитета (од керамичких посуда, фигуралне пластике, алата од животињских костију, глачаног и окресаног камена, остатака куц́а) говори у прилог да је Винчанска култура на овом месту била просперитетна, што потврђује дуготрајност насеља.

Геолози су открили да је материјал од кога су Винчанци правили куће и керамику није била обична глина, него мешавина леса и веома мекане глине каква може да се нађе само на локалитету између Сланаца и Великог села. То доказује да су имали развијене технологије, па не чуди што су и први топили метале и правили боје од минерала извађених у рудницима на Авали. Винчанска култура открила је пре више од 7.000 година тајну проналажења руда и топљења метала и тако извела највећу технолошку револуцију човечанства.

ПЛОЧНИК

Прва појава коришћења метала у свету регистрована је на подручју Србије, на локалитетима Плочник и Беловоде. На налазишту у Плочнику, пронађен је бакарни прстен, (као и други разни комади метала и камене секире) с почетка петог миленијума пре нове ере, који је један од првих металних предмета произведених на свету. Поред Плочника постоји још неколико локалитета у Србији.

Др Бен Робертс, са универзитета у Енглеској, рекао је да се колевка металургије пре 7.000 година догодила на тлу данашње Србије.

У Винчи је створена прва азбука и то пре око 9.000 година. Азбука старих Етрураца идентична са винчанском, а ово значи не само да Етрурци воде порекло са ових простора, а не из Мале Азије, како се уопштено сматрало, већ и да целокупна писменост Европе и Средоземља почива на винчанском писму.

vincansko pismo

ПИСМО

Осим тога, запањујуће је да српска азбука има чак 20 истоветних симбола као и винчанско писмо, те је тако и она настала из ове, а не грчке азбуке, како се и данас учи по школама. Чињеница да писмо није “дошло” на Балкан, него да се одавде ширило по евромедитеранском простору, битно мења слику предантичке историје.

Комплетна германско-нордијска школа, која је сматрала да су Словени дивља племена која су у Европу стигла из руских степа тек пошто су се остали народи цивилизовали, пада овим открићима у воду. А то многи нису смели да дозволе, јер им је од ширења оваквих лажи зависила егзистенција. Данас је већ увелико у целом свету прихваћено да знаци из Винче представљају писмо и то не неко староевропско или подунавско, већ винчанско писмо.

Национални симбол Срба из Дунавске Србије је крст са четири оцила (ћирилична слова с), и налази се у Винчанском писму.

Недавно су угледни немачки Универзитет у Тибингену и Геолошки институт у Хајделбергу потврдили да је археолошки локалитет Белица крај Јагодине најстарије светилиште Европе. У насељу из раног неолита нађена највећа ризница праисторијских уметничких дела на свету, са око 100 човеколиких фигура од камена, кости и глине, старих око 8.000 година. На фигурама из Белице представљене су све фазе настанка и развоја људског плода, од зачећа до порођаја. Овакве представе нису никада до сада забележене у уметничком стваралаштву човечанства. Немачки стручњаци су локалитет крај Јагодине назвали археолошком сензацијом 21. века!

Данас се деци у словенским школама предаје неуверљива, туђа верзија “сеобе народа” и “варварских напада” у време распада западноримске империје као истина о досељавању Словена на Балкан, који су одједном изронили из неких далеких мочвара, дошли на Балкан и без и једне забележене битке сатрли цивилизоване народе који су овде жиувели! Само здрава и поштена наука би могла да помогне да се изађе из зачараног круга мржње коју је Ватикан донео на Балкан фалсификовањем историје, крсташким ратовима ратовима, покатоличавањем и сакривањем истине!

sloveni -600x317

Шта значи “Аутохтони” на застави “Велике Албаније”?

Не би ли некако изашли на крај са непослушним Србима, они су недавно смислили нову интригу. Албанци, једини народ Европе који није имао своју борбу за национално ослобођење, и који због тога и нема националне хероје, већ је морао да узме Србина Скендер-бега за истог; наједном су постали Илири, народ који је мирно живео на Балкану, док нису дошли зли Срби и протерали га у јалове Албанске гудуре. Без икаквог научног доказа Албанцима се овим жели дати историјско право на балканске територије, наравно на штету Србије.

Арнаутска племена, која никада у историји нису испоштовала нити један склопљени договор, промовишу се у староседеоце Балкана са правом да се легитимно боре за своје “вековне територије”. И сами смо сведоци да они то здушно користе, трпајући у “Велику Албанију” не само српске, већ и територије садашњих држава: Грчке, Црне Горе и Македоније. Мислите ли да ће Европски парламент донети резолуцију о томе?

Генетика као необориви доказ

Анатолиј Алексејевић Кљосов, професор на Харварду, један је од оснивача ДНК-генеалогије – науке која разматра брзине мутација у ДНК и на основу тога одређује време древних миграција, време давних историјских догађаја и много тога другог што је у вези са еволуцијом човека, насељавањем наше планете по областима, као и археологијом, језикословљем и родословним линијама садашњих људи.

Др Кљосов је генетским истраживањима на простору Европе дошао до необоривих научних доказа:

“Хаплогрупа Р1а код Срба сеже много миленијума у дубину времена. Винчанска култура је њихова – Српска. Од главних родова код Албанаца “динарске” групе (И2а) има 12%, а код Срба 33%, код Хрвата 37%. И хаплогрупе Р1а код Албанаца има мање – 9%, код Срба 16%, код Хрвата 24%. Тако да одређена количинска разлика постоји. И чиме се она компензује?

Трима хаплогрупама, којих је код Словена мало: то су Е1б (28% код Албанаца, 18% код Срба и 10% код Хрвата), Ј2 (20% код Албанаца, 8% код Срба, 6% код Хрвата), Р1б (16% код Албанаца, 8% код Срба, 9% код Хрвата). Другим речима, код Албанаца има више носилаца хаплогрупа које нису “исконски словенске”, и то их не чини староседеоцима.”

(scribd.com – Зоран Маретић)

KOMENTARI13 коментара

 1. nedo says:

  U prikrivanju istine zdusno ucestvuje i SANU i njeni akademici koji su stekli diplome i izgradili karijere na falsifikovanoj istoriji. Komunisticki zlikovci potpomognuti vatikanskim ubicama i dalje unistavaju sve sto je srpsko!

 2. Paštrović says:

  Boli me uvo za bilo kakva naučna dokazivanja, i za sve te "halpogrupe". Jedino mi je jasno da su se Srbi odrekli samih sebe vrlo dobrovoljno, pošto ih nikad niko ne bi mogao primoravati da prihvate ustašku zastavu kao nešto normalno. Ona je temelj sveg ostalog propadanja i valjanja u blato, jer... ne možemo se sprdati sa nevino stradalim sunarodnicima, gospodo i drugovi. Tek onda možemo da raspravljamo o stvaranju te šiptarske države. A sama SANU?... pa ona je javni WC. Pozdrav od mene, "nedo-medo".

 3. Pingback: Права истина о разлогу напада Новог светског поретка на Србе као нацију | ҉ ~

 4. gradinar says:

  Bio sam zapanjen kad sam prvi put pročitao da Rusi i Jevreji uče sasvim drugačiju istoriju od ove zvanične "germanske" koja se uči i u našim školama. Rusi pričaju obrnutu priču - da su oni došli negde odavde... Zato verujem da smo autohtoni na Balkanu. Ipak, sve to ne objašnjava zašto nas napadaju. Pre bih rekao da je razlog što smo neposlušni. Dokazano neposlušni, znači - za njih nepouzdani, nekooperativni... Na primer, setimo se da je 1941. kralj potpisao pakt sa Hitlerom, a narod izašao i rekao "Bolje rat, nego pakt". Danas se opet ove naše današnje vođe tiho pripremaju za ulazak u Nato. Ako se to desi - ja izlazim na ulicu! Inače, imao sam prilike da u ruci držim predmet iz Vinče star preko 5.000 godina...

 5. Душан М. Стојановић says:

  http://www.intermagazin.rs/smilja-avramov-sad-vatikana-i-nemacke-sklopili-tajni-sporazum-za-unistenje-pravoslavlja-video/ Тајни споразум 1976. године склопљен између ватиканиста/паписта, амера и немаца да православце света униште.

 6. Jovanka says:

  O nasoj zabranjenoj istoriji čitala sam i govorila pre vise od 3o g, ali " dobila po nosu od mojih do mojih "...yato mi je drago da iz drugih izvora stize staro-novo ynanje...a meni ostaje samo da se sprdam sa nekadasnjim, cast izuzecima...U cara Trajana kozje usi...nisam vise sama u svojim znanjima....

 7. Apis says:

  Ko nam je kriv! Lepo smo se ušuškali i ubedili kako su švabe kulturan fin i pametan svet. Oni to jesu ali ne za naše dodro. Naše bune i ustanke protiv Turaka švabe su podsticali i podržavali. Dali su nam i prvo obrazovanje servirano iz njihovih knjiga. Tako smo saznali da smo odnekud došli na tuđu zemlju i da tu gde jesmo nismo gazde toga što imamo. Švabama ni na kraj pameti nije bilo da stvore i emancipuju srpsku državu nego da potiskujući Tursku imperiju podebljaju Austrougarsku. Sto godina švabe od toga ne odustaju a naš Vučić još priča o njemačkom prijateljstvu.

 8. Душан says:

  Ako ćemo pošteno oko prave istine....taj neki gen kod nas plaši zapadnoevropske varvarske narode..sa razlogom...da nije bilo propadanja države od strane turaka, Srbija bi danas bila svetska imperija u svakom pogledu...kulturno, tehnološki, vojnički i teritorijalno...A što nije nemoguće da se opet desi, pogotovo što su se Germani i ostali u više navrata opekli..Bilo kakvo dizanje glave Srbije za njih predstavlja iskonsku opasnost od vaskrsa jedne jake države sa kapacitetom da ih ometa u pljačkanju sveta..kao danas Rusija..Srbija i Srbi, po njima moraju nestati, jer dok god ih ima oni nisu spokojni...mnogi od njih ni ne naslućuju da je to razlog, zaboravili su ga još njihovi preci, ali im je ostalo usadjeno u genima da naš opstanak za njih predstavlja pretnju...

 9. Nikola says:

  Hrvata? Kako mozete nekog nazivati Hrvatom, recimo ako ima samo 25% "hrvatske krvi"(a i to je upitno) ili njegovo dijete! Takva vam je citava Dalmacija i juzno od nje, samo sto im je lakse zivjeti udobno pa vicu da su Hrvati( inace nikakve veze nemaju sa njima, izgledaju ko i ostali srpski seljaci sa podrucja dinarida)

 10. Миро says:

  Институције као САНУ и Матица српска, затим универзитетске и друге сличног кова имају кадрове посткомунистичке, кадрове плаћене да сузбијају истину и да искривљавају и даље праву историју. Један Иван Клајн нанио је највише штете србској култури залажући се да ћирилица као писмо постане архаична ставка. Србске власти које требају да преко министарстава покрену читав један фронт исправки ради елиминације фалсификоване историографије оне се баве подилажењем западним вредностима. Добар дио нашег народа је индоктриниран западном квазикултуром па је и покретање ревизије историје врло тешко. Дио срба који воли гледати тв пинкове глупости и серије ала сулејман величнствени није способан за своју србску ревитализацију. Мислим да је мањи дио срба за то расположен али нема довољно средстава у рукама да нешто учини за своју будућност.

 11. pravoslavac says:

  pa njima smeta srbija i srbski narod zato što istinu iznose brane sve što im je bog dao da koriste i veru što ne daju i što ne odstupaju od hrista i hrišćanstva i što srbi se istoku i životu mole a ne zapadu i zalasku života a nad srbijom je propalo više carstva (rimsko , tursko, ugarsko ) a i fašističkoj nemačkoj smo dosta zuba polomili i doprineli propasti e sada je došlo vreme da i amerika i fašistička evropa propanu na nama ŽIVELA SRBIJA I SRBI

 12. sani says:

  moramo se boriti za opstanak. nikad vise nismo bili ugrozeni . mi smo ocigledno smetnja novom izvracenom svjetskom poretku. zbijmo redove!

 13. Djedo says:

  Читајући горе поменути текст информације о данашњим Албанцима нису на свом месту. Ево неколико историјских проверених елемената. 300 год. пре нове ере имали су државу са именом Албанија околина Каспијског Мора. Данас највећа туристичка атракција је албанска тврђава која се налази у Сиракузе а направљена 1037год. Албанци ни речи о свом генералу Георге Маниакес потученом од Грка 1042 г код Охрида, оставио је старце, жене и децу у Драчу код Срба. Када су Турци дошли на Балкан наѕвали су их Арнаути ѕначи они који се нису вратили наѕад. Албанцима треба још 26год. да бораве на Балкану да би попунили цифру боравка од 1000г. То сто се говори да су староседеоци Балкана то је ѕа малу децу Истина је на столу па вам се свиђало или не, проверите али без заобилажења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u