ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У ХРВАТСКОЈ: Певач „јури“ Колинду! ПЕВАО СА ТОМПСОНОМ ЗЛОЧИНЦИМА

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У ХРВАТСКОЈ: Певач „јури“ Колинду! ПЕВАО СА ТОМПСОНОМ ЗЛОЧИНЦИМА

19 јуна 2019

ДОК се левичарске политичке странке окупљају око бившег хрватског премијера Зорана Милановића за председничке изборе који ће бити крајем године у Хрватској, на десници владају прави хаос и конфузија. На обележавању 30. годишњице ХДЗ-а шеф странке Андреј Пленковић позвао је садашњу председницу Колинду Грабар Китаровић да објави кандидатуру за други мандат, а у игри је и познати певач Мирослав Шкоро који по многима има већу шансу да придобије гласове бирача од садашње председнице. Ту је још и бивши судија Мислав Колакушић, највеће изненађење европских избора, па председничка трка почиње усред лета.

Певач Мирослав Шкоро већ је окупио тим који ће га водити на изборима, а упориште има међу странкама које замерају Колинди Грабар Китаровић одмак од крајње деснице. Ни сви у ХДЗ-у нису задовољни садашњом председницом. Сматрају да би ново лице, популарни певач, био бољи кандидат. Из кругова блиских Шкори опет стижу информације да би се победом на изборима морао помирити да више неће да зарађује од музике, а процењује се да месечно заради на естради више од 20.000 евра.Све је више и гласина да противници Колинде Грабар Китаровић, пре свега они који су добили отказ у њеној канцеларији, спремају компромитујуће информације о председници које би јој могле наштетити у кампањи. Тако се на десници распламсао сукоб који би могао наштетити садашњој председници, којој и левица ставља на терет да је њен мандат био пун скандала.

Милановић се враћа у високу политику после успешне пословне каријере коју је започео када је напустио премијерску фотељу. Као саветник добро је зарађивао, па је на последњем пословном путу у Кини зарадио око 20.000 евра. Кампању ће водити уз слоган „председник са карактером“, али и њега прате многе контроверзе још из времена док је био председник СДП-а. Замера му се да је пргав и свадљив, да се као премијер посвађао са готово свим комшијама, од Словеније до Мађарске и Србије, а за разлику од Колинде Грабар Китаровић, која је блиска са америчком политиком, Милановић би могао према Трамповој администрацији бити много одрешитији.

За ову кампању треба свим кандидатима изузетно много пара, али свих троје фаворита, Грабар Китаровићева, Милановић и Шкоро са тим неће имати већих проблема.

ДЕДА УСТАША

ЛЕВИЦА Милановићу највише замера кокетирање са екстремном десницом у време док је покушавао да добије други премијерски мандат. Тада је причао о деди усташи, иако је његов отац био у партизанима.

(Новости)

KOMENTARI5 коментара

 1. milorad2 says:

  koji su ovo sve pacijenti tamo tragedija hrvata je tolika da bi im skoro oprostio jasenovac da se oni ne spremaju da ponovo napadnu na nas srbe, oni psihološki gledano nemaju drugi izbor, to je bre sve ludo do koske od neazumne prazne i ničim izazvane mržnje, to je sve što njih još pokreće u TOTALU.Oni koji su to shvatili beže masovno iz te kvazinacističke države, ne idu hrvati iz hrvatske samo zbog većih plata u EU idu zato što NIKO normalan ne želi da živi pored komšije ludaka u crnoj uniformi i da mu se smeška jer ne sme da mu kaže da je LUD BRE.

 2. Karital says:

  Barbika će izgubiti, a za sve će biti krivi CRNI LABUD!

 3. Kulak says:

  U hrvatskoj uspeva samo NACIONALNA MITOMANIJA.Ne postoji tamo ni levica ni desnica. Čokolinda je hodajući stroj za gafove, a Zoran Milanović antitalent za političara, loš govornik i neurotik.Ko god da tamo dobije, NACIONALNA MITOMANIJA, šovinizam i klerikalizam će biti dominantne forme u javnom životu.Radi se o naciji koju je sklepala katolička crkva.Od pokatoličenih Srba, Vlaha, Cigana, Arbanasa i Turaka.Čitava njihova povijest sazdana je na lažima, izmišljotinama i mitovima.Kao takvima, dugoročno im je izvesna samo propast.

 4. milorad2 says:

  upeco splićanin zlatnu ribicu i ono blb bla 3 želje , pusti me... itd.Aj kaže duje, oću najveću palatu na rivi.o-k kaže ribica aj sad 2 želja... oću 3.lambordžinija u garaži crveni, plavi i žuti.ok kaže ribica.. aj sad 3 želja.. misli duje, misli.. oću nešto što niki u split nema..ok kaže ribica ispunjeno. Ode duje na rivu , kad ono palata.. u garaži lamborg. 3 kom. izlazi iz garaže a žena mu sa balkona viče, duje ajde brzo na tel. zove te zet iz beograda....e to ti je brate ludilo po hrvatskoj:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u