ПРЕПИРКА ТРИФУНОВИЋА И БИКОВИЋА О ПРОТЕСТИМА У БЕОГРАДУ: “Журка је и у Београду, мили. Наиђи…”; “Серђо, не етикетирај ме…”

ПРЕПИРКА ТРИФУНОВИЋА И БИКОВИЋА О ПРОТЕСТИМА У БЕОГРАДУ: “Журка је и у Београду, мили. Наиђи…”; “Серђо, не етикетирај ме…”

25 децембра 2018

Твитер полемика између два глумца уследила је пошто је Сергеј Трифуновић одговорио на Биковићеву реакцију на протесе у Паризу

Глумац Милош Биковић је почетком месеца, прецизније 2. децембра, на свом Твитер налогу написао: “А у Паризу… журка.“

Повод су били протести “Жутих прслука” у главном граду Француске.

Његов колега Сергеј Трифуновић одговорио му је данас твитом: “Журка и у Београду, мили. Наиђи”.Повод за његов твит су протести који се три суботе заредом одржавају на улицама Београда.

У низу твитова развила се полемика између два глумца.

Биковић је одговорио Трифуновићу: “После таквих журки се лоше трезниш, ако се свашта помеша. Тематске журке су маскенбал са непознатим исходом”, написао је Биковић, на шта је Трифуновић одговорио: “Мм, интерестинг”.

Биковић је потом написао да “овај разговор није за овај ријалити шоу у шта се претворио наш Твитер”.

“Воистину”, написао је Сергеј. “Али онда имамо само две опције: или да се макнемо са истог или да говоримо све отворено до краја. Јер ни ти, ни ја, нисмо овде неке две јединке скривене иза лажних имена. А имамо одговорност. Озбиљну”, навео је Трифуновић.

“Одговорност. У праву си”, одговорио је Биковић. “Некад иста подразумева да се буде опрезан са речима јер капираш да немаш целу слику. То је на пример мој случај сада”, твитовао је Биковић.

“Разумем”, пише му Трифуновић. “Али је твоја одлука с ког ћеш извора да пијеш. Мени здрава логика говори да је истина о Србији пре на улицама Београда, него у кафеу Пушкин у Москви.”

“Мислим да би ових 50 сома људи анд цоунтинг баш обрнуто, рекли да је ово што се догађа на улицама твог родног града, управо журка отрежњења, но Боже мој. Перцепције су увек различите. Зависи где си. Битно је да је теби добро тамо где си”, одговорио је Трифуновић.

“МЦ Чегевара, па ми смо колеге”, наставио је полемику Биковић уз смајли. “Немој ме етикетирати само зато што не пристајем да мислим као ти. Ако хоћеш разговор – предлажем уживо после празника. Боље је без публике”, твитвао је Биковић.

Трифуновић је на то одговорио: “Ја те, мили, уопште не етикетирам. Само на твит да је журка у Паризу, рекох да има журка и у твом биртхтоwн. Пошто ниси твитнуо ишта о истој, па реко’ можда је не знаш, враг ће га знати. Kапирам да ти је Београд ближи од Париза. У сваком смислу.”

“Ок”, одговорио је Биковић. “Рекох ти, ај уживо. Па сад безвезе да настављамо. Буди ми поздрављен, драги Серђо. Чујемо се кад дођем, ако си за. И обуци се слојевито.”

“Жив био. Ја сам увек слојевит”, закључио је Трифуновић.

(Недељник)

KOMENTARI9 коментара

 1. Nikola says:

  Svi glumci su beznadežni tezgaroši i svi glumci glume i na poslu i van radnog vremena!

 2. Deda Micko says:

  Dobro kazes, ali oni imaju dobre poslove: jedan radi za Ruse, a drugi za Amere. Placa se to dobro, ne brinimo za njih.

 3. Deda Micko says:

  Sergej lici na prodavca droge, a ovaj Bikovic je toliko zenskast da mi nije jasno kako se nametnuo u Rusiji kad tamo ima milion glumaca boljih od njega. Iz krila Mihalkova u Putinovo krilo. Iha ha, imali smo mi takvih glumaca povise, a svi su zavrsavali u Titovom krilu. Danas ih niko ne pamti.

 4. ARMAGEDON says:

  Ne znam za Bikovića, ali zbog Sergeja sigurno ne bih otičao na protest. On je s.anje u najavi. Takva Srbija mi takođe, nije potrebna.

 5. Baracuda says:

  Deda Micko: Biković se nametnuo glumom i radi svoj posao, nego šta radi ovaj Trifunović na ulici !? Ok, ruši vlast, u ime koga, čega i zašto ? Ja sam protiv AVAV, ali šta žele one koji su već bili na vlasti i zavili Srbiju u crno, ekonomski, vojno, EU nema alternativu i Srbija više nikada neće ratovati.... Jel taj narkoman na ulici zbog njih, ili možda ima neki plan za KiM, za budućnost mladih i obrazovanih....nejasan tip, osim što hoće da se eksponira !

  • Deda Micko says:

   Sergej je laznjak, tu nema spora. Novokomponovani Lenjin za ulicnu upotrebu.

 6. trikornjanin says:

  Pokusaj da se artikulise nezadovoljstco naroda zbog ucinjenih gresaka posle nato agresije je ponisten onog momenta kada se nezadovoljnom narodu pridruzio prvi politicar. Istog momementa je sve palo u vodu. Radi jasnije vizije pogledajmo primer u Francuskoj gde se desio narod. Ovi politicari su svi dokazali da nemaju ni P od patriotizma a nemaju to slovo ni od postenja. Narodu je kicma vec dovoljno slomljena koliko stranim uticajem jos vise podrivanjem iznutra. Glumci da glume, policija da apsi a vojska da brani teritoriju Srbije. A politicare u rudnik na produzeno radno vreme, da ne vide belog dana po dve nedelje, to bi bila pobeda naroda. Iliih poslati tamo kod onog na farmu gde gostuje samo najgori ljudski otpad.

  • Deda Micko says:

   U rudnik sve to treba, da im oci ne vide ni sunca ni meseca. Ako zele da pobegnu, tu je cuvar koji puca u glavu. Nema bez takvih mera nicega, demokratija je unakazila narod i instinkt opstanka. Najkretenskiji izum u istoriji covecanstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u