Проф. МИРОЉУБ ЈЕВТИЋ ТВРДИ: „Срби ће нестати! ЕВО КАДА ЈЕ БИЛА ПРЕКРЕТНИЦА У СРПСКОЈ ИСТОРИЈИ“ (ВИДЕО)

Prof. MIROLJUB JEVTIĆ TVRDI: „Srbi će nestati! EVO KADA JE BILA PREKRETNICA U SRPSKOJ ISTORIJI“ (VIDEO)

19 februara 2020

Gostujući na televiziji RAS, prof. Miroljub Jevtić otkrio je sve o najbolnijoj stvari za Srbe.

Dotakao se teme izumiranja Srba, tvrdeći da će Srbi nestati i izneo razloge zbog kojih će se to desiti.

POGLEDAJTE TVRDNJE MIROLJUBA JEVTIĆA:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI10 komentara

 1. Djoka Brica says:

  Ma ti ces nestati matori mucjak, samo dragi Bog moze da predvidi.

  • Moskov. ALEXANDAR says:

   Nekoi Kommentator prelaze i falsifikate Grcke i Bugarske za takozvanu niihovu Istoto??? Isto se pokusava od nekoj istoricara Srbije- da du obige prvo narod a pobijaju cinjenice i dokaze svetskih specijalnih Gen Professors iz SVETA - da avi narodi EVROPE poticu od MAKEDONSKOG NAROD A a pogotovo BAlKAN- Nazcalinien od NEMACA - u 17 veke a ranhielt se poluostrov zvao MAKEDONIJA-! Istorija Nije NACIONALISTICKA ili kako ko hoch- FAKTI. Dokazuju istinu-!!!

 2. Istina says:

  Dok je ljudskog roda Srbi nemogu nestati jer su svio stali narodi Evrope mešani i spojeni sa Srbima, čak su i Englezi, Nemci, jedan deo Španaca i Skandinavski narodi mešavina starih Srba. Profesor Miroljub je pogrešio u iterpretaciji dokaza o nestajanju Srba. Srbi ne nestaju oni se asimiliraju a to ne znači nestajanje nego konvertitanje što još uvek može da se vrate i vratiće se, kad budu shvatili da su na pogrešnom putu.

 3. marko says:

  budala starra litija 700 miljardi bakra 40 miljardi uglja 90 miljardi nikla120 miljardi suma vode zemljista olova cinka s kosovom preko biljarde dolara

 4. Ivana says:

  Koliko temeljito evropa radi da nas uništi vekovima sve je moguće a Vučko gura li ga gura Srbiju u Evropu da joj šta pre dođe kraj.

 5. Kulak says:

  Sigurno će pre nas propasti ove izmišljene nacije.Mi Srbi smo historijski utemeljen narod.Imamo budućnost.

 6. Gagi says:

  Profesor je apsolutno u pravu za sve sto je izrekao. Nasa propast je pocela onog momenta kada su nam "stvorili" lagodan zivot u betonskim zgradama. Slobodan i svoj narod nije vise mogao da uziva u cistom planinskom vazduhu i svojim ekoloskim zasadima kojima je hranio svoju decu koja ce sutra biti zdrava i imati zdravo potomstvo. Bitan je profit alavih narcisoidnih struktura kojima je vecito malo,njihov smisao zivota je da su svi stanovnici zemljine kugle njihovi robovi.Oni su Bogom dani, sasvim je suprotno. Pokvarena politika ulaze pare u "drustveni zivot" samo da bi stanje ostalo nepromenjeno i da nema nezadovoljnih u betonskim soliterima koji su se odrekli normalnog zivota. Narod je trazio izlaz iz te situacije, pokusali su da se vrate onom osnovnom zivotu koji je predpostavljao zdravlje i normalni porod praveci vikendice u rodnom kraju i planinama. Naravno da to nije uspelo, imali su cist vazduh ali losu hranu koju su morali da konzumiraju "kada se vrate" tamo gde im je zivot, gde zive "lagodno i besplatno", bez mnogo rada i truda. Kada je sustina pormecena,rezultati su evidentni.Profit imaju nemoralni koji su najgori deo nase Srpske zajednice.

 7. Perat says:

  Da ne trazdimo rupu u saksiji, Solzenjicin je prvi definisao zavisnost ljudi od Boga koji zive na zemlji, kisa, sneg, susa itd. , a proterivanjem ljuda sa sela u gradove, su stvorili uzajamnu zavisnost, gde djavo vlada ! Protekcije, mito, korupcije itd. pa zavismo i tamo od neke usljive salterke da nam upropasti zivot da ne razvlacim temu ! Ja bih nase propadanje takodje povezao sa civiliziskim tekovinam ,,civilizovane,, evrope ! Doneli su nam nemoral, bolestine, podkupljivost i feminizam uz mnogo toga. Cak bi odredio i datum smracivanja naseg horizona, 1903, kad su masoni karadjordjevici preuzeli bic unistavanja. U novijem vremenu finale naseg unistavanja od strane cionista smo doziveli bombardovanjem radioaktivnim materijama. Sto neko rece Bog se pita dal ce nas nestati, pogotovu ako vecina nas Srba to shvati, opstacemo, moramo da shvatimo, druge nam nema, Boze oprastaj i spasavaj nas od demona, demonskih naroda evrope i sveta !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *