ПРОНАЂЕНА МАЛА МОНИКА КАРИМАНОВИЋ! Ошишана је до главе и са модрицама

PRONAĐENA MALA MONIKA KARIMANOVIĆ! Ošišana je do glave i sa modricama

29 decembra 2019

Monika Karimanović je pronađena, potvrđeno je „Novostima“. Otmičar je pustio devojčicu, u mestu Pasjača.

Kako smo saznali majka Ninoslava Jovanovića je imala tamo imanje.

MONSTRUM OŠIŠAO MONIKU DO GLAVE

Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu. Kako „Novosti“ saznaju, dobro se oseća. Ona je pronađena u selu Pasjača kako luta između kuća.

Kada su se pojavile prve fotografije videlo se da je devojčica iscrpljena i ošišana.

„Ona je psihički stabilna, ali je uočeno da ima mnogobrojne modrice i podlive. Kada je došla, bila je vidno uznemirena, ali baka i roditelji su sada sa njom. Vidi se da ju je zlikovac ošišao do glave“, rekao je „Novostima“ izvor blizak porodici.

Monika je nestala 20. decembra na putu od škole do kuće. Policija, žandarmerija i Vojska su danima tražili otmičara i devojčicu. Istraga je urodila plodom 29. decembra uveče.

KOMENTARI9 komentara

 1. Mi says:

  Neka je dete živo i zdravo, da se vrati kući. Pa će valjda naš presednik primetiti( a možda i neće) da je proglašeno ratno stanje srpskom življu u C. Gori, te da su veterani u parkupreko puta njegove kancelarije......

 2. petrovgrad says:

  Svoj pogled na život i sva zbivanja ne treba bazirati na pataloškoj mržnji prema pojedinom političaru. Predsednik je simbol države, kome je do nje. To što je sada Vučić, ili ranije Tadić, Nikolić, Milošević ili bilo ko da se podsetimo bili su nam predsednici države Fadilj Hodža, Riza Sapundžiju, Sinan Hasani i Sejda Bajramović, takve su bile prilike. Ne treba zbog zbog Jovana mrzeti Svetog Jovana. Predsednici su prolazni, Srbija je večna. Ja ne branim Vučića, nije mi brat od tetke, ali instituciju predsednika Srbije i te kako. To je moja država. Neću valjda da budem demagog pa da branim predsednika države Albanije. To je moja država.

  • Mi says:

   Petrovgrad, odakle vam ideja da mrzim presednika, ne ne mrzim ga, ali njegovi postupci ne zavređuju poštovanje, za njih nemam opravdanja. Ako je ko urušio instituciju presednika, onda je to on. Kažite mi da je normalno da na 50 metara od njegovog prozora protestuju ratni veterani, a on nema komentar na to??? Ali na neke bezvezarije ima.... Što se tiče devojčice koju su tražili, u opisu pre nedelju dana, behu neke crne helanke, kad gle prve slike kada je nađena, sive helanke sa zvezdicama(?)

 3. deda mraz says:

  Odjebite vise sa ovom cigansturom u svim novinama je ona glavna vest a o unistenju SPC u CG tek ponegde stidljivo neka vest.

  • Gardista says:

   U pravu si, ali i ovo se desava u nasem drustvu sto ne treba potceniti za ubuduce, cega ce i te kako biti jer drzava slabo funkcionise. Sta mislis da je tvoje dete u pitanju? Otimaju i na Kosovu svetinje, svi pametni pa niko nista, treba podrzati bracu Crno Gorce a Milu zbaciti s vlasti.

 4. Ivan Grozni says:

  Hvala Bogu da je dete zivo. Izjavom da je ziva i zdrava stvara se utisak da je sve u redu,a nije. Dete je zlostavljano od strane silovatelja i za njega je steta potrositi metak. Taj mora biti kastriran tako da mu ni na um ne padne da pogleda na dete a kamo li da ga kindapuje. Poslati ga na VECNU robiju tamo gde ce da ga svakodnevno potsecaju sta je uradio. Medju ljudima koji su sa druge strane zakona postoji kod. Ne diraj DECU I STARCE.

  • Crna Plovdina says:

   Na robiji ga treba oblačiti i hraniti,lečiti ,omogućiti mu pristup internetu - ja bi izbor njegove budućnosti prepustio nekom roditelju čije je dete upropastio a koji ne bi smeo da se ponaša hrišćanski - ko tebe kamenom ti njega hlebom,ako te neko udari po jednom obrazu ti mu okreni drugi - već VITEŠKI - oko za oko , zub za zub.

 5. Zoran says:

  Mislite d averujemo u ove price?

 6. petrovgrad says:

  U okrugu gde živim jako puno porodica sa više dece žive bez struje po nekoliko godina. Njima je EPS ili lokalna Elektrodistribucija isključila struju, ni za sijalice im ne dozvoljavaju, za priključak je potrebno najmanje 1000 evra. Ni jedna NVO ili humanitarsna organizacija nije mrdnula prstom. To je beda i jad. Svi kažu kriv je Vučić za to, niko nesme da pomene predsednike opština, direktore, centar za socijalni rad i sl. Svi su hrabri da kažu i opsuju Vučića, ali niko nesme da opsuje majku nekom predsedniku mesne zajednice ili nedaj bože opštine. Ovakvim pristupom samo dižu rejting Vučiću, sve to ide u prilog Vučiću. Boško Obradović i ostali rade za Vučića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *