ПРОРОЧАНСТВО СА СВЕТЕ ГОРЕ: Србију ће напасти Албанија, Хрватска, Босна и Америка, али доћи ће Русија…

ПРОРОЧАНСТВО СА СВЕТЕ ГОРЕ: Србију ће напасти Албанија, Хрватска, Босна и Америка, али доћи ће Русија…

24 септембра 2016

86093 789

Занимљиво пеорочанство које је наводно на Светој Гори ове године објављено у књижици „Надолазеће несреће“, непознатог аутора; и које упозорава: Браћо, треба да будемо опрезни…

Текст доноси нека нова прорицања шта нас чека у будућности.

„На несрећу, следећих неколико неделја биће почетак последњих догађаја пре краја света. Од прошле године покушавао сам на разне начине да информишем пријателје, рођаке и познанике о предстојећим несрећама. Сви они примили су моје речи с неповерењем и сматрали ме за лудог. Они нису хтели ништа да сазнају. То је и разумлјиво – човек који је далеко од Бога никада не жели да чује лоше новости. Такав човек више воли сплеткарења, ћаскања о фудбалу, о женама, о било чему, само не о догађајима које Бог пошалје. Нажалост, ти догађаји биће истовремено њихова казна. Када сам о томе попричао са једним праведним старцем он ми је заповедио да одмах престанем да обавештавам лјуде“, пише на почетку текста.

„Браћо моја, кад сам посетио тог старца почео сам да говорим о предстојећим догађајима. Он је схватио моје намере и рекао да ми то сазнање неће донети никакву духовну корист – ја ћу само утолити грешну човекову радозналост. Одлазећи од старца сав сам се тресао. Ако се и пола тих догађаја стварно деси, онда може само једно да се каже – ТО ЈЕ УЖАС!!!

Данас или сутра, кад се приберем, обећавам да ћу вам рећи све што ми је старац рекао и шта ми је дозволио да напишем да не бих уплашио народ и изазвао талас дефетистичких расположења. (Не брините, Грчкој се неће десити ништа лоше, њене територије неће бити освојене). Али, то ће бити трагедија и казна за њене маловерне становнике, а не за землју.

Све о чему су писали Свети оци наше Цркве десиће се тако до последњег деталја. Старац је рекао да је био задивлјен када је у младости прочитао пророчанства Св. Козме Етолског. Почео је да моли Бога (тада још не схватајући сву озбилјност молитве) да му открије када ће се десити предсказани догађаји. Међутим, након што је посетио Атос и разговарао са једним старцем схватио је своју грешку. Само Господ одлучује ко је достојан милости откровења. И, једном увече када се старац молио (то је било на дан када су Турци убили Кипране Соломоса и Исака) пред његовим унутрашњим погледом као филмска трака почели су да се развијају предстојећи догађаји.

(Ја сам, браћо, сигуран да је на том месту старац сакрио од мене нешто непријатно). Пророчанства неког г-на Георгија (Ђорђа) о седам ратова, која је записао и ширио један од браће, показала су се истинитим.
Сваки од ратова биће суровији од претходног. У сваки од ратова биће уклјучивано све више држава и тако ће рат захватати све више пространства землјине кугле. Између ратова биће и периода мира. Становништво држава увучених у рат молиће Бога за помоћ, али њихове молитве неће бити услишене.

Становништво држава које не учествују у рату неће уразумити несреће њихових суседа, него ће уместо тога тежити рату и разарањима да би се осветили својим непријателјима. На крају ће рат захватити читав свет. Свуда ће завладати глад, расуло, несреће, побуне, плјачке и болести.

Грчка ће своју војску дати под власт предстојећег изабраног Цара. Русија ће претрпети још једну провокацију – напад од стране Грузије и овога пута потпуно ће уништити Грузију. Нажалост, губици цивилног становништва Грузије биће застрашујући. Док Руси буду ратовали у Грузији, Украјинци, подстицани од стране Американаца, такође ће почети грубо да провоцирају Русију.

Турска ће дозволити америчким бродовима и авионима да улазе у њене заливе и ваздушни простор ради наношења удара по Русији.

Од тог тренутка почеће одбројавање за Турску. Руси ће веома брзо победити Украјинце (прецизније речено, мало ће ко од Украјинаца пристати да ратује са Русима) и биће радо дочекани од стране становништва украјинских градова. Изнад Украјине и Црног мора први пут ће се десити ваздушне битке између Руса и Американаца, а Руси ће неприкосновено победити.

У Турској ће почети диктатура, а у то време Курди ће се подићи на устанак. Наступиће светска економска криза. Рушиће се јадан за другим економски системи држава, зауставиће се трансфери новца, настаће побуне народа из економских разлога, жителји Европе одбијаће да служе армији. (Ево главне карактеристика истинитости пророчанства: овај разговор са старцем десио се у септембру 2007.)

Следеће године у исто време, или најкасније у октобру (заборавио сам да кажем да када говорим „следеће године“ мислим „ове године“, зато што се разговор десио 2007.) Америка и Израел напашће Иран. Рат ће почети одоздо, због благослова који штити Грчку. Али рат ће се водити и у нашој непосредној близини: Албанија, Хрватска, Босна, Америка и НАТО против Србије и Русије.

У Грчкој ће за неколико неделја пасти влада, а ми ћемо на изборе. Онда ће нас напасти хунта која влада у Турској. (Надам се да се никада неће остварити пророчанства која сам пренео, да ће се показати да је старац био у прелести, а ја лаковеран и одмах му поверовао).

Када се десе ови догађаји упамтите две ствари: никада не издајте и никада се не одреците Христа и отаџбине.
Не знам може ли се и мени веровати. Нека време покаже шта је истина, а шта није.
Наставићу сада да излажем пророчанства о ратним догађајима у свету, шта ће се десити са Грчком, посебно са нама, Грцима, и шта треба да радимо да се спасимо.

Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва землја која ће на себи осетити руско тајно супер оружје). Пошто наиђу на отпор од стране Турака и журећи да их победе док још НАТО не стигне да пружи помоћ Турској, Руси ће потпуно уништити ту землју. Још пре тога Руси ће ући у Грузију, Украјину, Јерменију и Азербејџан и потиснути америчке трупе.

На северу ће Руси упасти у землје Скандинавије – Финску, Шведску, Норвешку – и освојиће их. То ће се десити зато што ће, иако те землје формално подржавају неутралност, баш са њихових територија бити нанет први озбилјан удар по Русији, чије жртве ће бити цивилно становништво. Казна која ће задесити те землје ужаснуће читаво човечанство.

Затим ће Руси ући у Полјску, Чешку, Словачку, Румунију и Молдавију. Становништво православних балканских земалја подићи ће устанак, свргнути своје поткуплјене владе и заклјучити савез са Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога Руси ће кренути на југ да помогну својим савезницима – Арапима, посебно Иранцима – у рату са Американцима.

До тада ће после жестоких борби Американци завладати читавом обалом Ирана, али неће моћи да продру у дубину землје јер ће се Персијанци очајнички супротставлјати. Руси ће прећи по читавој Персији и поразити америчко-натовске трупе. Затим ће упасти у Ирак, Сирију, Јордан, Либан, Кувајт и на крају у Израел.

У то време САД и Израел покушаће први пут да примене нуклеарно оружје, али ће их Руси неутралисати. То ће изазвати прекиде енергије и комуникација у читавом свету. Затим ће Руси ући у Египат и заузети Суецки канал.

Током офанзиве на Блиском Истоку руске трупе проћи ће кроз Грчку, али Грчкој неће нанети ни најмању штету. Сем тога, трупе ће веома брзо проћи кроз Грчку. Та способност да на велика растојања брзо премештају трупе, велике по бројном саставу, биће значајна предност Руса.

То ће бити могуће захвалјујући летелицама нове, непознате конструкције, које личе на летеће тањире. Затим ће Руси ући на Балкан да помогну Србима против „натоваца“ који их нападају, а такође и муслиманских и католичких балканских држава, и победиће.

Русе ће сломити и приморати их да поделе своје снаге само једна ствар – издаја Кинеза. Иако ће у почетку Кина бити на страни Русије, након извесног времена саблазнивши се највећим у историји подмићивањем – влашћу над територијом читавог Сибира, Кинези ће повући своје трупе, и што је још горе омогућиће трупама савезника да Русима нанесу ударац с леђа.

Али, ту их чека потпуни пораз од небеских анђеоских сила које ће их поразити. Грчка армија заједно са неколико савезника међу православним землјама, односно 100-150 хилјада лјуди, против армије од 200 милиона? Зар би она могла да порази непријателје без очигледног посредовања Господа?) Огањ који ће сићи са неба и „истопити“ Кинезе (тако ми је то описао старац), донеће славне слуге Господње – благородни анђели.

Наступиће рат против свих муслимана, прво у Азији, затим у Северној Африци. Али, још нисмо завршили о Првом рату.

Руси ће увести трупе у Источну Тракију и азијске землје. Западне трупе искрцаће се у Албанији и Пара-игнатијевим путем (чији ће знатан део до тада бити порушен) почеће да се крећу према истоку. Али пошто ће им бити тешко да се крећу разореним путем (бомбардовани путеви, срушени мостови, стални напади Руса) они ће донети лукаву одлуку.

Запад ће већи део својих трупа упутити Игнатијевим путем код нас у Грчку. То ће се десити, прво, зато што ће Грчка бити неутрална држава и њени путеви неће бити разрушени, друго, Грчка ће бити неформални савезник Русије.

Руси неће нанети удар по „савезној“ и пријателјски настројеној држави. Тако ће се и десити. Али, савезници ће страшно мрзети Грке зато што нису ратовали против Руса и зато нису имали никакве штете, док ће код њих на Западу њихове сопствене землје бити практично уништене, а многи њихови блиски погинути.

Тешко Грцима који им падну у руке. Због безначајних разлога – на пример, због одговора на питање, је ли близу или далеко град, које ће они поставлјати сваком селјаку или пастиру – Грке ће мучити самртним мукама. Западне војске ће одступати од свог пута и нападати на велике и мале градове.“

Поновиће се све подлости Крсташког похода. Западни војници плјачкаће куће, силовати жене сваког животног доба, убијати лјуде, палити храмове. Изругиваће се над свештеницима, несреће ће долазити једна за другом, зато што ће чим оде један западни одред одмах за њим на то место доћи следећи…

Једини спас биће бекство у планине или шуме. Тешко старима, трудницама, малој деци и инвалидима. Али нове крсташе стићи ће тешка погубна казна код зидова Константинополја.

На крају аутор каже да му цилј уопште није да унесе неслогу и посеје непријателјство.“ Ја сам само хтео да поделим са вама неке ствари које сам сазнао пре тачно годину дана и у почетку нисам поверовао, али су их касније реални догађаји потврдили.“

(Са руског на српски за веб портал fakti.org превела Ксенија Трајковић)

KOMENTARI43 коментара

 1. miroslav says:

  Sveta Gora se ne bavi prorocanstvima ni astrologijom,to je jeres.Ovo je objavio Kurir u toku dana.A ko veruje Informeru i Kuriru neka mu je bog u pomoci.Razumem ovaj sajt,on nesto malo i zaradjuje od ovakvih potpuno neproverenih informacija,ali ako se malo uozbiljite mozda i budete citaniji.

  • PAPAK FRANJO says:

   UOSTALOM TO SE VEĆ DOGODILO DA SU NAS SVI TI FAŠISTI NAPALI 90-IH. SAD DOLAZI RUSIJA DA SE SVE VRATI OTETO.

 2. Лазар says:

  Брате Мирославе, и ја мислим баш као и ви. Катастрофична предвиђања су својствена сатанистима а све што је православнима битно, објављено је у Откровењу по Јовану...

  • Dondon says:

   Ja bih samo pitao ovog šta je bilo kad se probudio...jesu li mu noge bile u lavoru ili wc šolji. Stvarno se široke mase zanose ovim glupostima što se može i videti komentarima na ovu temu.

 3. M.Marko says:

  Sve neke zorke vidovite i jehova pogadjanja.Koliko je puta trebo smak svijeta da bude a jos odamo.

 4. Milutin says:

  sve okolnosti idu uu prilog agresije na Srbiju , od strane pomenutih. Gaji se srbofobija,....ali domaca politicka olos radi sve po diktatu svojih mentora, u prilog tog scenarijuma. Svi samo vode licnu brigu, niko ne haje za narod. Slican je mahom i taj pogani narod, bivsi pogani patareni. Kad vidis kako se //snalaze//,zaboli te glava. Poganiprevaranti i izdajnici //////////////// Више о РУСКОЈ ПОМОЋИ: https://tinyurl.com/oeovno5

 5. niki says:

  nekome ce biti smak atomska oruzja zveckaju toce se negde upotrebit verovali ili ne toje istina dace srbiju napasti nasi neprijatelji okolo nas vidite ko sve priznaje kosovo oni ce prvi da nas napadnu samo nisu rekli i za mila djukanovica siguran sam dace biti medju prvim,

 6. pravdaa says:

  Ovo nije proročanstvo ovo je suštinska realnost koja nas čeka ko god imalo ima još malo nepranog mozga nije teško da vidi šta nam ova bagra okolo sprema u saradnji sa domaćim idajnicima. A svi koji mrze Ruse brzo će popušiti jer su Rusi jedini pravedni narod na svetu. Na sreću Rusi su razvili par novih oružja koje drže u tajnosti za ta sudnja vremena kada se treba najebati mile majke svim dušmanima pravoslavog naroda širom sveta,.

 7. Bozo says:

  I meni ovo izgleda prilicno moguce. Kina je vise za zapad mada se pokazuje kao da nije. Zapad je ulozio u nju puno. Sva industrija je tamo. I jedino oni mogu da se suprostave Rusiji.

 8. Mihailo says:

  Sve je logicno ne drzimo se prirodne nauke prirodnog zakona i na kraju ce civilizacija biti unistena od sobstvene ruke

 9. Natasa says:

  Sto je babi milo to joj se snilo! Na zapadu postoje prorocanstva koja upravo govore suprotno od svega navedenog. Arhangel Michael govori Gospodu " Mi ne znamo kako Elohimi znaju buducnost to je za sve nas tajna". Zato molite se Gospodu a sta ce biti Bozija je volja.

 10. Ljuna Jovanović says:

  Ја лично верујем пророцима Свете Горе само у овом случају се незна име старца то ми је мало сумњиво јер се сваки досадашњи пророк знао по имену. Има ту пуно тачности више верујем него не а то само због непознатог старца како то да се незна које он када се за све друге зна.

 11. jovan kursula says:

  Tako jednom Kinezi napadose SSSR za vreme jan-cen tunga,tako se valjda zvao pasle drugog Sv Rata Kineski Predsednik,isto iza ledja na Sibir,i Rusi ih pustili bez borbe jedno 10km mozda vise malo da vojska udje,i izvestaj kaze da ih je nesto spalilo od jednom niko ne zna sta,da vise ni pomislili nisu napasti. To su ljige,jer ko samo cuti nesto skriva,,vidi se kada ih pogledas

  • Ban says:

   Mao Zedong se zvao . Tukli su se oko rijecnog otoka I nastradalo je oko 15 ruski vojnika. Cak su im oteli tada najmoderniji ruski tenk T55 I odvuki u Kinu I kopirali .potom je potpisano primirje I to je bilo to . Zato te molim Jovane da ne lupas bez veze nego de procitas po nesto. Aj bok!

 12. Теодор says:

  На којим је дрогама био аутор овог текста док је ово писао?

 13. dejan says:

  Teska budalastina tipa proroka il i vidovnjaka kao danas su svi vidovnjaci. Istina postojali su jedini po meni bila su dva nostradamus i tarabic tarabic jebio nepismen covek dosta je nejasno objasnjavao stvari nostradmus je bio precizniji mada negde nejasan. Ovo napisnao ovde je glupost

 14. bucca says:

  Znate sta ljudi....od kad je sveta i veka zbog vere i u ime Boga su se vodili ratovi i ubijali ljudi...nema Bog veze sa tim...Bog ne vodi ratove ne ubija i nema vojsku...sva zla na ovoj zemlji je uradio čovek i samo Čovek...

  • doktrina soka says:

   buca,ne u ime Boga,nego u ime prozvanog boga Pape,koji je napisao bule da je Bog na zemlji i da sve zivo i ne zivo pripada njemu.

 15. PERO says:

  tešite se ..proročanstva ..sve je ti drek na žbici,,,,aaaa ...sve u korist rusa i srba ..ma daj obično sranje od laž8i....ist takva predviđanja ima i druga strana....shit

 16. salko says:

  u sve svemu ide se na unistenje grcke i srbije to se radilo uvek sad ili nikad opstati ili ne opstati praoslavlje na balkanu i u evropi

 17. Pravednik says:

  Turska, Bugarska i Albanija ce zajednicki napasti Grcku i oteti joj teritorije koje je kurvinskim sredstvima otela od stare Srbije i asimilovala vise miliona stanovnika Srbs , Turaka , Makedonaca , Bugara na tim teritorijama. \Sve se vraca , sve se placa, zalosno je sto ce ceh platiti isti tsj narod na tim teritorijama , umesto Atinskih kurvi , koje kroz vekove izmisljaju uz pomoc vatikana svu istoriju takozvane Grcka

  • dragoslav says:

   ma idi u kvragu gde i pripadas

 18. padre says:

  Ma gonite se vi sa tim svojim proročanstvima, baba i starinama!U kojem to vi veku živite!još vam samo astrolozi fale, mada nisam siguran, da i njih niste pomenuli!Mi živimo u realnom svetu!

 19. Bajurina says:

  Ljudi sta rece Putin Dodiku????

 20. bob marli says:

  Putin poruci Dodiku da pozdravi Bajurinu i da mu kaze da ne jebe koze previse, trebace mu za hranu uskoro.

  • Bajurina says:

   Hahahahaha.. Necu ,pazim ja njih.

 21. Владимир Јанковић Влада says:

  Као и обично и у том пророчанству Руси стижу да помогну Србима тек на крају рата кад изгине превише Срба. Рат у Србији почео 1941. и то Руси гурнули Тита у рат да поведе Србе и Дража мало пре тога, и гинусмо од Шваба чак до 1944. значи пуне три године и боли све њих уво за србске животе јер тако им одговарало да Срби гину уместо грађана и народа великих сила за њихове а не србске интересе.

 22. bob marli says:

  Gospodin Jankovic je OBJASNIO.

 23. Marko says:

  haha gotovi ste smrde! Okupirat cemo vas i pripojiti srbiju velikoj Hrvatskoj! A onda cemo vas sve vratit u pravu krscansku vjeru otpadnici od Krista! Bagro rusofilska. A onda idemo i na rusiju da ih bacimo na koljena! Hahaha

 24. rubljov says:

  Da li su to oni isti monasi koji su pezili i gostili krvoloka Dobricu Cosica kad im je dolazio u posetu?

 25. Dondon says:

  Kakva glupost...auuu... pa gde ste culi da pravoslavne institucije pisu prorocanstva. To je strogo zabranjeno jer se kosi sa uredjenjem crkve, drugim recima jeres. Uvek se pitam zasto u svim glupostima koje napisu novine ubace neke starce. Sta ako je star obavezno je prorok. Gluposti.

 26. Sindjelich 2 says:

  posle zlo komunzma,doci ce jos vece zlo jer su naime komunizam pljackalu slovenski narodi, nema komunizam nema plkjace zapdnog osvojaca.

 27. Sluskinja Bozija says:

  Blagodacu Duha Svetoga mnogi Sveti Oci koji zivese imali su dar prozorljivosti od Gospoda,Sveti Jovan Kronstatski,Sveti Lavrentije Cernigovski,Sveti Ignjatije Brajcaninov ,Starac Nikolaj Gurjanov,Sveti Starac Pajsije Velickovski,odeski starac Jona(Ignatjenka) i mnogi drugi i kod nas takodje Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic,Sveti Ava Justin Celijski,Sveti otac Tadej..Gospod ih je udostojio i pokazao im predstojece dogadjaje do svrsetka sveta..to nije nikakvo vracarenje vec Blagodat Bozija,ne treba se bojati ali se treba ojacavati duhovno za predstojece dogadjaje Gospod ce voditi svoje

  • Pera says:

   Konacno, raba bozija vam jedino tacno rekla. Vi, koji zamisljate da ste neki vernici i da je vasa obaveza da branite crkvu, pa eto i Atos, pomalo ste smesni. Vi cete da branite Boga? Kada se bezboznici svojevremeno postavili satansku postavku od sv. Savi u jugoslovenskom dramskom pozoristi, pitali + patrijarha Pavla da komentarise ! On im lepo rece; ko sam ja da branim Boga i sv. Savu ? I stvarno, kroz par nedelja pozar te izgore pozoriste! Kad kazemo nekom, nije istina to sto pises, stavljamo se na mesto bozije ! Neide to tako. Ova pricanija se oslanja mnogo na prorostvo jednog od najvecih u zadnjim vremenima, otac Pajsije. On je predvideo rat izmedju Grka i Turaka, gde ce Rusi uleteti i odbraniti Grcku i unistiti nato. Njegovo je jos, da ce Kinezi pregaziti zemlje komonvelta. Ova prica da ce Kinezi izdati Ruse je Ruska prica. Oni nevole Kineze i mrze ih vise nego ameriku. Procitah komentar bivseg Srbina, sadasnjeg ustasu da i njihovi prorokuju samo suprotno. Bas me zanima koji su to njihovi proroci kad oni evo vec 10 vekova nemaju nista sa Bogom? Ako racuna na one gospodicne sa medjugorja, onda valjda zna da se i papama smucilo njihove svakodnevne prepiske sa Bogom! Ako neko nije upucen zasto rimokatolici umesto pricesca grickaju keksice bez vina, koji oni zovu hosti ? U srednjem veku, kad se Duh Sveti povukao sa zapada, zavladale su djavolske kuge i kolere. Da bi sebe zastitili, opati su vezivali kascice na motke duge 1-2 metra. Kako ni to nije uspelo jer su i oni bezboznici umirali, papci su onda smislili keksice da ostave na sredinu crkve i da ih vernici sami uzimaju i normalno, ukinuli vino! E pa sada ako ima jos neko da pomisli da papisti imaju nesto sa Bogom, stvarno takve zalim. Uzgred i takve ubice kao sto su vatikanci, jevreji su na osnovu dugova tih pedera preuzeli vatikan 1963-5 na 2 vatikanskom koncilu. Tada je krenulo pomracenje za nas prave vere, pravoslavne. I jos nesto, nismo mi sebe proglasili pravoslavcim, to su zapadni narodi sami nas prozvali ortodoxnima. Njihovo svestenstvo tu rec nesme da izusti, zovu nas vizantinci ili istocne vere.

 28. Don says:

  Eh,glupostima za pare nikada dosta.Nijedna crkva ni Pravoslavna ni Katolicka ni bilo koja druga se ne bavi prorocanstvima.Tako ni Sveta gora ni Vatikan.Pa niko:))

 29. goran says:

  Hriscanstvo i islam su sredstvo zaglupljivanja narodnih masa kako bi se lakse ostvarili cionisticki ciljevi. Srbin osobito voli jevrejske bajcice, voli sve sto nije njegovo.

  • Nebeska Srbija says:

   Vera u Boga nikako ne moze da bude sredstvo za zaglupivanje narodnih masa.Sa druge strane KOMUNIZAM,FASIZAM,RASIZAM I SEKTE mogu..Nadam se da cemo bar u jednom ratu da budemo postedjeni.

 30. SAmarićan says:

  Sve je to bilo-i biće opet.

 31. free online singles says:

  real online dating site for freematch dating desktop sitechat with local singlesdating free chat onlinethe best site to meet a girlmeet local maturesfree website for dating womensfree website to meet womenmature quality datinghow to meet singles near me

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u