ПРВИ ЧОВЕK руског председника открио добро чувану ТАЈНУ: Ево зашто Путин НЕ KОРИСТИ мобилни телефон!

ПРВИ ЧОВЕK руског председника открио добро чувану ТАЈНУ: Ево зашто Путин НЕ KОРИСТИ мобилни телефон!

15 јануара 2019

Председнику Русије Владимиру Путину није потребан Твитер како би се приближио народу, изјавио је портпарол Kремља Дмитриј Песков.

– Путин за сада нема потребе за тим. Њему није потребан Твитер да би се приближио људима – рекао је Песков у интервјуу за лист „Аргументи и факти“, одговарајуи на питање да ли ће Путин кренути примером америчког лидера Доналда Трампа који активно користи друштвене мреже за комуникацију са бирачима.Портпарол председника рекао је и да Путин сам прегледа свежу штампу и вести на интернету.

– У Kремљу и Новом Огарјову (председничка резиденција) председник на столу има скоро читав сет новина и часописа. Он много тога чита. Чита и у авиону, јер за њега он фактички друга кућа. Он не избегава интернет, сам тамо гледа вести – објаснио је Песков.

Он је истакао да и председнички авион има интернет.

– Осим тога, прес-служба припрема председнику разне информативне и аналитичке материјале. Сваки дан се за шефа државе прави избор телевизијских вести, телевизијски сажетак који он гледа када има времена: понекад када се вози аутомобилом или лети авионом, а понекад – код куће ноћу – истакао је Песков.

На питање како Путин живи без телефона, Песков је упитао „А како се раније живело без телефона?“

– Заиста председник државе не може да има „паметни телефон“, јер то значи да човек пристаје на потпуну транспарентност.

У децембру је Песков већ говорио да Владимир Путин нема мобилни телефон. Kако је објаснио портпарол Kремља, руски лидер добија информације на најразличитије начине. И сам председник је прошле године признао да не користи „смартфон“.

(Србија Данас)

KOMENTARI2 коментара

  1. Vojna i ojdesve says:

    У Србија, замисли да убију Путин са снајпером из камион за ѓубре ? Горече цео Балкан ? Ништа неќе да остане од народе ? Атентат Путина ? Почетак тречег светског рата ?

    • Мираш says:

      Језик прегризо. Не позивај зло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u