ПРВО ОБРАЋАЊЕ Александра Вучића

ПРВО ОБРАЋАЊЕ Александра Вучића

3 априла 2017

01 rade prelic_620x0

Лидер СНС Александар Вучић рекао је да је његова победа на председничким изборима „чиста као суза“ и да је показала којим правцем грађани Србије желе да иду.

Он је навео да је за њега гласало преко два милиона бирача који су изашли на изборе и да је сам добио 12 одсто гласова више од свих осталих кандидата заједно.

„Веома сам поносан што смо добили огроман број гласова у условима који су за нас били све само не лаки, за нас је ово важан дан“, рекао је Вучић у седишту СНС.

Додао је и да нема резултата са Косова и Метохије, али и да очекује убедљиву победу.

„Ово је победа чиста као суза и да нико не може да тумачи. Добио сам 12 одсто више гласова него сви остали кандидати заједно“, рекао је Вучић.

Како је рекао, за њега је најважније то што су избори показали да је „огромна већина за наставак реформског процеса“.

„Када на овај број додате и оне који нису директно против, огромна већина у Србији је за наставак процеса, за наставак европског пута, за одржавање традиционалних пријатељстава са Русијом и Кином“, рекао је Вучић.

Актуелни премијер је истакао да је срећан што је у првом кругу победио „не популизмом и шовинизмом, већ тешким и напорним радом“.

„То значи да су људи разумели шта ми радимо, иако знамо како живе и са каквим се проблемима суочавају. Веома важно је то што су грађани јасно ставили до знања да хоће да иду напред, брже, боље, јаче и да желе да се проблеми брже решавају. Морамо да верујемо у то да можемо да постижемо добре резултате, а не да питање буде да ли ће неко да направи неку комбинацију“, рекао је Вучић.

Вучић се током говора захвалио и председнику и бившем лидеру СНС Томиславу Николићу за подршку.

„Хвала Николићу што је подржавао Владу Србије и тешке потезе које смо повлачили. Радио је то и када није имао политичку рачуницу да би му то користило, и када би неки други једва дочекали да нас нападну“, рекао је Вучић након чега се чуо и аплауз присутних.

KOMENTARI2 коментара

  1. Da se ne zavaravamo, bolje i ne zaslužujemo says:

    Ne pada mi na pamet da gubim vreme i čitam sve gluposti koje se tu nalaze, ali mi padaju u oči blagoteleći osmesi onih koji ga opkoljavaju. Kad bih morao tako da blejim i kad mi glava ne bi služila ni za šta pametnije od zadnjice, obesio bih se o prvo drvo.

  2. goran says:

    Farsa, pre tragedije. Sledi promena Ustava, Srbija ce biti potpuno unistena kao drzava, gradjani i seljaci ce jesti smece. On ce se i dalje keseriti pred kamerama. Jedini koji je mogao da ga ugrozi je Putin, ali Putin mu ljubi nogavice pred svake izbore, i podize rejting.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u