ПУТИН СЕ ХИТНО САСТАО СА МЕРКЕЛ! Расправљали о судбини ових земаља!

PUTIN SE HITNO SASTAO SA MERKEL! Raspravljali o sudbini ovih zemalja!

20 oktobra 2019

Nemačka kancelarka Angela Merkel i ruski predsednik Vladimir Putin razgovarali su danas telefonom o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji.

Portparol nemačke kancelarke Štefan Zajbert je saopštio da je u fokusu razgovora dvoje lidera bila priprema sastanka „normandijske četvorke“, koji se odnose na razgovore o istoku Ukrajine između Rusije, Ukrajine, Francuske i Nemačke, prenosi Rojters.Merkel i Putin su razgovarali i o situaciji u Siriji, Libiji i pregovorima o obnovi tranzita gasa kroz Ukrajinu, dodao je Zajbert.

Kremlj je objavio da su Merkel i Putin izrazili spremnost da pomognu Libiji u deeskalaciji tenzija, kao i da će podržati svaki napor koji vodi ka mirnom rešenju sukoba u toj zemlji, prenosi TASS.

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Putin bas za sve mora da pita zapadnjake, zato mi nije simpatican, nema svoje ja. Merkel je politicar na zalasku karijere, osoba koju ni Nemci ne cene, a Putin ide da se sa njom dogovara. Bljak.

 2. Milan says:

  Sido, grešna Sido, da je Putin vodio spoljnu politiku po tvojim savetima Rusija bi već nestala.

  • persida says:

   Zasto, kako bi nestala, objasni malo.

   • Milan says:

    Ne može se biti iskren sa ovakvim licemernim neprijateljima, iskren u smislu da im se sve pošteno kaže (očita kao bukvica) i još da im se na vreme kaže. Ako se sve kaže neprijatelju i to na vreme onda on dobija u vremenu da prilagodi svoju taktiku i strategiju. Naivno je pošteno razgovarati sa ljudima koji ti ne žele dobro, reći im gde ideš, šta misliš, šta upravo radiš i šta ćeš raditi narednih dana ili nedelja. Nego nešto im kaže ali ne sve, a jednim delom napravi se kobojagi naivan i time je dao sebi vremena da što bolje vodi svoje strategije (svoja posla).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *