ПУТИН: Сорош је инструмент глобалиста, следећи пројекат у Европи им је ово… (ВИДЕО)

ПУТИН: Сорош је инструмент глобалиста, следећи пројекат у Европи им је ово… (ВИДЕО)

11 јуна 2018

Руски председник Владимир Путин је упозорио да је Џорџу Сорошу дозвољено да се меша у изборе широм света, без икаквих последица.

Као одговор на тврдње да се руски бизнисмени активно мешају у америчку демократију, руски председник је рекао да је то што они раде ништа у поређењу са оним са чим се Џорџ Сорош извлачи последњих неколико деценија.Амерички Стејт департмент никада не би признао да подржава покушаје Џорџа Сороша да уздрма евро, а Кремљу је речено да изађе на чистац по питању мешања приватних интернет компанија у политику, рекао је Владимир Путин за аустријску телевизију.

У интервјуу објављеном у понедељак, Армин Вулф са аустријског државног канала ОРФ, пуном паром је зашао у проблем такозваних “трол фарми,“ за које су западни медији често оптуживали Москву да управља њима. Овим опаким “фармама“ се приписују многи подвизи, од покушаја да поделе бираче на друштвеним медијима, до свеукупног осигуравања победе америчког председника Доналда Трампа.

На питање о његовим личним односима са бизнисменом Евгенијем Пригожином, ког Запад криви за спонзорисање наводних “тролова“ у Санкт Петербургу, Путин је одговорио: “Па шта? Ја познајем много људи у Москви и Санкт Петербургу.“

Председник је рекао да није упознат са интернет активностима Пригожина и да, какве год да су оне, “руска држава нема никакве везе са тим.“ Путин је затим потегао питање двоструких стандарда, повлачећи аналогију личности која је нарочито контроверзна у европским актуелним питањима.

“Постоји таква личност у САД – господин Џорџ Сорош, који се меша у све послове широм света. Често чујем од мојих америчких пријатеља да “Америка као држава нема никакве везе са његовим активностима,“ рекао је Путин, који је био у званичној посети Аустрији.

“Постоје и гласине које сада круже да Сорош планира да учини евро веома нестабилним. Стручњаци већ говоре о томе. Питајте амерички Стејт департмент зашто он то ради. Стејт департмент ће рећи да то нема никакве везе са њима – него је то приватна ствар господина Сороша. Код нас, то је приватна ствар господина Пригожина. То је мој одговор. Да ли сте задовољни са њим?,“ рекао је он.

Информатион Либератион извештава: У стварности, докази против руских трол фарми су изузетно слаби, док је Сорошево мешање нашироко документовано и изузетно је велико.

KOMENTARI3 коментара

  1. Zoran says:

    Zapad se nasao u tesnacu. Da li da pusta Evropu da bude manej zavisna od Amerike i bude ujedinjena ili da se razjedini(ne odgovar aglobalistima) i bude i dalje pod Amerikom.

  2. Velika Metla says:

    наци-америка није држава! Русија је држава,Грчка је држава,Куба је држава,Мађарска је држава,Немачка,Турска,Италија,Јапан,............,а државе нису Швајцарска,наци-америка,Аустралија,Канада,Босна и Херцеговина,Црна Гора..............,него су што корпорације,што служинчад тих корпорација! Државе су САМО националне државе,а не грађанске као што су наци-америка и остале поменуте! Те грађанске "државе"су петстокупљавина сакупљена с коца и конопца,које веже искључиво новац,и САМО новац,за те назови државе у којима живе! Оног момента када нађу у другој држави да могу зарадити више новца напустити ће ту државу у којој су и отићи у другу,јер их ништа емотивно или дубоко не веже за њу!

  3. M says:

    Dobro je,Putin(Rusija)je naučio još jednu lekciju dobro,njegovi odgovori-nastupi u medijima su po potrebi sve sličniji zapadnima,cinični,licemjerni,s hladnim pogledom u oči kad lažeš!Baš onako kako radi zapad desetljećima!Eto,zapad se ne srami ni ne libi optužiti Putina(Rusiju) za uplitanje u USA izbore,u Ukrajinu itd.,usprkos svega uplitanja zapada!Sada su počeli dobivati praktične odgovore i teorijska objašnjenja na isti način,čak i stilski!I to je to!Klin se klinom izbija!Bravo Putin!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u