РАСПОРЕЂУЈУ СЕ ФУНКЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

РАСПОРЕЂУЈУ СЕ ФУНКЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

18 септембра 2020

Носилац платформе „Црно на бијело“ Дритан Абазовић, могао би, према незваничним сазнањима, добити високо министарско место у будућој Влади Црне Горе Здравка Kривокапића и постати шеф дипломатије.

То би на неки начин била награда Абазовићу и његовом тиму за доследност након избора упркос огромним притисцима из редова власти и албанских странака, али и појединаца, да промени мишљење и не оде под „великосрпски барјак“.

KOMENTARI4 коментара

 1. garo says:

  Zasluzio je, a kod Srba sve moze.

 2. Nine says:

  Dritan Abazović zaslužuje svaku funkciju u novoj Vladi Crne Gore. Najzaslužniji je za obaranje tridesetogodišnje vladavine Mila Đukanovića i nije podlegao pritiscima Albanaca iz Prištine da uđe u koaliciju sa DPS, s opravdanim razlogom. Nije zaboravio da ga je don Milo u Skupštini Crne Gore nazvao bitangom, mada mu ni po obrazovanju, ni po moralu nije ni do kolena. Dritan Abazović je doktor političkih nauka i bio je najmlađi poslanik Skupštine Crne Gore i student generacije na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Posle Milove bahate izjave u svakoj prilici Abazović je u skupštini tražio Milovu neopozivu ostavku i niko ga u diskusiji nije mogao zaustaviti, kao i voditeljka RTCG u nedavnom intervjuu, koja misli da doveka može guslati o velikosrpskoj politici, kao što to svi režimski mediji u Crnoj Gori bezočno trube zadnjih nekoliko godina, čiji novinari postaju veći katolici od Pape. Nije ni čudo što su navukli bes ne samo srpskog naroda, već i nacionalnih manjina u toj državi. Dritana su nazivali "Albanski četnik" verovatno zbog izjave da je Skenderbeg bio Srbin, ali je ovaj čovek uvek ponavljao da mu nije važno koje je ko nacionalnosti, već kakav je čovek. Izjavio je i da Crna Gora neće biti ni Srpska Sparta, ni Velika Albanija. Ko mu može zabraniti slobodno iznošenje miljenja? Upravo zbog njegovog časnog odnosa prema ljudima i poštenju veliki broj Albanaca s prezimenom Abazi u poslednje vreme je promenio prezime u Abazović. Dritan ima brata Džihana, prinatog stručnjaka iz oblasti regenerativne medicine, koji živi i radi u Beogradu, a i sestra mu je takođe lekar specijalista u Beogradu. Neka je živ i zdrav stotinu godina.

 3. Nine says:

  Šta je, ne objavljujete komentar? Izgleda da i vama, kao i Milu Đukaoviću, smeta Dritan Abazović, zato što misli svojom, a ne njegovom glavom. Trideset godina vladavine kupovinom glasova, isto kao i u Srbiji i Republici Srpskoj, samo po znatno višoj ceni, bilo mu je malo. Dritan je za sve njih pojam poštenja i intelektualna gromada. Ako vam je malo razloga zašto podržavam Dritana Abazovića navešću vam još neke, koji se baš vama neće svideti.

 4. Nine says:

  Da nije zaslužio ne bi ni došao na vlast. Na žalost nekih Milovih bliskih saradnika i političkih istomišljenika njegova tridesetogodišnja vladavina se završila, a kako se već pokazuje ne miri se s porazom već preti ratom. Naravno protiv SPC i sada Srbije. One Srbije koja mu je dobrano pomogla na prethodnim izborima, izmišljanjem državnog udara, zbog koga potpuno nevini građani Srbije i danas trunu u zatvoru u Spužu. Što je jedan od optuženih i nepravosnažno osuđenih u lakrdijaškom postupku pominjao pisanje lista koji je dan nakon izbora (izdanje za Crnu Goru) prestao izlaziti šta je za to briga onoga ko je izmišljao na desetine atentata i državnih udara i u Srbiji u koje ne veruju ni deca u predškolskoj ustanovi. Neko mu nije objasnio ko u bilo kojoj državi može izvršiti državni udar, jer nikad se u istoriji nije desilo da to čini grupa od pet-šest civila, među kojima i šezdesetogodišnja baba. Dritanu sve čestitke za političku korektnost i nepokolebljiv stav. Nije bez razloga postao politička zvezda na ovim prostorima. Veoma dobro je on zapamtio kako ga je u Skupštini Crne Gore nazvao onaj ko je mislio da će vladati doveka, a Dritanu ni po obrazovanju, ni po poštenju nije ni do kolena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u