Расте број оболелих: У Србији регистровано укупно 188 случајева COVID-19

Raste broj obolelih: U Srbiji registrovano ukupno 188 slučajeva COVID-19

22 marta 2020

U Srbiji je registrovano još 17 osoba koje su zaražene korona virusom, tako da je ukupno 188 potvrđen slučaj COVID – 19, saopštilo je jutros Ministarstvo zdravlja.

Od poslednjeg izveštaja, do 8.00 testirani su uzorci 28 osoba od kojih je 17 pozitivna i 11 negativna na novi korona virus.

Od 17 potvrđenih slučajeva od poslednjeg izveštaja, njih 11 je hospitalizovano, ali bez komplikacija, dobrog su opšteg stanja, dok njih šest ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima.

Do 8.00 u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 700 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

KOMENTARIJedan komentar

  1. persida says:

    Cista budalastina, Vucic mora da sledi naredbe, bice onoliko obolelih koliko mora da bude, kako bi se sprovela nova totalitarna farsa. A Srbi su, kao i drugi nacioncici, samo zamorcici. Dajte mi sliku i podatke o JEDNOM SRBINU KOJI JE UMRO. I dokazite mi da je umro od korone, a ne od neceg drugog. Sve je laz, namestaljka, da se narodu utera strah u kosti i da se u ime opstanka opravda uspostavljanje NOVE DIKTATURE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *