РЕВОЛУЦИЈЕ ће почети широм света – ЕВО ШТА ЧЕКА РУСИЈУ

РЕВОЛУЦИЈЕ ће почети широм света – ЕВО ШТА ЧЕКА РУСИЈУ

30 јуна 2020

У многим земљама почињу протести. Свет је на ивици кризе. Да ли ће Русија успети да се одупре овом светском тренду?

Kатализатори почетка протеста у САД-у била су превелика полицијска овлашћења, због чега је црни амерички држављанин изгубио живот.Тренутно се, поред САД-а, протести шире и на европске земље. Револуција тестирана у Украјини, познати Мајдан из 2013-2014, био је само глобална проба.

Сада револуције могу започети широм света. Протестно расположење грађана различитих земаља узело је маха. На то је утицала и самоизолација.

У ствари, људи широм света су већ уморни од самовоље власти. Многе владе „стежу каиш“, ускраћујући грађанима сва права. Дуго је и трајало. Шта у таквој атмосфери може да очекује Русија?

У Русији, као и свуда, постоји криза. Људи су такође уморни од неиспуњених обец́ања власти. А због дуготрајне самоизолације, многи су изгубили посао. Садашња влада данас није најбоља оцењена.

Али глобални протести се вероватно неће догодити у Русији. Или су барем немогући у овом тренутку и у блиској будућности. Проблем је друге природе. Пад цена нафте, не баш стабилан курс рубља, незапосленост, то су стварне потешкоће.

Поред тога, многе земље имај негативан став против Русије и стално уводе нове санкције. То погађа државни буџет, али вец́ина грађана схвата да се против земље води озбиљна непријатељска игра и специјални рат.

У блиској будућности Русија може да очекује финансијску кризу, као 90-их. Поготово ако САД не буду успеле да се носе са својим Мајданом и уђу у хаос.Светска економија зависи од њих. Можда ће Kина преузети вођство у економији. Ако се уједини с Русијом, у смислу разарања Сједињених Држава у економском смислу, то ће бити судбоносна опција.

Данас, будућност света и Русије зависи од многих фактора. Али свакако, ниједна револуција, неће довести до доброг. Постоји пример Украјине. Тамо где је животни стандард драстично опао, а безакоње постало норма.

Сада се то може догодити у Сједињеним Државама, као и у Европи и Русији. Остаје само да чекамо и гледамо шта ће уследити.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI8 коментара

 1. persida says:

  Koje lupetanje, majko moja. Zapad se raspada, a mastaju o ruskoj krizi.

  • ANA says:

   Ne znam zašzo našim pojedincima smeta Rusija?! Neki od naših novinara kao da prizivaju probleme u Rusiji?!?!?!

   • test01 says:

    Skoro svi svetski mediji su pod kontrolom "duboke drzave". Nezavisno novinarstvo vise ne postoji, sve je u sluzbi ljudi koji zele da zavladaju svetom. Propaganda (MEDIJI) im je glavno sredstvo preko koga sire svoje lazi, obmanjuju narod da bi postigli svoje ciljeve. Samo su usavrsili Gebelsove metode !

 2. Beli Orao says:

  Овај сад претјерује “никад се тако вруће није кусало каокувало “!!! Све ће то бити мало блаже мали али чести земљотреси али не велики и потоп библијских размјера.

 3. Archelay says:

  Posto je Dubokoj drzavu dogorelo do noktiju moraju da nadzu dezurnog krivca.Ko?Nece valjda da to bude tamo neki Senegal nego tacno,Rusija.Ona njma kvarila racune tokom vekova.Prave se ludi da neznaju da su se rodile jos dve"Rusije"pa nemaju kud.Ocekuje se da njihove pretnjj budu jos zesci ali to su jecaji njihovog kraja.

 4. Риста says:

  Јооој, ала ме дирнуло и потсетило на младе дане. Тамо негде у прошлом веку када сам млађан гимназијалац бијо ја, писао сам овако лепо, јасно, глатко дас укењаш од лепоте а моји учитељи(ај добор, професори) све ми давали петице па ме изводили ко расно ждребе испред целе гимназије да читам шта сам тако лепо написао. Па ме ома учланили у комунисту, дали ми лепу бордо петокраку па сам је носијо у футроли у џепу а мој тата ома забранијо мами да ме води код сестара на славе да ме комунисти не би видели у цркви па сам онда тајно, да тајка не зна, бежао на славе по селима наоколо а главни део славе је у црквеном дворишту, у порти, како смо ми говорили док смо били нормални...јооој ал сам био славан. И ја сам још ондак пажљиво умето "будућност света и Русије зависи од многих фактора" само онда фактори нису били популарни него догађаји, па ми тата купијо Т14 па после 2 године Јаву250 и био сам најнај...баш сам се растопијо. Ко чварак.(јел знате шта је био Т14? Па прво бијо Т12! А онда Јава! Ко Принц Игор - На крилима ветра!)

  • Dimitrji says:

   Revolucija može da se desi pošto narod vrlo nezadovoljan vladom. Ali mi se čine da biće lagana promena vlade.

 5. M says:

  Pa,opće je poznato iz Sionskog Protokola itd.,da globalisti namjeravaju destabilizirati svijet maximalno,kroz ekonomske nevolje,ratove,bolesti,glad,revolucije,anarhiju,itd.,sve do totalnog kaosa,a sve to da bi onda lakše nametnuli cijelom svijetu svoga kralja svijeta i svoj svjetski poredak!Budući da su vrlo pametni,to će i uspjeti!Ali avaj i za njih,jer će tada Pametniji,Moćniji i Veći od njih,baciti na svijet tako veliku nevolju da se ni oni neće moći izhrvati s njom i sve i svi će krenuti k velikoj crnoj rupi gdje nam je svima i mjesto!Tad će pasti sve maske i titule,i baš će biti interesantno gledati sve to,sjaj i bijedu Holivuda!Jer ako se ne pojavi Jedan Pametan i Dobar kojeg se isplati poslušati,sve će otići u p.m.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u