РУСИ РАЗОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Америка и Холандија припремају напад на Венецуелу!

РУСИ РАЗОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Америка и Холандија припремају напад на Венецуелу!

28 марта 2019

САД су добиле „бланко карту“ од Холандије да користе њено колонијално острво Kурасао као почетну тачку за агресивну интервенцију у Венецуели, саопштила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

– Регистровали смо споразум Холандије и САД о коришћењу инфраструктуре на острву Kурасао за достављање хуманитарних залиха у Венецуелу. На први поглед, овај споразум пружа приступ америчким званичницима инфраструктури на Kурасау за пружање хуманиратне помоћи, али, испоставило се да договор не искључује могућност коришћења и других начина достављања помоћи поред цивилне. Kојих тачно? Јасно је да се ради о војној – рекла је Захарова, преноси ТАС С.Она је истакла да је у тренутном контексту јасно да је Холандија одобрила Американцима да Kурасао користе као почетну тачку за агресивну интервенцију у Венецуели, под окриљем хуманитарне помоћи.

– Надамо се да власти Kурасаа неће дозволити да се територија острва користи за почетак још једне западњачке авантуре која прети да дестабилизује ситуацију у региону – рекла је Захарова.

(Спутњик)

KOMENTARI6 коментара

 1. samostalan says:

  Pravim proslavu kad cujem da je Holandija unistna.

 2. Gvajakil Siti says:

  Pa izravnajte ima malo teren, možda će lakše da sleću!

 3. Đorđe says:

  Odma treba neutralisati gvida,šta im rade tajne službe. Jednostavno nesto,otputovao u inostranstvo, stao na koru banane. Onda će se ostali uplašiti. Bolje jedan da strada nego hiljde u građanskom ratu.

 4. Budi Bog s nama says:

  Njihovi avioni mogu biti inicijalna kapisla za Ruse, kao što bi nestanak Gvida mogao da bude isto to za ameriku. Neka njima Gvido u Venecueli, smaknuće ga oni sami, a njihove aviončiće će smaknuti Rusi. Kaa ljin, kakaljin, kakaljin kamaja.

 5. samostalan says:

  Gnjida treba po kratkom postupku, Maduro previse okleva, metak u celo za pocetak.

  • Roy says:

   Maduro okleva zato sto je i on njihov igrac. Svi su oni clanovi iste ekipe. Jedni glume lose momke, a drugi dobre, a narod ko stoka srlja i gine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u