РУСИ СВЕ РАЗОТКРИЛИ: Ево ко стоји иза Грете и шта им је намера!

РУСИ СВЕ РАЗОТКРИЛИ: Ево ко стоји иза Грете и шта им је намера!

3 октобра 2019

Ауто: Игор МАЉЦЕВ

РАНИЈЕ нисмо баш нешто примећивали да се догађаји и процеси у свету убрзавају, а сада је свима, примера ради, видљиво да је у свету претерано много НВО и да се убрзано даље множе.

То се продаје за тријумф демократије, али није.

Поводом госпођице (Грете) Тунберг све се више поставља питање: ко стоји за том девојчицом која без пропусница стиже до микрофона на заседањима Европарламента, форума у Давосу и Генералне скупштине УН.Поводом Давоса да подсетим да се на Инстаграму појавила фотографија која сведочи како та девојчица путује у Давос заједно са Џенифер Морган, која је са поносом открила како њих две не путују кући „приватним авионом већ возом“.

Али, ко је Џенифер Грети? Бака? Тетка? Како је она уопште дошла до тога да буде њена пратиља?

Кори Морнингстар је то истражила и утврдила да Џенифер Морган извршни директор Greenpeace International – организације која за собом оставља јасан траг комерцијалних обрачуна са конкурентима под видом борбе за екологију.

Џенифер је и бивши директор Third Generation Environmentalism која је учетвовала у давоској дискусији на тему – „увођење доприноса (пореза) за очување екосистема“.

И то: планетарног пореза (доприноса).

Ово је кренуло од бившег америчког потпредседника Ала Гора који је за тај порез и обезбеђивање cash flow од много милијарди, односно трговање избацивањем у атмосферу СО2, добио Нобелову награду.

Борба за екологију је првенствено борба са индустријом, па и са самим капитализмом. Зато кад видите како и представници великих корпорација, а и МВФ и World Bank аплаудирају бесмисленим апокалиптичким крицима шведске јуродиве – треба да вам буде јасно да у свему нешто није у реду.

Због чега ајкуле капитализма одједном желе да секу грану на којој седе?

На идеји увођења доприноса за одржавање екосистема створена је НВО New Climate Economy, која је најдиректније повезана са господом из ММФ и Светске банке.

Постоје још десетине тобоже невладиних организација тог типа. И није случајно што је Џенифер Морган била еколошки саветник канцеларке Меркел. Нити што је њен кабинет – у знаку зближавања са омладинским покретом Fridays For Future – усвојио свој „климатски пакет“ у којем је свака тачка – или забрана или порез.

У њему су забрана грејања приватних кућа на гас или мазут, потпуно искорењивање мотора са унутрашњим сагоревањем, нови порези на гориво и транспорт. Све у свему: приходи из ваздуха.Шта може бити слађе за сваку владу од новца добијеног из ничега?

Воду на ту воденицу терају и хистеричне пароле Грете & Сo: „Будућности нема, сутра ћемо сви помрети“.

Зато се не чудите што њу пуштају и тамо где никакав малолетник никада неће ући. И због чега је слушају. Тачније: праве се да је слушају јер су они и смислили све што Грета изговара.

Све што се на том плану догађа је достигнути степен приватизације и монетизације светске природе – уз хистерично кљукање светске јавности различитим алармизмима.

Гор је говорио да одбране екологије треба извести „мобилизацију сличну оној у време Другог светског рата“. А управо за тај циљ раде НВО попут Extinсtion Rebellion, FFF, We don’t’ Have Time. Оне изводе на улице сите малолетнике који ни дана не могу без својих сматфончића и бесмислених парола.

Поводом ситости, ево занимљиве околности.

Суоснивач немачког огранка FFF (Fridays for Future) је девојка Карла Реемтсма, милионерка од рођења јер је унука дуванског краља Европе Reemtsma.

Унука крешти о СО2 и проклетом дизелу.

Нисте у праву ако сте помислили да она на тај начин окајава грехове својих предака. Не, она и њој слични немају намеру да узимање данка за нову „климатску економију“ препусте радничкој деци.

У томе су сви – своји. Пробрани.

Зато се не чудите ни што се `спасавањем` нелегалних имиграната (тачније: њиховим довозом у Европу) бави кћерка трговца оружјем Карола Ракете.

Не чудите ни што НВО, којој припада брод којим она командује, прикупља по два милиона евра дневно само од „донација“..

Пред нашим очима се одвија НВО-изација политике и економије, односно – формирају се паралелне структуре у функцији новог прекрајања светског економског и политичког поретка.

Сада се показује колико је Русија била у праву што је почела да поставља на место стране НВО на својој територији. Нису сове оно што изгледа да јесу.

НВО су пипци гигантског `ванземаљца` који уопште није демократски.

На врху једног од тих пипака је антропоморфни завршетак у виду девојчице која тражи помоћ. Али, то и није девојчица већ мамац… биоробот који уме да изговара речи-мамце.

Ко се приближи – прождраће га `ванземаљац`…

(Факти)

KOMENTARI10 коментара

 1. Istina says:

  Sve se planski radi i sve je u planu ali doći će dan kada će kako je Nikola Tesla rekao: Narod sam shvatiti da se na ulju nemože voda piti... Čista energija je u prirodi koju uništavamo vekovima i kada priroda odluči ima da nas izbriše kao i sva ostala živa bića koja joj nisu bila potrebna za njen dalji put koji ga mi ljudi po svetu trujemo...

 2. Za Srbiju says:

  Ukratko. NVO su postale nadnacionalne korporacije dokazanih lopova i parazita.

 3. triglav says:

  ruska i persijska nafta predstavljaju prevelik problem za saudijsku naftu. industrija treba preći na baterije. time će odjednom zastarjeti sva vozila na unutrašnje sagorjevanje i svi će morati kupovati nova na elektromotore i baterije. to je pravi cilj iza "promene klime" i "kraja sveta".

 4. Gagi says:

  Svetske krvopije su taman osmislile maestralni plan kako da pljackom lepo zive, kad eto ti, Rusi opet prave haos. Sada mi je tek jasno zasto ih zapad toliko mrzi i nema poverenja u njih. Rusi bi hitno trebali da promene veru i usvoje savremeni pogled na svet koji podrazumeva: laz, pljacku, prevaru, ubistva,istopolne brakove i svo ostalo civilizovano ponasanje. Ako to nisu u stanju sami da sprovedu, vrlo rado ce im pomoci NVO organizacije, oni su eksperti u tim oblastima. Jeste da su malo skuplji, ali posao odradjuju na visokom nivou i vrlo profesionalno.

 5. Косовац says:

  Видиш, Теоретичар, да овде није толико једноставно да би могао да устврдиш да је напад на Мини ХЕ у вези нечијег синовца који је нешто у губитку. Видиш ли ти бре шта се иза брда ваља? …..Ја сам зато и тај опасни криминални еколошки ешалон и назвао Зелена Банда. ……….Универзална формула за спас планете, јесу Таксе, таксе, таксе, таксе. Кроз месец дана ће зелени бандит Горан Триван донети закон у коме ће се мерити испуштање ЦО2 из димњака српских термоелектрана. Па колико излази дима, толико и Таксе, буразери. Како каже овај добар Рус, најслађе су паре које си зарадио из ничега, еколошким таксама. А коме ће се те паре од такси уплаћивати, па наравно Зеленом бандиту. ……….Десна рука српске Зелене банде је неки декан шумарског факултета Ратко Ристић. Такође тај чувени шумар јесте и десна рука Немачке еколошке непрофитне организације „Евронатур“ и Аустријске непрофитне организације за заштиту река „Ривер воч“. Здраво ме интересује колика је његова квислиншка плата. Има још у Србији купљених школованих зелених бандита, али нема смисла да их наводим и оптерећујем читаоце. проблем те зелене банде би могао да се реши у два потеза, следећи искуства руског председника Путина. Али не, новинари отворених очију, ушију и устију слушају паметне констатације декана, да Мини ХЕ уништавају шуме по Србији. Ајде што уништавају даждевњаке и оних пар пастрмки, некако и да му се поверује, али шуме? А наш председник, замољен од Ристића, ако му Светска зелена банда одобри неку квоту, и он ће да стане у борбене редове против Мини ХЕ, па ће и од њега да наступи команда: „Разваљуј!“. …………..Ја критикујем новинаре понекад неправедно, ево данас сам прочитао чланак који је написао неки новинар који заиста има петљу, честитам. Препоручујем колегама да све то пажљиво прочитају, па да из тог угла протумаче сва еколошка дешавања у Србији. И подсећам да је чувени немачки зеленбаћ Јошка Фишер са задовољством бацао бомбе са осиромашеним уранијумом по Србији, немачким авионима, 1999. године. Да се зна да нема само еколошких бандита, него има и класичних. Разлика је у нијансама.

 6. Pera says:

  Zato ponavljam stalno i svuda : UN treba prebaciti u CH ! ili u Kinu ili u Rusiju. Ako je covecanstvo bilo glupo i u neznanju tada, sada su nas raspametili i valjda nam je svima jasno da Ujedinjene nacije moraju da se sklone od domicilnih fasta, zombiranih amerikanaca !

   • Vucko says:

    Pa ajd prebaci, izbiće 3.i 4. Sv. Rat jedan za drugim. Amerika je razmaženo derle kome se dopuštalo mnogo i sad ispravke nema

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u