РУСИ СВЕ РАЗОТКРИЛИ: Ево ко стоји иза Грете и шта им је намера!

RUSI SVE RAZOTKRILI: Evo ko stoji iza Grete i šta im je namera!

3 oktobra 2019

Auto: Igor MALJCEV

RANIJE nismo baš nešto primećivali da se događaji i procesi u svetu ubrzavaju, a sada je svima, primera radi, vidljivo da je u svetu preterano mnogo NVO i da se ubrzano dalje množe.

To se prodaje za trijumf demokratije, ali nije.

Povodom gospođice (Grete) Tunberg sve se više postavlja pitanje: ko stoji za tom devojčicom koja bez propusnica stiže do mikrofona na zasedanjima Evroparlamenta, foruma u Davosu i Generalne skupštine UN.Povodom Davosa da podsetim da se na Instagramu pojavila fotografija koja svedoči kako ta devojčica putuje u Davos zajedno sa Dženifer Morgan, koja je sa ponosom otkrila kako njih dve ne putuju kući „privatnim avionom već vozom“.

Ali, ko je Dženifer Greti? Baka? Tetka? Kako je ona uopšte došla do toga da bude njena pratilja?

Kori Morningstar je to istražila i utvrdila da Dženifer Morgan izvršni direktor Greenpeace International – organizacije koja za sobom ostavlja jasan trag komercijalnih obračuna sa konkurentima pod vidom borbe za ekologiju.

Dženifer je i bivši direktor Third Generation Environmentalism koja je učetvovala u davoskoj diskusiji na temu – „uvođenje doprinosa (poreza) za očuvanje ekosistema“.

I to: planetarnog poreza (doprinosa).

Ovo je krenulo od bivšeg američkog potpredsednika Ala Gora koji je za taj porez i obezbeđivanje cash flow od mnogo milijardi, odnosno trgovanje izbacivanjem u atmosferu SO2, dobio Nobelovu nagradu.

Borba za ekologiju je prvenstveno borba sa industrijom, pa i sa samim kapitalizmom. Zato kad vidite kako i predstavnici velikih korporacija, a i MVF i World Bank aplaudiraju besmislenim apokaliptičkim kricima švedske jurodive – treba da vam bude jasno da u svemu nešto nije u redu.

Zbog čega ajkule kapitalizma odjednom žele da seku granu na kojoj sede?

Na ideji uvođenja doprinosa za održavanje ekosistema stvorena je NVO New Climate Economy, koja je najdirektnije povezana sa gospodom iz MMF i Svetske banke.

Postoje još desetine tobože nevladinih organizacija tog tipa. I nije slučajno što je Dženifer Morgan bila ekološki savetnik kancelarke Merkel. Niti što je njen kabinet – u znaku zbližavanja sa omladinskim pokretom Fridays For Future – usvojio svoj „klimatski paket“ u kojem je svaka tačka – ili zabrana ili porez.

U njemu su zabrana grejanja privatnih kuća na gas ili mazut, potpuno iskorenjivanje motora sa unutrašnjim sagorevanjem, novi porezi na gorivo i transport. Sve u svemu: prihodi iz vazduha.Šta može biti slađe za svaku vladu od novca dobijenog iz ničega?

Vodu na tu vodenicu teraju i histerične parole Grete & So: „Budućnosti nema, sutra ćemo svi pomreti“.

Zato se ne čudite što nju puštaju i tamo gde nikakav maloletnik nikada neće ući. I zbog čega je slušaju. Tačnije: prave se da je slušaju jer su oni i smislili sve što Greta izgovara.

Sve što se na tom planu događa je dostignuti stepen privatizacije i monetizacije svetske prirode – uz histerično kljukanje svetske javnosti različitim alarmizmima.

Gor je govorio da odbrane ekologije treba izvesti „mobilizaciju sličnu onoj u vreme Drugog svetskog rata“. A upravo za taj cilj rade NVO poput Extinstion Rebellion, FFF, We don’t’ Have Time. One izvode na ulice site maloletnike koji ni dana ne mogu bez svojih smatfončića i besmislenih parola.

Povodom sitosti, evo zanimljive okolnosti.

Suosnivač nemačkog ogranka FFF (Fridays for Future) je devojka Karla Reemtsma, milionerka od rođenja jer je unuka duvanskog kralja Evrope Reemtsma.

Unuka krešti o SO2 i prokletom dizelu.

Niste u pravu ako ste pomislili da ona na taj način okajava grehove svojih predaka. Ne, ona i njoj slični nemaju nameru da uzimanje danka za novu „klimatsku ekonomiju“ prepuste radničkoj deci.

U tome su svi – svoji. Probrani.

Zato se ne čudite ni što se `spasavanjem` nelegalnih imigranata (tačnije: njihovim dovozom u Evropu) bavi kćerka trgovca oružjem Karola Rakete.

Ne čudite ni što NVO, kojoj pripada brod kojim ona komanduje, prikuplja po dva miliona evra dnevno samo od „donacija“..

Pred našim očima se odvija NVO-izacija politike i ekonomije, odnosno – formiraju se paralelne strukture u funkciji novog prekrajanja svetskog ekonomskog i političkog poretka.

Sada se pokazuje koliko je Rusija bila u pravu što je počela da postavlja na mesto strane NVO na svojoj teritoriji. Nisu sove ono što izgleda da jesu.

NVO su pipci gigantskog `vanzemaljca` koji uopšte nije demokratski.

Na vrhu jednog od tih pipaka je antropomorfni završetak u vidu devojčice koja traži pomoć. Ali, to i nije devojčica već mamac… biorobot koji ume da izgovara reči-mamce.

Ko se približi – proždraće ga `vanzemaljac`…

(Fakti)

KOMENTARI10 komentara

 1. Istina says:

  Sve se planski radi i sve je u planu ali doći će dan kada će kako je Nikola Tesla rekao: Narod sam shvatiti da se na ulju nemože voda piti... Čista energija je u prirodi koju uništavamo vekovima i kada priroda odluči ima da nas izbriše kao i sva ostala živa bića koja joj nisu bila potrebna za njen dalji put koji ga mi ljudi po svetu trujemo...

 2. Za Srbiju says:

  Ukratko. NVO su postale nadnacionalne korporacije dokazanih lopova i parazita.

 3. triglav says:

  ruska i persijska nafta predstavljaju prevelik problem za saudijsku naftu. industrija treba preći na baterije. time će odjednom zastarjeti sva vozila na unutrašnje sagorjevanje i svi će morati kupovati nova na elektromotore i baterije. to je pravi cilj iza "promene klime" i "kraja sveta".

 4. Gagi says:

  Svetske krvopije su taman osmislile maestralni plan kako da pljackom lepo zive, kad eto ti, Rusi opet prave haos. Sada mi je tek jasno zasto ih zapad toliko mrzi i nema poverenja u njih. Rusi bi hitno trebali da promene veru i usvoje savremeni pogled na svet koji podrazumeva: laz, pljacku, prevaru, ubistva,istopolne brakove i svo ostalo civilizovano ponasanje. Ako to nisu u stanju sami da sprovedu, vrlo rado ce im pomoci NVO organizacije, oni su eksperti u tim oblastima. Jeste da su malo skuplji, ali posao odradjuju na visokom nivou i vrlo profesionalno.

 5. Kosovac says:

  Vidiš, Teoretičar, da ovde nije toliko jednostavno da bi mogao da ustvrdiš da je napad na Mini HE u vezi nečijeg sinovca koji je nešto u gubitku. Vidiš li ti bre šta se iza brda valja? …..Ja sam zato i taj opasni kriminalni ekološki ešalon i nazvao Zelena Banda. ……….Univerzalna formula za spas planete, jesu Takse, takse, takse, takse. Kroz mesec dana će zeleni bandit Goran Trivan doneti zakon u kome će se meriti ispuštanje CO2 iz dimnjaka srpskih termoelektrana. Pa koliko izlazi dima, toliko i Takse, burazeri. Kako kaže ovaj dobar Rus, najslađe su pare koje si zaradio iz ničega, ekološkim taksama. A kome će se te pare od taksi uplaćivati, pa naravno Zelenom banditu. ……….Desna ruka srpske Zelene bande je neki dekan šumarskog fakulteta Ratko Ristić. Takođe taj čuveni šumar jeste i desna ruka Nemačke ekološke neprofitne organizacije „Evronatur“ i Austrijske neprofitne organizacije za zaštitu reka „River voč“. Zdravo me interesuje kolika je njegova kvislinška plata. Ima još u Srbiji kupljenih školovanih zelenih bandita, ali nema smisla da ih navodim i opterećujem čitaoce. problem te zelene bande bi mogao da se reši u dva poteza, sledeći iskustva ruskog predsednika Putina. Ali ne, novinari otvorenih očiju, ušiju i ustiju slušaju pametne konstatacije dekana, da Mini HE uništavaju šume po Srbiji. Ajde što uništavaju daždevnjake i onih par pastrmki, nekako i da mu se poveruje, ali šume? A naš predsednik, zamoljen od Ristića, ako mu Svetska zelena banda odobri neku kvotu, i on će da stane u borbene redove protiv Mini HE, pa će i od njega da nastupi komanda: „Razvaljuj!“. …………..Ja kritikujem novinare ponekad nepravedno, evo danas sam pročitao članak koji je napisao neki novinar koji zaista ima petlju, čestitam. Preporučujem kolegama da sve to pažljivo pročitaju, pa da iz tog ugla protumače sva ekološka dešavanja u Srbiji. I podsećam da je čuveni nemački zelenbać Joška Fišer sa zadovoljstvom bacao bombe sa osiromašenim uranijumom po Srbiji, nemačkim avionima, 1999. godine. Da se zna da nema samo ekoloških bandita, nego ima i klasičnih. Razlika je u nijansama.

  • Go says:

   Au brate al je vruće u mozgu

 6. Pera says:

  Zato ponavljam stalno i svuda : UN treba prebaciti u CH ! ili u Kinu ili u Rusiju. Ako je covecanstvo bilo glupo i u neznanju tada, sada su nas raspametili i valjda nam je svima jasno da Ujedinjene nacije moraju da se sklone od domicilnih fasta, zombiranih amerikanaca !

  • Pera says:

   domicilnih fasista,

   • Vucko says:

    Pa ajd prebaci, izbiće 3.i 4. Sv. Rat jedan za drugim. Amerika je razmaženo derle kome se dopuštalo mnogo i sad ispravke nema

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *