РУСИЈА ДОБИЛА НОВОГ ПРЕМИЈЕРА! Ево ко је он!

РУСИЈА ДОБИЛА НОВОГ ПРЕМИЈЕРА! Ево ко је он!

15 јануара 2020

Председник Русије Владимир Путин предложио је Државној думи кандидата за премијера земље — Михаила Мишустина, председника Федералне пореске службе Русије, саопштила је прес-служба Кремља.

„Председник Владимир Путин одржао је радни састанак са Михаилом Мишустином и понудио му место премијера. Добивши сагласност, предложио је Мишустинову кандидатуру за место премијера на разматрање у Државној думи“, наводи се у саопштењу прес-службе.Мишустин је био на челу Савезне пореске службе Русије од априла 2010. године.

Премијер Русије Дмитриј Медведев објавио је данас објавио да цела Влада подноси оставку, након Путиновог обраћања Савезној скупштини, у којем је изнео низ фундаменталних измена Устава. Како је напоменуо Медведев — измене ће променити баланс власти у земљи.

Касније је Путин објавио да намерава да Медведеву повери функцију заменика председника Савета безбедности Русије.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Kulak says:

    Rusija je ureďena država u kojoj se potpisani ugovori poštuju,a porezi i takse uredno naplaćuju.Mihail Vladimirovič Mišustin je Rus,rođen u Moskvi i svima koji se u Rusiji bave računovodstvom i porezima dobro poznat i cenjen stručnjak.Dolazim iz računovodstvene struke i za Mihaila Vladimiroviča Mišustina čuo sam pre deset godina.Posao Premijera Rusije ima širi dijapazon aktivnosti i veće ovlasti od Presednika Poreske Službe Rusije,ali Mišustin je vrhunski ekonomist i za oblasti koje nisu ekonomske imat će kompetentne savetnike,a za finansije,poreze i računovodstvo je pravi tata-mata.Pun pogodak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u