РУСИЈА КРЕНУЛА У ЛОВ НА ШИПТАРЕ: Кад неће УН, Москва решила да истера правду до краја!

РУСИЈА КРЕНУЛА У ЛОВ НА ШИПТАРЕ: Кад неће УН, Москва решила да истера правду до краја!

7 јуна 2019

Ако то већ не желе да ураде Уједињене нације, Москва ће сама пронаћи и казнити припаднике РОСУ, који су брутално претукли Михаила Красношченкова.

Наиме, Татјана Николаевна Москалкова, висока повереница за људска права Руске Федерације, изјавила је „да су надлежни органи њене земље покренутли истрагу у вези са недавним пребијањем њиховог држављанина и службеника Унмика током недавне полицијске акције на северу Косова и Метохије“.Она је изразила наду да ће исто учинити и српске колеге, од којих, како је рекла, очекује помоћ у прикупљању доказа и при утврђивању идентитета свих који су одговорни за тај инцидент.

Како наводи аналитичар Драгомир Анђелковић, тешко да би након ове најаве ико пожелео да се нађе у кожи припадника РОСУ који су крвнички претукли не само руског држављанина, већ и све оне голоруке Србе који су им се нашли на путу током недавне бруталне акције на севетру Косова и Метохије.

– Заиста је озбиљан проблем када се нападне службеник Уједињених нација, које су морале много озбиљније да реагују. Пошто то нису урадиле, Русија је ставила до знања да ће учинити све да заштити своје грађане, а ваљда је свима у свету јасно шта значи када наљутите Руску Федерацију. Као што би то урадила и Америка да је њен грађанин у питању, мислим да ће Русија наћи начина да приведе правди оне који су претукли Михаила Красношченкова, као и оне који су то наредили – сматра Анђелковић.

Зоран Драгишић, народни посланик и стручњак за безбедност сматра да Русија у овом тренутку може самода поднесе кривичне пријаве „Против оних припадника РОСУ за које сумња да су превршили овлашћења и употребили прекомерну силу“.

– И то је то. Не верујем да њихове службе могу нешто више да ураде,а тешко је заиста претпоставити да ће се ти припадници РОСУ икада наћи на територији Русије – каже он.

На питање да ли би евентуално руске службе могле да покушају да приведу правди припаднике РОСУ и да их практично одведу на суђење у Русију, Драгишић каже:

– Могу да покушају, али не верујем да ће то урадити.

 

KOMENTARI16 коментара

  • Popara Dorcol says:

   Best to davnih godina, u lebanonu je nadjen Rus sa odsecenom glavom. U kratkom vremenu, izvrsioci zlocina Su se nasli odsacenih glava po Bejrutu a njihove porodice su nadjene totalno potamanjene. Jos dan danas nije utvrdjeno ko je to mogao da uradi. Jedino je poznato da u Lebanonu niko Rusa vise nije pipnuo.

  • Popara Dorcol says:

   Best to davnih godina, u lebanonu je nadjen Rus sa odsecenom glavom. U kratkom vremenu, izvrsioci zlocina Su se nasli odsacenih glava po Bejrutu a njihove porodice su nadjene totalno potamanjene. Jos dan danas nije utvrdjeno ko je to mogao da uradi. Jedino je poznato da u Lebanonu niko Rusa vise nije pipnuo.

 1. NIKY says:

  NECE ONI DA IH VODE NA SUDJENJU PRESUDICE IM PO KRATKOM I TO NA KOSOVU

 2. milorad2 says:

  Dobiće oni drona u glavu.Cela ta mafijaška bulumenta je sada sigurno gotova, da sam na njihovom mestu sakrio bih se u najdublji bunker koji mogu da nadjem.Rusi ne bi dali ovakvu izjavu javno da ne misle da deluju, to je dobra vest za nas, jer nestanak par šefova mafijaških klaonova na kosovu će izazvati velik ihaos tamo.Čudi me da niko odavde još nije pokušao da ih digne u vazduh sa sve onom nakaznom skupštinom u prištin jer to je najjeftiniji i najbrži način rešavanja problema koji mi imamo u vezi kosova.Jedno je sigurno, teško da ćemo im videti njuške na otvorenom i to dugo vremena.

 3. persida says:

  Rusi laprdaju, prazne reci. Naucili su to od izdajnka Putina.

 4. neznani junak says:

  Zoran Dragišić, narodni poslanik i stručnjak za bezbednost smatra da Rusija u ovom trenutku može samoda podnese krivične prijave „Protiv onih pripadnika ROSU za koje sumnja da su prevršili ovlašćenja i upotrebili prekomernu silu“. --------- Svaki sud može da potražuje Srbe za ratne zločine (stvarne ili fingirane) ? Pa može i Sud u Rusiji da raspiše potjernicu za šiptarima, ovo je sto puta jasniji (ne i veći,naravno) zločin

  • mrzim sve hrvacko says:

   Zoran Dragišić :-))))))))))))) prozapadni NATO-"strućnjak"

 5. persida says:

  Putin je lazni lik, dok je on na celu Rusije, gledacete samo slike ruskih raketa koje nikada nece biti upotrebljene.

  • Cp6a says:

   Полако женска главо. Лажни ликови воде земљу у амбис, а не праве од ње суперсилу. И ја бих волео да видим пржење, ал' је отапање изгледа безбедније, јефтиније а и боље за нашу децу.

  • Slobodanka says:

   Sido ne budi krvoločna, ne priliči ženi da je željna velike tuče. Rešenje je baš u tome da ruske rakete budu veoma superiorne te da ne dodje do njihove upotrebe tj. da što manje budu u upotrebi.

 6. Đorđe says:

  Kad tad će šiptari platiti a ovo što čačkaju ruse znači da priština neće oostojati.

 7. Zdravko Kupusar says:

  Jesu ovi Rusi tuga. Volim ih, ali stvarno su jadni sa ovim praznim recima. Cemu im sluzi onolika vojska kad nista ne smeju??

 8. Borislav Matić says:

  Uveren sam da će odgovor biti adekvatan, dostojanstven ali pre svega za nauk!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u