РУСИЈА ПОКРЕНУЛА МОРНАРИЦУ: Руска ракетна фрегата кренула ка Азовском мору!? ЗАПАД СТРАХУЈЕ ЗА УКРАЈИНУ

RUSIJA POKRENULA MORNARICU: Ruska raketna fregata krenula ka Azovskom moru!? ZAPAD STRAHUJE ZA UKRAJINU

21 decembra 2018

Agencija Rojters javlja, pozivajući se na neimenovanog očevica, da se ruska raketna fregata uputila ka Azovskom moru iz pravca Krima.

Fregata je uočena jednu i po nautičku milju od obale Krima, a na plovilu se može videti helikopter, navodi isti izvor.

Tenzije su visoke u toj oblasti nakon što je Rusija u Kerčkom moreuzu 25. novembra zaplenila tri ukrajinska vojna broda, a njihovu posadu uhapsila.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. Boki says:

  Zapad ne stranuje za Ukrajinu.Zapad koristi Ukrajinu kao probni balon.Nadam se da ce ukrajinski narod da shvsti to na vreme.Zapad raspoređuje rakete u slovenskim zemljama hoteći da iznegne direktni sukob sa Rusijom,a da je posle,oslabljenu napadne sa svojim pravim saveznicima:Nemackom,Francuskom,Engleskom i ostalim hoštaplerima belosvetskim .

  • MI35 says:

   Sa kojim slavenskim zemljama mislis da ce se Rusija umoriti od rata i iscrpiti? Sa Ukrajinom i Hrvatskom? Oni to pometu do podne i spremno cekaju zapadne hijene.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Kauboji, držte fige ukrosima :-)))

  • PRVA LINIJA says:

   DRZE SE ONI AL ZA MOSNICE... ODRACE IH RUSI ZBOG SVIH GLUPOSTI KOJE SU SEBI DOZVOLILI... NEKADA SU MOGLI DA POBEGNU U JUZNU AMERIKU I DA SE SAKRIJU POSTO JE TO BIO KRAJ SVETA MEDJUTIM DANAS KRAJA NEMA... NALAZICE IH JEDNOG PO JEDNOG I NAPLACIVACE IM CEHOVE...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *