РУСКИ ДОКТОР ШОКИРАО СВЕТ: Сви су у заблуди око КОРОНАВИРУСА, ОВО ЈЕ БИТНА СТВАР ДА СЕ ЗНА…

РУСКИ ДОКТОР ШОКИРАО СВЕТ: Сви су у заблуди око КОРОНАВИРУСА, ОВО ЈЕ БИТНА СТВАР ДА СЕ ЗНА…

5 октобра 2020

Директор центра „Гамалеја“ Александар Гинцбург је у разговору са Спутњиком изјавио је да сумња да се колективни имунитет на вирус корона гради прележавањем болести.Коментаришући изјаву запосленог у Федералном истраживачком центру за фундаменталну и транслациону медицину, бившег шефа лабораторије за изузетно опасне инфекције при центру „Вектор“ Александра Черпунова да је немогуће изградити колективни имунитет на вирус корона масовним прележавањем болести, он је рекао следеће:

„Можда је он у много чему у праву, јер благи облик болести не пружа, као што се већ зна, заштиту, дугорочни имунитет. Код тешког облика болести такође постоје проблеми“, сматра Гинцбург.

Руски лекар је додао да се разјаснило да се у многим тешким облицима болести формирају антитела на интерфероне, као и да се за сада не зна како и на који начин настају, али да ће то негативно утицати на функционисање меморијских ћелија, формирање антитела и индукцију ћелијског имунитета.

KOMENTARI4 коментара

 1. Avangard-Kinzal says:

  Ma odj....sa tom koronom,to nikog ne zanima.

 2. Косовац says:

  И ја сам такође пажљивим читањем вести, дошао до епохалног открића да у случају формирања антитела на интерфероне, та антитела утичу на индукцију ћелијског имунитета. Та индукција ћелијског имунитета може врло лоше утицати на правилно функционисање меморијских ћелија, нарочито код старијих људи, код којих је изумрло око 30% ћелија меморијског памћења.

  • Риста says:

   хахакики. Тај бољи од ДрКона.

 3. Риста says:

  Приметно је да сваки руски лекар који се обрати јавности, прихвата пандемију короне као нешто стварно и неприкосновено. Па у реду. То је пут да добијеш коју кинту од СЗО. А СЗО је глобална лекарска ординација. Ако хоћеш да опстанеш као лекар, нема сумњаш у пандемију. Има верујеш. То бре нова глобална религија. Наци карактера али снажно осваја свет интелектуалаца. Ће рикнемо и без болести али пре времена и кад затреба. Ми ниски људи. Ма нема друге него идем да живим у колебу. Ускоро ће чак и Срба схватити да је то најновија и најсевременија мода, само још нисте открили. Кроз педес година, када мода колеба освоји све ниске људе, СЗО корона интелектуалци ће нас звати - колебаши. Укидају се народи...и здраво!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u