РУСKИ ЕKСПЕРТ: Путин се спрема за обрачун, да једним ударцем сломи…

РУСKИ ЕKСПЕРТ: Путин се спрема за обрачун, да једним ударцем сломи…

7 децембра 2020

Руски председник Владимир Путин спрема се да заустави либералну елиту која делује у интересу Европе и Сједињених Држава. Ову изјаву дао је економиста Михаил Хазин.

Стручњак је апсолутно уверен да руски лидер није напустио такозване левичарске идеје, подразумевајући стварну супституцију увоза, развој домаће индустрије и изградњу државе благостања.Међутим, сматра изузетно важним благовремено прилагођавање тренутног система економског управљања и управљања земљом.

Тренутно је Путин, према Хазину, ангажован у формирању тима од људи на које се може у потпуности ослонити у предстојећој конфронтацији са западним либералима, па из овог разлога сада не треба предузимати драстичне кораке и улазити у директан сукоб.

Ипак, економиста је приметио да тренутак за сламајући ударац није далеко.

Пандемија коронавируса довела је до тога да се свет суочи са озбиљном економском кризом, која има снажан утицај на светске елите.

Са оваквим стањем ствари, западни пројекат је почео брзо да бледи, дајући Путину више простора за маневрисање и скретање улево.

Вреди напоменути да је раније Михаил Хазин већ рекао да Русија има одличне шансе за победу у обрачуну са Западом.

Према његовим речима, либерални свет долази до схватања да губи доминацију, а капиталистички модел постепено уступа место социјалистичком. С тим у вези, либерали се припремају за коначни напад.

Извесно је да Путин више неће толерисати прозападне политичаре у Русији и да спрема коначан обрачун са њима, јер је апсолутно видљиво да западни економски и социјални модел више не вреди ничему и да нема ни један једини одговор на растуће проблеме.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad3 says:

  biće hapšenje u završnici , putin je jedina opcija rusima ako ne žele da ih strpaju u konc. logore i pougše gasoma natenane ko jevreje.

 2. I Love persida says:

  Zapad kroji sliku o istoku, pogotovo Rusiji i to takvu da bi svi trebalo da mrze Ruse iz nekog razloga. Isto su radili i sa Srbijom i ona je uvek na meti, posebno se to prenelo i na domaće izdajnike, zapadne poslanike.. Međutim Rusija postaje sve bolja i bolja, prema njoj ima sve više simpatija jer se očigledno bori protiv svetskog zla koje će inače izgubiti bitku na svom kraju, dolaskom Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Za sada, važna je ljubav, milostivost, praštanje jedni drugima kao što je i nama Bog oprostio dok još neverni bejasmo. Ljubav pobeđuje..

 3. Kulak says:

  Šef Sberbanka je Nemac German Graf, šef Gasproma je Nemac Aleksej Miler,šefovi svih većih ruskih banaka i finansijskih institucija su Židovi.Isto tako,95% ruskih tajkuna su Židovi i svi uz rusko imaju i američko,britansko ili izraelsko državljanstvo.Pri takvom nacionalnom sastavu svih vodećih ljudi u ruskom bankarstvu,finansijanma i industriji nafte i gasa, V.V.Putinu izvršiti bilo kakve promene neće biti lako.Doduše i njegova mati Marija Šelomova je žena židovskog porekla pa nisam siguran da on za promene stanja ima neki naročiti interes.

  • Nemanja Vlahović says:

   Kulak, ti bi imao vrlo uspešnu karijeru u nacističkoj Nemačkoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u