РУСКИ ОБАВЕШТАЈЦИ ПОСЛАЛИ УПОЗОРЕЊЕ СРБИЈИ: Спремају се напади на Србе са више страна! | INTERMAGAZIN

RUSKI OBAVEŠTAJCI POSLALI UPOZORENJE SRBIJI: Spremaju se napadi na Srbe sa više strana!

3 februara 2017
(foto: Pixabay)

(foto: Pixabay)

Ako je suditi po informacijama koje su ruski obaveštajci dostavili našim tajnim službama, Albanci se spremaju da napadnu sever Kosova, dok Hrvati isti scenario pripremaju za zapadni deo Republike Srpske! U ovaj opaki plan su navodno umešani i neki NATO funkcioneri.

Plan je da se napadi izvedu u naredne dve nedelje i to u isto vreme, kako bi se Srbiji onemogućilo da reaguje i zaštiti svoje sunarodnike.

Njihova namera je da režiraju lažne povode za napade, a cilj je da u naredna 24 časa albanski specijalci izađu na Jarinje, a Vojska Hrvatske preseče RS na dva dela!

Zbog straha od eventualnog saveza između Donalda Trampa i Vladimira Putina, oni žele što pre da sprovedu svoj plan u delo, jer shvataju da je ovo možda poslednji dobar trenutak za napade.

Da ruske obaveštajne službe nisu pogrešile, potvrđuje i sve ono što se u četvrtak dešavalo u južnoj srpskoj pokrajini.

Srbi sa Kosova strahuju da je patroliranje specijalnih jedinica ROSU kroz srpska sela samo priprema terena za realizaciju paklenog plana o konačnom proterivanju našeg naroda sa ovih prostora.

(Pravda)

 

KOMENTARI33 komentara

 1. Kulak says:

  Ključ svega u agresiji bit će albanske i hrvatske lobistice Anita Mitić, Sonja Biserko i Nataša Kandić u Beogradu.Njihov zadatak je da iznutra ruše Srbe i Srbiju.Ako te neprijateljske lobistice Srbija ne zaustavi, čeka nas velika opasnost.

  • Sančo says:

   Ma jok kakve te babe nema od njih ništa....

 2. Slavko says:

  Kad smo tako dobro obavešteni zašto se nepozove rezerva da se malo priseti uigra . A ne kada zatreba kao ovce na klanje .Normalno ako je uopšte interes Srbije da ikog čuva i brani a iskustvo dosad su bile perfidne izdaje normalno posle mediskog huškanja a posle izdaje .A i ko da vodi vojsku kada su tamo postavljeni nato podobni katastrofa

  • Sančo says:

   Jedini pametni komentar svaka čast dečko...

  • Miloš says:

   Dobivate pozive za rezervu pa se bunite i nećete da idete, Kad napanu Srbiju biće vam kasno.

 3. Portopranco says:

  Hrvatska ima pretenzije prema Dalmaciji,a Albanija prema Kosovu.

  • Sančo says:

   Ni jedna ni druga nisu države već veštačke tvorevine tj. Fašističke lažne i genocidne izmišljene tvorevine tako da dalje ne bi komentarisao...

  • USS Sputnjik says:

   Koliko je meni poznato, Boka kotorska se još od 1918. ne smatra dijelom Dalmacije.

   • Johnny Hazard says:

    Ali ni Dubrovnik, Mljet, Korčula i Pelješac..

 4. Za Srbiju says:

  A Tomovača će da komanduje. Jadna Srbijo!

  • Sančo says:

   Taj isti tzv. Tomovaca je bar služio vojsku i vodi državu koja postoji 8000 godina koja ima narod tradiciju istoriju kulturu veru itd. Za razliku od veštačkih izmisljenih tvorevina koje su građane na genocidu i nemaju ništa od nabrojanog...

   • Robert Wronsky says:

    Ali su tu tvoju slavnu vojsku osamtisućljetnu zajedno sa vašim slavnim kraljem protjerali iz vaše Srbije, okupali su se u moru bježeći na grčke otoke..

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Kako će Hrvatska u rat kad premijer Andrej Plenković nije služio vojsku,proglašen je nesposobnim zbog anemije?

  • USS Sputnjik says:

   Pa zar ti zbilja vjeruješ ratno-propagandnim materijalima koje plasiraju "novinari", a služe u predizborne svrhe kako bi raju uvjerile da je jedino rješenje za zaštitu "ugroženog srpstva" glasanje za Vučića?

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Svi sadašnji vlastodršci u Zagrebu bili su nesposobni za vojsku.Andrej Plenković je proglašen nesposobnim zbog urođene anemije,Božo Petrov zbog visoke kratkovidnosti,a ni vojna zapovjednica Čokolinda nije služila vojsku.Pa kako će ti nesposobni u rat?

  • Sančo says:

   Pa hrvati nemaju vojsku i nisu nikada ni imali oni su banda ili bolje rečeno austrougarski konjušari... a šiptari da se i ne spominju isti kao ovi prvi...

   • Robert Wronsky says:

    Tebi je izgleda urođena demencija. U nedavnoj prošlosti ste imali priliku osjetiti snagu hrvatske vojske. Oluja vas je pomela kao otpalo suho lišće. Lijepa je ona pjesma starogradska, Jesenje lišće.. Lijepa je i ona vaša "Tamo daleko, daleko od mora.." koju su tvoji preci vojnici spjevali kada ih je i hrvatska vojska otpuhala na Krf.

    • Johnny Hazard says:

     Pola te 'hrvatske vojske' se predalo Srbima još u prvim bitkama gde su oduvani. Poćorek se pokazao nesposoban da za nedelju dana osvoji Srbiju u preda je K&K za rođendan. Morali su da zovu u pomoć celu Nemačku. Znamo odlično kako se taj pohod završio kad je srpska vojska krenula nazad u otadzbinu, pa tako do Ljubljane, Sent Andreje i Temišvara. Tako će proći na kraju i svaki sledeći pokušaj. Ne razmišljajte o tome.

    • sladjan says:

     hrvatska vojska,ti stvarno pojma nemas,da nemci nisu napali,jos bi vracali austrougare i hrvate preko drine,vasi vojnici su doneli u Srbiju pegavi tifus,naravno kao ratni zarobljenici srpske vojske,uci malo,jadan si

  • USS Sputnjik says:

   Rat ne vode političari, već generali.

   • Milutin says:

    Vojnici vode rat i uvek su ginuli vojnici. Generali planiraju ono što političari zažele da bi sačuvali fotelju a sa njom i ostala bogatstva koja slede.

 7. cile mile says:

  E, ako su javili Vucku, on ce bas da se obraduje.

 8. Pero Joksimovic says:

  Pa ako ta ukopacija srpskih teritorija donese stabilnost Zapadnom Balkanu, onda opušteno dočekajmo tu našu moralnu i vojničku pobedu. Ne dajmo se provocirat!

 9. Sančo says:

  Nazovite stvari pravim imenom teroristi ustaše i balisti !!! Ubice dece, žena i staraca tj. bespomoćnih...

 10. Sančo says:

  Inače Tramp i Putin se bore protiv terorizma pa vide ćemo šta će da bude... eu i islamski terorizam i fašizam dokle će sada da uspeju...?

 11. opet ja says:

  Ma ne brinite jer naš premijer kaže da je mir najvažniji...odoše severno Kosovo i R. Srpska... A zato je i doveden na vlast i održan da bi dovršio rasparčavanje Srbije. Zato nema mobilizacije, preventivnog ulaska naših snaga na Kosovo i u R. Srpsku. Izrael bi već objavio snimke razgovora i satelitske snimke pokreta neprijateljskih trupa. Tako to radi država koja nema izdajnike.

  • Sančo says:

   Pa ti isti jevreji nas i kecaju da ne kažem drugačije...

 12. darko says:

  opet ja says ak oje premijer doveden postoji sto se sove drzavni udar nek izade 1000 000 srba na ulice beograda i rsi zauvke tu sdp i sns vlast koja drzavu rasparcava.naravno lukavo ustase su poznate po podlosti sto ocekivati od ustaske hdz bande siptari napadju sever kodova rep srpska gde je najtanja se napada tu su razni scenariji jedinica ustase balije isill nato placenici.JEIDNI JE SPAS REP SRPKOJ MOBILIZACIJA KOMITA CETNIKA I KOZAKA DA ODJU ZA DVA DANA U 10 000 SRBIJA JE PRODANA NECE REAGOVATI NITI U REP SRPKOJ NITI NA KOSOVU SEVERA 200% OSTAHE SMAO NARODU POJEDINICMA PUSKE U RUKE DOBRO SE OPSKRBITII

 13. marinko says:

  srbiju brani kokarda a ne petokraka a nema ni jedne ni druge

 14. zex says:

  Kada krecemo,vreme je.

 15. gaga says:

  Ljudi lazu vas.Boka Kotorska je potpisala prisajedinjenje SRBIJI! A ne Crnoj Gori!I na osnovu tog ugovora Srbija ima pravo da trazi svoje i ne smao Boku!Istorijski i hercegovina je Srpska zemlja zvala sE nekad zemljom SVETOG SAVE x ZATO JE I POSTOJALA TITULA VOJVODA ILI Herceg OD SVETOG SAVE PO TOME JE NASTALA REC HERCEGOVINA.Hercegovina je ustvari drugo srpsko Vojvodstvo pored Vojvodiine!

 16. Milutin says:

  Očigledna marioneta Tramp nemože da se izbori sa mafijaško fašističkim jevrejima iz trule amerike kojima se žuti da preostali deo evrope stave pod svoje kandže i prošire pljačkašku teritoriju. Zato nije ni čudno što je lažovčina vučić prvo pozvao nekoga na dijalog o Kosovu a da istovremeno sprema plan i kuje zaveru PROTIV SRBA I SRBIJE a na ostvarivanju cionističkog plana do kraja. Taj plan i predviđa ova upozorenja RUSIJE a plan je u pisanoj formi objavio jevrejski rabin mafijaš i fašista Šnerson ( Inerson).Na našu žalost SRBI U SRBIJI su samo posmatrali lažovčinu vučića i nemo slušali sve njegove laži i usvajnje hitnih zakona bez rasparave a sve sa samo jednim ciljem UNIŠTAVANJE SISTEMA DRŽAVE SRBIJE A SA NJIMA I SAMIH SRBA DA BI SE NESMETANO OTELA DRŽAVNA ZEMLJA A MOŽDA I PRIVATNA I DA BI SE SVA RUDNA BOGATSTVA OTELA I DA IH KONTROLIŠE JEDAN VLASNIK MAFIJAŠ FAŠISTA IZ TRULE AMERIKE. Zato su planirana da teroristička dejstva ali mi kao što je poznato nemamo državu a vrh vlasti ovakav kakav jeste građani SRBIJE SIGURNO NEĆE BRANITI JER GA NISU NI IZABRALI A TO JE ONO ŠTO ODGOVARA PROCENAMA KOJE JE PO CIONISTIČKOM PLANU I PLANIRAO JEVREJSKO FAŠISTIČKO MAFIJAŠKI KADAR KOGA PLAĆAJU UPRAVO TI MAFIJAŠI JEVREJSKOG POREKLA IZ TRULE AMERIKE. SAMO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE NATO JE POD DIREKTNOM KONTROLOM TIH MAFIJAŠA. SITUACIJA JE VEOMA ZABRINJAVAJUĆA A SAME PRE 2 NOĆI JAVNO NA TELEVIZIJI LAŽOVČINA VUČIĆ JE IZVREĐAO SRBE U SRBIJI DA BI UPRAVO POSTIGAO OVAJ CILJ NEZAINTERESOVANOSTI. Zato je lažovčina vučić i postavljen da sprovede ovaj plan do kraja a ovoj mafiji se žuri jer trula amerika od oktobra neće moći da funkcioniše na ovaj način pa se zato i žuri ovim mafijašima da što pre završe posao za koji su najverovatnije platili ovim izdajnicima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *