РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ СПАСАВАЈУ ЕВРОПУ: Хоће ли Европљани после свега да иду на руску границу?

РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ СПАСАВАЈУ ЕВРОПУ: Хоће ли Европљани после свега да иду на руску границу?

26 марта 2020

Руски војни специјалци који су стигли у Италију да помогну у борби против коронавируса крећу се према северу земље, који је најтеже погођен смртоносном епидемијом.

Конвој, састављен од 22 камиона и других возила, кренуо је рано у среду у северни италијански град Бергамо. Конвој у пратњи италијанских карабињера стигао је до Фиренце и накратко се зауставио тамо, каже руска војска.Стотину руских војних лекара и специјалиста за болести пребачено је током викенда у Италију, слетајући у ваздухопловну базу Пратика де Маре, 30км од града Рима.

Тим, распоређен да помогне Италији у борби против коронавируса, донео је мобилне лабораторије, возила за дезинфекцију, комплете за тестирање коронавируса и другу опрему за борбу против болести.

Италија је европска земља која је најтеже погођена коронавирусом – укупан број случајева приближио се 70.000, док је број смртних случајева већ двоструко већи од кинеске.

Северна Италија је била најгоре погођена, тамо је отприлике половина смртних случајева у земљи. Пандемија коронавируса која захвата планету изазвала је смрт више од 19.000, док је укупан број потврђених случајева премашио 400.000.

(Правда)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Jovica says:

    Kada se sve ovo sa virusom završi, ako se završi, naravno da će evropljani da idu na rusku granicu da ratuju sa Rusima. Evropsko licemerje mnogo puta ke dokazano i apsolutno sam siguran da će se dokazati i ovaj put. Evropa je ZLO koje bi trrbalo biti uništeno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u