РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ СПАСАВАЈУ ЕВРОПУ: Хоће ли Европљани после свега да иду на руску границу?

RUSKI SPECIJALCI SPASAVAJU EVROPU: Hoće li Evropljani posle svega da idu na rusku granicu?

26 marta 2020

Ruski vojni specijalci koji su stigli u Italiju da pomognu u borbi protiv koronavirusa kreću se prema severu zemlje, koji je najteže pogođen smrtonosnom epidemijom.

Konvoj, sastavljen od 22 kamiona i drugih vozila, krenuo je rano u sredu u severni italijanski grad Bergamo. Konvoj u pratnji italijanskih karabinjera stigao je do Firence i nakratko se zaustavio tamo, kaže ruska vojska.Stotinu ruskih vojnih lekara i specijalista za bolesti prebačeno je tokom vikenda u Italiju, sletajući u vazduhoplovnu bazu Pratika de Mare, 30km od grada Rima.

Tim, raspoređen da pomogne Italiji u borbi protiv koronavirusa, doneo je mobilne laboratorije, vozila za dezinfekciju, komplete za testiranje koronavirusa i drugu opremu za borbu protiv bolesti.

Italija je evropska zemlja koja je najteže pogođena koronavirusom – ukupan broj slučajeva približio se 70.000, dok je broj smrtnih slučajeva već dvostruko veći od kineske.

Severna Italija je bila najgore pogođena, tamo je otprilike polovina smrtnih slučajeva u zemlji. Pandemija koronavirusa koja zahvata planetu izazvala je smrt više od 19.000, dok je ukupan broj potvrđenih slučajeva premašio 400.000.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Jovica says:

    Kada se sve ovo sa virusom završi, ako se završi, naravno da će evropljani da idu na rusku granicu da ratuju sa Rusima. Evropsko licemerje mnogo puta ke dokazano i apsolutno sam siguran da će se dokazati i ovaj put. Evropa je ZLO koje bi trrbalo biti uništeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *