РУСKИ СУХОЈ ЗА ДЛАKУ ИЗВУKАО ЖИВУ ГЛАВУ! Две ракете вијале Су-24 изнад Идлиба, а онда је руска звер показала зашто је СТРАХ И ТРЕПЕТ у Сирији! (ВИДЕО)

РУСKИ СУХОЈ ЗА ДЛАKУ ИЗВУKАО ЖИВУ ГЛАВУ! Две ракете вијале Су-24 изнад Идлиба, а онда је руска звер показала зашто је СТРАХ И ТРЕПЕТ у Сирији! (ВИДЕО)

21 фебруара 2020

Ратни авион Су-24 руских ваздухопловних снага (ВKС) 20. фебруара је избегао најмање две противавионске ракете, истовремено пружајући снагама Сиријске арапске војске (САА) у јужном Идлибу блиску ваздушну подршку.

Проопозициони канал Халаб Тодеј објавио је видео снимак на којем се види како руски ратни авион измиче једној од две ракете маневрисањем и пуштањем ракета мамаца.Сиријски активисти су тврдили да је пројектил преносни систем ваздушне одбране (МАНПАД) лансиран са турске осматрачнице у граду Kаминас у јужном Идлибу. Ове тврдње још нису верификоване.

Неколико сиријских и руских ваздушних напада циљало је турску „осматрачницу“ у Kаминасу и том приликом два турска војника су погинула, а неколико повређено. Инцидент се догодио током напада под вођством Турске на положаје Сиријске арапске армије (САА) у јужном Идлибу.

Руски ратни авиони Су-24 пружали су војсци блиску ваздушну подршку, омогућавајући јој да узврати напад у року од неколико сати. Руске ваздухопловне снаге уништиле су дванаест непријатељских возила.

Раније овог месеца, два хеликоптера Сиријских арапских ратних снага (СиААФ) оборена су изнад Идлиба. Док су сиријски милитанти преузели одговорност за оба инцидента, неки посматрачи верују да је хеликоптере циљала турска војска.

KOMENTARI3 коментара

  1. padre says:

    Niti sam video avion, niti rakete, a kamoli mamac!

  2. persida says:

    Posle ovoga, srpska ekonomija ce krenuti nabolje.

  3. Roy says:

    Gledao sam snimak iz drona. Nakon te 2 rakete avion je uzvratio po osmatracnici sa koje su lansirane i tad su poginula dva turska vojnika, a 5 je ranjeno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u