РУСКИ СВЕШТЕНИК ИЗЈАВОМ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: „Жене које живе у ванбрачној заједници су проститутке“

RUSKI SVEŠTENIK IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST: „Žene koje žive u vanbračnoj zajednici su prostitutke“

18 februara 2020

Sveštenik u Rusiji privukao je veliku pažnju javnosti pošto je javno izjednačio neudate žene koje žive u vanbračnoj zajednici sa partnerom i prostitutke.

– Naše žene ne razumeju šta je brak. Neprijatno im je da kažu „Ja sam besplatna prostitutka“, tako da im je lakše da izjave „Živim u civilnoj zajednici“. Alo! Ne, vi samo pružate usluge besplatno i to je sve i niko ne gleda na vas kao svoju suprugu – kazao je Dmitri Smirnov, a prenosi „Raša tudej“.Arhiepiskop Smirnov je nastavio da brani tezu kako u Rusiji ima miliona više udatih žena nego udatih muškaraca.

– Kako je to moguće? Pa, vrlo je prosto – muškarci čije žene kažu da su u civilnoj zajednici ne smatraju da su to njihove supruge, već je to trenutno zadovoljstvo. Jer, da ih tretiraju kao supruge, bilo bi teže da se zvanično zabeleži brak – kaže Smirnov.

Komentar arhiepiskopa izazvao je burne reakcije u javnosti. Predsednica Unije žena Ekatarina Lahova kazala je da je Smirnova izjava „glupa, ružna i pogrešna“ i istakla da pažnja ne bi trebalo da bude usmerena ka braku, već prema stvaranju porodice.

Čak su i neki članovi Ruske pravoslavne crkve takođe „na nož“ dočekali tvrdnje arhiepiskopa. Episkop Sava izjavio je da je izjava Smirnova „uvredljiva“ i „neprihvatljiva“, a portparol crkve Vladimir Legojda istakao je da su reči arhiepiskopa „neuspešno provociranje (trolovanje)“.

Zašto Amerika nije smela da odgovori na iranski napad na vojne baze pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

KOMENTARI6 komentara

 1. Perat says:

  Mozemo izpocetka, od unistavanja porodica preko feminizacije, cionisticke podvale kroz komunizam, kapitalizam, odnosno liberalizam itd. Od kad su doticni ugurali u usi zelju da zene se takmice sa muskarcima i da batale porodicu, od tada pocinje stvarno propast sveta ! Sta mislite, zasto je ovoliki nemoral u ljudima ? Pa moralne vrednosti smo stekli hriscanstvom, a zna se da su pravi vernici u jedinstvu sa Bogom i tu cionisticke price padaju u vodu. Eto nam objasnjenja zasto smo bombardovani radioaktivnim bombama, zasto su Rusi najveci neprijatelji covecanstva itd. Eto nam objasnjenja zasto sve vlasti u prozapadnom svetu moraju da budu sodomisticke, to je imperativ sodomista cionista ! Gde nema sloge, jedinstva, tu vlada djavo preko svojih naroda !

  • danka says:

   Bas tako, atak na pravoslavnu porodicu!Putin cuva sve hriscanske vrednosti, najpre porodicne! Ziveo!

 2. Lela says:

  Pa u pravu je čovek. Kao “nama papir ne znači ništa” a ustvari žive u vanbračnoj zajednici da bi mogli što lakše da se razbeže kad nekome od njih dvoje to bude odgovaralo. Većinom su muškarci krivi za te vanbračne veze, jer je ženama u prirodi da pogaze svoje želje za porodicom i majčinske instikte da bi zadržale kraj sebe tog sebičnog muškarca, koji neće obaveze, a hoće sve ostalo. I šta je takva jadnica nego besplatna prostitutka.

 3. Mira says:

  Pa u pravu je čovek.

 4. Vojna i ojdeSve says:

  I mushke osobe su prostitutke koje zadovoljavaju bezplatno zhenske fantazije. T.e vagina ga mota oko malog prsta.... Svet je jedno veliko jaje prostitucije.... Svako sam sebe odabire Raj ili Pakao... Ziveo vako ili onako....

  • persida says:

   Birao ne birao, ne gine ti pakao. Osim, ako ne dobijemo neki komentar iz raja, ali to se jos nije desilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *