„SAČEKUŠA“ NA ZVEZDARI – Upucan dok je parkirao

„SAČEKUŠA“ NA ZVEZDARI – Upucan dok je parkirao

29 marta 2014

0pucnjava_620x0Povrede opasne po život zadobio je večeras oko 20.25 časova Beograđanin Goran Bojanić (37), kada je na njega pucao nepoznati napadač u naselju Zvezdara. Pokušaj ubistva dogodio se, kako nezvanično saznajemo, dok je Bojanić parkirao svoj automobil u blizini Cvetkove pijace. Povređeni je odmah prebačen u Urgentni centar, lekari se bore za njegov život.

Napad se dogodio u Ulici Koste Abraševića kod broja 39. Bojanić je sedeo na mestu vozača i zaustavio svoj automobil „alfa romeo“. U tom trenutku, kroz staklo na levim prednjim vratima, nepoznati napadač pucao je nekoliko puta na njega, a zatim odmah pobegao.

– Dobili smo poziv da je neko upucan na Zvezdari i to više puta – kaže Nada Macura iz „Hitne pomoći“.

– Nakon nekoliko minuta stigli smo na mesto događaja i zatekli muškarca koji je još sedeo u svom automobilu i zapomagao za pomoć. Zadobio je tri prostrelne rane, u grudni koš, levu nadlakticu i levu podlakticu. Još je bio svestan, ali u teškom stanju.

Povređeni je prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra sa povredama opasnim po život.

AUTO NAPADAČA U PLAMENU

Nepoznati napadač, čim je ispalio tri hica u Bojanića, pobegao je automobilom, koji je imao bosanske registracione tablice. Auto je, pola sata nakon pucnjave, pronađen na Kružnom putu i to – u plamenu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *