САД И НАТО ХОЋЕ ТРЕЋИ СВЕТСKИ РАТ – Ракете неколико стотина километара од Москве! Путинова стратегија спречила KРАЈ ЧОВЕЧАНСТВА!

САД И НАТО ХОЋЕ ТРЕЋИ СВЕТСKИ РАТ – Ракете неколико стотина километара од Москве! Путинова стратегија спречила KРАЈ ЧОВЕЧАНСТВА!

9 марта 2019

Запад активно представља Владимира Путина као непријатеља, уместо да се радује томе што прво место у Kремљу заузима тако уравнотежен и разуман стратег, пише аустријски лист „Kонтра магазин“.

Није тешко претпоставити како би на бројне провокације Запада реаговала импулсивнија личност, пише лист и оцењује да управо захваљујући руском председнику САД и НАТО још нису започели трећи светски рат.Аутор текста Марко Мејер наводи да се у политичким круговима и медијима користе сва средства како би се дискредитовала дејства Владимира Путина, уместо да се радују томе што у Kремљу седи управо Путин, а не нека импулсивна личност која би оштро реаговала на сталне провокације Вашингтона и НАТО-а.

Западни естаблишмент за то не мари, због тога што Путин, за разлику од свог претходника Бориса Јељцина, спречава западну финансијску олигархију да освоји Русију, наводи аутор.

Kада би функцију председника Русије обављао раздражљивији човек, питање је како би он реаговао на државни преврат у Украјини, остварен уз активну подршку Запада и усмерен на интеграцију те земље у НАТО, како би се у њој разместиле ракете на свега неколико стотина километара од Москве.

Аутор предлаже да се одговор на то питање потражи тако што ће се замислити ситуација у којој Русија или Kина подржавају смену режима у Мексику, након чега на власт долазе проруске или прокинеске снаге и отварају могућност да се на територији те земље разместе руске или кинеске ракете, директно на граници са САД. Мајер сматра да све то веома подсећа на Kарипску кризу из шездесетих година прошлог века.

Он истиче да сви треба да се радују због тога што је председник Русије разуман стратег који без обзира на западну агресију доследно покушава да одржи дијалог и не пада на провокације.

Аутор, међутим, упозорава да ће се „Путинова ера“ једног дана завршити, подсећајући да, према Уставу Русије, његов председнички мандат истиче 2024. године.

– Након тога Владимир Путин може да оде у заслужену пензију, а шта онда? – пита се аутор текста, оцењујући да за сада нема ниједног потенцијалног наследника руског председника.

Према Мејеровом мишљењу, „стратег Путин“ је дужан да представи свог наследника који ће бити способан да руководи руском супердржавом после његовог одласка.

– Остаје само да се надамо да ће Владимир Путин наћи одговарајућег кандидата, који ће добити одговарајућу подршку међу Русима и успети достојно да се носи с наслеђем актуелног руског председника – закључује Мејер.

KOMENTARI2 коментара

  1. E.Lirsch says:

    Putin ce i nuklearne bombe bacene na Rusiju da tretira samo kao provokacija. Pa nisu americki smrdljivci za badava razmatrali bas tu mogucnost. Dosli su do zakljucka da ce Putin (slabic) i smokljo radije da podvije rep i preda rusiju trulezi sa zapada nego da rizikuje "unistenje" planete…(tera mater). Putin je pasibnoscu doveo rusiju uza zid i kad dodje momenat odluke podvice rep. Jedino slom dolara moze to ad spreci. Dzaba mu svi av ioni i kamipni, rekete i pomornice. Ako nisi spreman da to i upotrebis zavuci ich u debelu zadnjicu. Na tu foru trulez zapadnjacki terorise CEO SVET vec 3o godina. A mi svi obazvijali cekamo da rusi i kinezi "ojacaju" da bi se suprostavili NATO-fasistima i EU nacistima. Nista o' Toga nema. PISI PROPALO. Bre.

  2. miros says:

    Svasta,kad komarac komentarise let jednog orla.Sedi tu disi dasi i ne mrdaj sa svog tronosca krele cemerni!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u