SANSKI MOST: Mladoženja pobegao sa venčanja

SANSKI MOST: Mladoženja pobegao sa venčanja

19 avgusta 2014

mladozenjaU Sanskom Mostu zabeležen bizaran slučaj jurnjave za mladićem koji se ženio. Čaršija sumnja da su pokušali da ga na silu ožene devojkom koju nije voleo, a da su na tome insistirali njegovi roditelji.

Već dva dana se po Sanskom Mostu prepričava kako je protekle subote mladoženja pobegao s venčanja i to kad je još ostalo samo da pred matičarem kaže ono čuveno i sudbonosno „da“.

Svedoci ovog događaja ispričali su da je sve išlo po planu i svojim tokom. Venčanje je bilo kako kažu „po pravilima“ sve do trenutka kada je mladoženja, na zaprepašćenje prisutnih, jednostavno pobegao iz sale za venčanje.

– Kada je mladoženja istračao iz sale nastao je pravi cirkus u sali. Mlada je plakala, a za njim je potrčao njegov otac, i to sve psujući ga i pokušavajući da ga vrati pred matičara – ispričao je jedan od svedoka.

Nakon što su gosti videli šta se desilo i svadba se rasula i to sve uz komentare da se ovako nešto prvi put desilo u Sanskom Mostu.

Čaršija sumnja da su pokušali da ga na silu ožene devojkom koju nije voleo, a da su na tome insistirali njegovi roditelji.

Navodno je, kako se priča u Sanskom Mostu, mladoženja dugo bio u vezi sa drugom devojkom, ali roditelji su navaljivali da nađe ženu iz inostranstva zbog „papira“, i kako bi kasnije mogao otići iz Bosne.

Nakon nagovaranja nesrećni mladić je prihvatio da se ženi „prilikom“ iz inostranstva a roditelji su mu navodno pronašli devojku, koja inače boravi u Švedskoj. Ali, očigledno da nije mogao da izdrži i pobegao je glavom bez obzira.

Kada se priča o Sanskom Mostu, ovaj grad je u odnosu na broj stanovnika, jedan od rekordera u BiH po broju venčanja i sklopljenih brakova tokom letnjeg perioda.

 Novosti.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *