САРАЈЕВО спрема црну листу Срба!? МИЛОГОРСКИ СИНДРОМ НА БАЛКАНУ

SARAJEVO sprema crnu listu Srba!? MILOGORSKI SINDROM NA BALKANU

9 novembra 2018

“Večernje novosti” pišu u današnjem izdanju da posle Crne Gore “I Sarajevo sprema crnu listu Srba” kojima će biti zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, i da bi na njoj mogli da se “nađu poslovni ljudi, istoričari, književnici, novinari, ali i političari”.

“Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije kojima će biti zabranjen ulaz u BiH”, piše list i navodi da bi na njoj, između ostalih, mogli da se nađu i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin, lider radikala Vojislav Šešelj, glavni urednik TV “Hepi”Milomir Marić i predsednika pokreta “Zavetnici” Stefan Stamenkovski.Dnevnik podseća da je Mektić nedavno potvrdio da “postoji registar osoba koje su proterane ili im je, na određeni period, zabranjen ulazak u BiH, i da je u njemu oko 2.000 ljudi”, ali da je odbio da to nazove “crnom listom”, jer “BiH nije SAD da pravi crne liste”.

“Novosti” navode i da je Mektić navodno “blizak predstavnicima američke administracije u ambasadi SAD u Sarajevu”, a bio je dovođen i “u vezu sa aferom prisluškivanja predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, preko veza sa njim, i srpskog šefa države Aleksandra Vučića”.

(Tanjug, Večernje novosti)

KOMENTARI5 komentara

 1. rajko says:

  Kad god bilo koja zemlja uvede ovakve mere protiv Srba, Srbija mora da odgovori recipročnim merama. Tu nema predomišljanja. Brza reakcija će imati dva dobra efekta: prvi je da će i ove ostrvljene zločinačke horde oko nas polako početi da gube apetit na naše nacionalno meso, a drugi je da će Srbi u tim zemljama biti ohrabreni i dobiti malu satisfakciju za šikanu kroz koju svakodnevno prolaze.

 2. Deda Micko says:

  Zasto Srbija kuka, zasto ne sastavi svoje liste. Nepozeljni: Kurc, Bler, Skotina, pa potom nekih hiljadu imena. E, propala Srbijo.

 3. Vesko says:

  Vidjecemo kad Dodik preuzme ulogu u Predsjednistvu kako ce da se busaju u prsa svojom antisrpskom rasisticko genocidnom politikom. Svaki rasisticki ispad koji naprave ubrzavaju raspad BiH koja ide putem Jugoslavije nezaustavljivo.

 4. Jovo Veselinovic says:

  sve to u komunistickoj partiji pise druga tita beograd prima i bosnjaka i siftara i hrvata obavezno u beograd i sva prava imaju vise od srba ali srbin nesme u sarajevo ni hrvatsku crnu goru i crno srbsko kosovo

 5. Milan says:

  Da li je Milo u pravu? Dokazacu da je Irinej bio u pravu! Prvi put za 60 godina se vrsi ekspropijacija imovina srpskog drzavljanina, ali ne u korist imovine drzave CG, vec u korist britanskog obavestajca koji je posredovao u korist odvajanja CG. Naime CG je odvojena jos 1997. uz podrsku Milosevica, jer je diplomatski zvanicni australijski ambasador dosao tamo u zvanicnu posetu CG. Posredovao je Filip Hepburn, loznicanski zet i sada otima srpsku imovinu bez problema kao nagradu za svoje cutanje o tom cinu. Prepodobni Milan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *