САСТАНАК У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Вучић и Брнабићева сатима разговарали о Космету!

САСТАНАК У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Вучић и Брнабићева сатима разговарали о Космету!

1 априла 2018

Председник Србије Александар Вучић и председница Владе Ана Брнабић јутрос у 10 часова састали су се у Председништву Србије на Андрићевом венцу где разговарају о ситуацији на Косову и Метохији. Међу темама су и привреда, економија и друге…

Вучић и Брнабић разговарали су данас на вишесатном састанку у Председништву Србије о важним државним питањима. Како је потврђено у кабинету премијерке, главна тема разговора била је питање Косова и Метохије.

Друга значајна тема била је економија, с обизром на велика очекивања и добре показатеље у првом кварталу. Било је речи и о реконструкцији владе.

Подсетимо, председник Вучић је јуче на седници Националног конвента о ЕУ изјавио да се Србија по питању Косова налази између чекића и наковња и да ће будућност целе земље зависити од тога шта ће држава да уради у наредних шест месеци до две године.

„Ми смо између чекића и наковња и шта год да урадимо, кајаћемо се. Надам се да западни део међународне заједнице разуме да не могу Срби да се сагласе у свему са онима који су одмах признали Косово. Срби траже да буду поштовани и да не буду понижени“, рекао је Вучић јуче у Палати Србија.

KOMENTARI2 коментара

  1. Leonid23 says:

    Jel ovo prvoaprilska...!! Pa svi odlično znaju šta se sprema, i sada potpisnik tog istog Briselskog sporazuma iznenađen!? Jedino ako je Dačić potpisao pre onog kurasa engleskog, pa nije znao sadržaj...

  2. Batina says:

    Alaj su se sastali becari za drzavu ni jedan ne mari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u