САСТАНАК У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Вучић и Брнабићева сатима разговарали о Космету!

SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU: Vučić i Brnabićeva satima razgovarali o Kosmetu!

1 aprila 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić jutros u 10 časova sastali su se u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu gde razgovaraju o situaciji na Kosovu i Metohiji. Među temama su i privreda, ekonomija i druge…

Vučić i Brnabić razgovarali su danas na višesatnom sastanku u Predsedništvu Srbije o važnim državnim pitanjima. Kako je potvrđeno u kabinetu premijerke, glavna tema razgovora bila je pitanje Kosova i Metohije.

Druga značajna tema bila je ekonomija, s obizrom na velika očekivanja i dobre pokazatelje u prvom kvartalu. Bilo je reči i o rekonstrukciji vlade.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče na sednici Nacionalnog konventa o EU izjavio da se Srbija po pitanju Kosova nalazi između čekića i nakovnja i da će budućnost cele zemlje zavisiti od toga šta će država da uradi u narednih šest meseci do dve godine.

„Mi smo između čekića i nakovnja i šta god da uradimo, kajaćemo se. Nadam se da zapadni deo međunarodne zajednice razume da ne mogu Srbi da se saglase u svemu sa onima koji su odmah priznali Kosovo. Srbi traže da budu poštovani i da ne budu poniženi“, rekao je Vučić juče u Palati Srbija.

KOMENTARI2 komentara

  1. Leonid23 says:

    Jel ovo prvoaprilska...!! Pa svi odlično znaju šta se sprema, i sada potpisnik tog istog Briselskog sporazuma iznenađen!? Jedino ako je Dačić potpisao pre onog kurasa engleskog, pa nije znao sadržaj...

  2. Batina says:

    Alaj su se sastali becari za drzavu ni jedan ne mari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *