САЗВАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Тема – угроженост председника Србије Александра Вучића

САЗВАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Тема – угроженост председника Србије Александра Вучића

6 фебруара 2021

МИНИСТАР полиције Александар Вулин изјавио је да ће седница Савета за националну безбедност бити одржана у понедељак.

Вулин је гостујући на ТВ Прва говорио о угрожености председника Србије Александра Вучића што ће бити и једна од тема седнице.Он није могао да одговори да ли је подигнут степен безбедности око председника.

Вулин је истакао да је Беливукова група најопаснија још од Земунског клана.

– На нама је да видимо, како је настала, зашто је настала и чиме се бавила. Земунског клана у овој држави више неће бити – уверен је Вулин.

Он је додао да је доказа довољно и да нема бојазни да ће докази нестати као у случају убиства Властимира Милошевића, када је нестао узорак Беливуковог ДНК пронађен на лицу места.

Како је рекао, истина је да је Милан Љепоја, припадник групе „Пинк пантер“, једног дана ушао у објекат и из њега никада није изашао, а његови остаци никада нису пронађени.

– Као што је рекао председник Вучић они се воде тим ‘нема тела, нема дела’. Ово је најсуровија група са којом смо се сусрели – поручио је.

KOMENTARI5 коментара

 1. šiško says:

  Hahahaha!!! Jeste, jeste, ugrožen je, nego šta. Tu je beli vuk, pa onda vuko dlak, pa dr akula, a ponekad, kad se oni tamo preko bare malo zaborave pa u prašak dodaju pogrešan prašak, naidju i ružičasti slonovi. Teško je nesrećnika sačuvati od takvih. Ne pomažu ni kobre ni dabre. Mogu se istrebiti samo dizanjem u vazduh legala gde su se ugnezdili.

 2. test01 says:

  Srbija kao drzava a i Srpska nacija je ugrozena dok su kriminalci i izdajnici na vlasti a ovo je samo nastavak vuciceve obmane i propagande dok rasprodaje, pjacka i unistava Srbiju i Srbe!

 3. Gardista says:

  Pustite Legiju, a ne tu neki Velja...trte mrte sve AV botovi i maskarada u noci.

 4. СиНиша says:

  Ма само су их мало шамарали, каква опасност!

 5. uddu says:

  Ha-ha-ha ! Ovo je najsurovija grupa koju ste videli ?Pa vi,gos"n ministre niste gledali Pink,RTS,Prvu...,Pa tamo svaki dan laju još surovija stvorenja od ovih !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u