ШЕФ ФБИ ПРЕД СМРТ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ТАЈНЕ: Следи нам нешто горе од нуклеарног рата!

ШЕФ ФБИ ПРЕД СМРТ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ТАЈНЕ: Следи нам нешто горе од нуклеарног рата!

7 новембра 2017

Бивши шеф ФБИ-ја Тед Гандерсон, човек је за којега зна јако мало људи. Пре своје смрти човечанству је открио много ствари које су преко масовних медија врло скривене!

Реч је о за многе шокантним подацима који ни по коју цену не смеју доћи до шире јавности. Реч је о геноциду који елита спрема за читав свет.

Заправо, ради се о депопулацији, како они то називају, али и о припремама за нови тоталитаристички систем који се у овом тренутку малим корацима и са свих страна ствара у читавом свету, пре свега у САД, где се апроводи експеримент над људима који се полако прелива на све друге континенте!

Тед Гандерсон јавности је пре смрти отворио душу, сведочио је о свему шта је као шеф ФБИ видио и чуо, али готово ништа од тога никада није дошло до јавности. У овом тексту преносимо вам његове речи и делове његових интервјуа, а дотичу се тема о којима многи не желе да размишљају.

„Смрт, познатија као кемтрејлс, слијева се на грађане САД-а, у Енглеској, Шкотској, Ирској и другим земљама Европе. Лично сам видео, не само у САД, већ и у Мексику и Канади. Птице умиру широм света, на стотине хиљада риба и других животињских врста умиру такође. То је геноцид. То је отров. То је убиство које су наметнули УН. То је нешто што се мора зауставити. Особно знам од куда полећу авиони који ово чине. Из Линколна, Небраске, Форт Сила, Оклахоме, то су места из којих се креће. Лично сам посматрао авионе који су пре лета стајали у Небраски на авио-писти америчке војске. Ти авиони немају никакве ознаке на себи. То су вам велики војни авиони без ознака по себи. То што чине је злочин, злочин против човечности, злочин против свих народа из свих делова света. То мора бити заустављено. Што није уреду с нашим Владама? Ко има утицај на њихове одлуке, на њих саме, њихову родбину и пријатеље? Шта није у реду с пилотима тих авиона да посипају овај отров по себи, својим породицама? Неко мора учинити нешто по том питању. Неко мора проговорити!’рекао је храбро Гандерсен, разоткривајући оно што многи под утицајем слепе вере у плаћеничку науку не желе да виде. Али, то није ни битно, слепа вера зато и је слепа!

Надаље, Тед Гандерсон свету је испричао како је пре неколико година Влада САД набавила више од 30 хиљада гиљотина које су добиле одобрење америчке владе!

Од наведеног броја, 15.000 гиљотина тренутно је складиштено у Џорџији, а других 15.000 у савезној држави Монтани. Потврда ових навода је документ под ознаком ХБ 1274 којим је озакоњено у држави Џорџији да се као смртна казна над грађанима може примењивати ​​одрубљивање главе гиљотином.

Многи у овоме не виде ништа спорно јер у питању су смртне казне, али тада је пензионисани агент ФБИ Тед Гандерсон поставио једно питање: ако је поента само извршење казне над осуђеним затвореницима, зашто је онда Влада набавила чак 30.000 гиљотина и више од 600 милиона метака са шупљим зрном (Холлоw поинт буллетс)? Није ваљда да верујете у те приче, они нешто опасно спремају’, рекао је он.

Повезано с овом чињеницом, јавна је тајна да се у Америци налази више од 800 логора, сви до једног су већ у потпуности оперативни и спремни да приме “затворенике”.

У логорима је већ запослено и особље под пуним радним временом, иако још нема интернираних затвореника. Тим логорима управља ФЕМА (Федерална агенција за управљање у ванредним ситуацијама), а за примену логора чека се председнички потпис на одређени закон и проглашење истог од стране Државног тужиоца да све постане “правно” основано – дакле по закону. У овом контексту један од најважнијих пробрана је и тзв. Реx 84 програм који је основан с идејом да се заустави “масовни егзодус” илегалних странаца који би прешли САД границу у Мексику, односно, наводно, како би се илегални странци спровели у центре ФЕМА.

Реx 84 програм такође омогућује да се по потреби могу затворити војне базе и претворити у затворе. Многи кампови у близини имају и аеродроме, што указује да је организован транспорт за масовну депортацију. Већина логора може удомити око 20.000 затвореника. Тренутно, највећи од тих објеката је на подручју Фербанкса, Аљаска и може примити око 2 милиона људи.

Све ове податке изнео је специјални агент ФБИ-ја, Тед Гандерсон у интервјуу који је дао је дао непосредно пре своје смрти, али то подаци никада нису дати јавности, већ је Тед Гандерсон аутоматски дискредитован и прозван ‘ теоретичаром завере’, иако је сва сазнања свету пренео како би освестио људе на оно што нас све заправо чека.

Тед Гундерсон још је рекао како елита планира нови тоталитаристички режим попраћен геноцидним радњама и да нам претходи велики прогон.

(Kurir, Dnevno.hr)

KOMENTARI9 коментара

 1. Vojna I ojdeSe says:

  Takko je..... U sluzbi naroda.... Koji narod bre.....

 2. Novo doba says:

  Da, ovaj dobri čika Ted uopšte ne bi ovo izjavio neposredno pred smrt, da nije izjavio ovo što je izjavio. Ostao bi živ. Ali učinio je humano delo i upozorenje onima koji su za pravdu i pravednost, jer će baš takvi biti u progonstvu kao što reče na kraju. Jedina ispravna borba koja može ovo da predupredi je oslonac u Hristu, Gospodu našem i Spasitelju, jer ko i telo izgubi živeće zarad Hristove sile koji je prvenac u vaskrsenju, a onaj koji želi život da sačuva izgubiće ga. Sve dobija svoj smisao u Hristu koji je pobednik zajedno sa svojim sledbenicima u ovom ratu protiv zlog poretka. Zato i čekamo ovog cara nad carevima i gospodara nad gospodarima i pravedni sud Njegov, jer će svako od nas dobiti po delima svojim.

  • Hruscov says:

   Sve je tacno napisano ali dok gospod ne formira svoju elitnu jedinicu i narod shvati poentu price, mnogih vise nece biti. Pamet u glavu.

 3. triglav says:

  "i da nam prethodi veliki progon" ... kome?

  • padre says:

   Kome, pa svima!Ti si zaboravio, da je sve što dođe iz Amerike, dobro i opšte se ne postavlja pitanje zašto!

 4. Velika Metla says:

  Како му проради савест пред одлазак Господу на исповест!Где си био до сада?

 5. Ivan Grozni says:

  Opet citamo teoriju zavere. 500 miliona,jedna milijarda na planeti. Sad treba naci krivca. Biblijski narod ili samoproglasen "izabrani" narod,Engleze. Kazem Engleze jer kod njih je bilo verovanje da su izabrani da vladaju resto sveta. Sto se tice giljotina! Ko je mogao da isporuci 30.000 Montani. Zasto bas Montani?. Zasto nas ne ubiju na Time Squeru u NY. Bilo bi ubedljivije. Samo;mi smo otisli daleko od giljotine. Danas biolosko i hemisko oruzje moze cuda da napravi. Evo pacove trujemo i oni se niti raspadaju niti smrde. Samo se osuse.Mozda tako nesto postoji i za ljude. Samo ima jedan mali problem. Eugenici jos nisu sigurni da su napravili SUPER coveka. Pa ko bi onda bio izabran da vlada. I sto bi neko unistavao ljudsku vrstu kad vec poseduje 90% resursa ove planete. Neko treba da se divi njihovom bogatstvu. Jer sakriveno bogatstvo ne daje bas veliku satisfakciju, ako mu se drugi ne dive.Ne zidaju se kule da bi u njima samo ziveli vec da pokazemo moc. Do tada uzivajte u zivotu, koji nije Bog zna sta, ali je ipak zivot.

 6. PRVA LINIJA says:

  SVE CE TO NAROD POZLATITI, KAD IM PRORADI ,,ZUTI KAMEN" kako ga zove trifun napunice oni kampove dupke

 7. goran says:

  Triglav pita ko ce biti progonjen. Pa, svi, jer za vladajucu elitu nema razlike izmedju nepodobnog Srbina i nepodobnog Amerikanca (inace ne bi mnogi americki intelektualci vec sedeli u zatvorima, bili izbaceni sa fakulteta...) Cilj je stvaranje planetarne diktature. U tom cilju planiraju nuklearni rat velikih razmera i ukidanje gotovog novca. Naravno, tu je hemijsko i ostalo trovanje, promocija robota, sodomizma... Vakcinama stvaraju autisticnu decu. Na Zapadu je svaki treci covek kao zobmi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u