СЕНИЛНИ МИЛО: Ево шта је Мило говорио о Косову и Србији!

СЕНИЛНИ МИЛО: Ево шта је Мило говорио о Косову и Србији!

23 октобра 2015

milo-djukanovic 5875Због подршке Црне Горе и Македоније за пријем Косова у Унеско избио је прави скандал, како међу народом у Србији, тако и у ове две земље. Премијеру Црне Горе Милу Ђукановићу је очигледно ослабило памћење, када данас истиче потпуно другачије ставове него раније.

Ђукановић је поводом овакве одлуке рекао да му је стало до добрих односа са Тачијем, а не са Србијом, а некада је штитио оно што је српско!

МИЛО ЂУКАНОВИЋ: Гласали смо за Косово, зато што смо доследни!

Ево шта је Мило некада говорио:

„На Косову је нападнута Југославија. Косово је бедем српског и црногорског народа, који не може пасти док је нас и покољења наших потомака. Небројано пута смо рекли: Косово се мора бранити свим средствима! (1990)

„Црногорци су поносни на српско порекло и црногорску државност, на славну историју српског народа. Зато и верујемо у заједничку будућност и просперитет. (1990)

„Не може се махати гранчицама мира док се српски народ коље, масакрира, силује, док им се пале куће и уништавају имања само зато што су Срби. Рат се не добија дезертерством, већ мобилизацијом. (1992)

Међу 27 земаља које су дале свој глас за Косово на Извршном савету налазе се и Македонија, Црна Гора, Уједињени Емирати, САД, Француска, Италија, Немачка. Против је било 14 земаља и исто толико суздржаних, пише портал Србијаданас!

KOMENTARI5 коментара

 1. pravdaa says:

  Milo Turčin ne smije sjutra biti ubijen jer njemu narodni sud treba da odredi kaznu treba ga okovati i izložiti na trg u Podgoricu da ga svaki dan narod zapišava da bi buduće generacije videle kako treba postupati sa ovakvim izdajnicima lopovima i kriminalcima.

 2. marko says:

  Bogami i ovaj mile nezna vise sta hoce neki virus uso u njega kao da su ga bijesne lisice ujedale.NA TRG NA TRG i pi pi pi pi.

 3. namcor says:

  Sta je tu cudno? I mi u Srbiji imamo "Premijera" koji se "prezvezdio" i sada je najveci EUfanatik! Kao, dozvao se pameti! Prica za malu decu i ostale koji veruju u (Koka-kolinog) Deda Mraza! I jedan i drugi su, jednostavno, ucenjeni i dovedeni na vlast da izvrsavaju ono sto im se naredi! I tu je kraj price. I Crna Gora i Srbija su, u ovom casu, iznutra okupirane drzave. A pozadini Vatikan vuce konce razdvajanja dva dela jednog tela: Srba i Crnogoraca (Neki bi tamo, vec sada radije da se zovu odvratno "Montanegrini"), odvajanje i otimanje SPC i podvodjenje pod svoju vlast. Na zalost, i mi i Crnogorci smo vekovima radjali najvece junake, ali i najvece izdajice. Na vlasti su i kod nas i kod njih upravo najvece izdajice. Samo glupan ne vidi da Vatikan stvara krvne neprijatelje od bratskih naroda, cak iste krvi: Ukrajina-Rusija, Srbi-Hrvati, Poljaci-Rusi itd...A zanimljivo je primetiti: Uvek su u pitanju SLOVENSKI narodi! Ali, to je tema za neki drugi put i u posebnom (autorskom) tekstu...

 4. Slavica Jovanovic says:

  ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ РУКОВОДЕЋИ КАДРОВИ У СРБИЈИ http://www.peticije24.com/128180

 5. Apis says:

  OPROSTI MI BOZE, ZNAM DA JE GRESNO ALI OD SVEG SRCA ZELIM DA TU DZUKELU DANAS ZGAZE ZA OPOMENU SVIM BUDUĆIM IZRODIMA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u