СЕНИЛНИ МИЛО: Ево шта је Мило говорио о Косову и Србији!

SENILNI MILO: Evo šta je Milo govorio o Kosovu i Srbiji!

23 oktobra 2015

milo-djukanovic 5875Zbog podrške Crne Gore i Makedonije za prijem Kosova u Unesko izbio je pravi skandal, kako među narodom u Srbiji, tako i u ove dve zemlje. Premijeru Crne Gore Milu Đukanoviću je očigledno oslabilo pamćenje, kada danas ističe potpuno drugačije stavove nego ranije.

Đukanović je povodom ovakve odluke rekao da mu je stalo do dobrih odnosa sa Tačijem, a ne sa Srbijom, a nekada je štitio ono što je srpsko!

MILO ĐUKANOVIĆ: Glasali smo za Kosovo, zato što smo dosledni!

Evo šta je Milo nekada govorio:

„Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda, koji ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojano puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima! (1990)

„Crnogorci su ponosni na srpsko poreklo i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i verujemo u zajedničku budućnost i prosperitet. (1990)

„Ne može se mahati grančicama mira dok se srpski narod kolje, masakrira, siluje, dok im se pale kuće i uništavaju imanja samo zato što su Srbi. Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom. (1992)

Među 27 zemalja koje su dale svoj glas za Kosovo na Izvršnom savetu nalaze se i Makedonija, Crna Gora, Ujedinjeni Emirati, SAD, Francuska, Italija, Nemačka. Protiv je bilo 14 zemalja i isto toliko suzdržanih, piše portal Srbijadanas!

KOMENTARI5 komentara

 1. pravdaa says:

  Milo Turčin ne smije sjutra biti ubijen jer njemu narodni sud treba da odredi kaznu treba ga okovati i izložiti na trg u Podgoricu da ga svaki dan narod zapišava da bi buduće generacije videle kako treba postupati sa ovakvim izdajnicima lopovima i kriminalcima.

 2. marko says:

  Bogami i ovaj mile nezna vise sta hoce neki virus uso u njega kao da su ga bijesne lisice ujedale.NA TRG NA TRG i pi pi pi pi.

 3. namcor says:

  Sta je tu cudno? I mi u Srbiji imamo "Premijera" koji se "prezvezdio" i sada je najveci EUfanatik! Kao, dozvao se pameti! Prica za malu decu i ostale koji veruju u (Koka-kolinog) Deda Mraza! I jedan i drugi su, jednostavno, ucenjeni i dovedeni na vlast da izvrsavaju ono sto im se naredi! I tu je kraj price. I Crna Gora i Srbija su, u ovom casu, iznutra okupirane drzave. A pozadini Vatikan vuce konce razdvajanja dva dela jednog tela: Srba i Crnogoraca (Neki bi tamo, vec sada radije da se zovu odvratno "Montanegrini"), odvajanje i otimanje SPC i podvodjenje pod svoju vlast. Na zalost, i mi i Crnogorci smo vekovima radjali najvece junake, ali i najvece izdajice. Na vlasti su i kod nas i kod njih upravo najvece izdajice. Samo glupan ne vidi da Vatikan stvara krvne neprijatelje od bratskih naroda, cak iste krvi: Ukrajina-Rusija, Srbi-Hrvati, Poljaci-Rusi itd...A zanimljivo je primetiti: Uvek su u pitanju SLOVENSKI narodi! Ali, to je tema za neki drugi put i u posebnom (autorskom) tekstu...

 4. Slavica Jovanovic says:

  TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU RUKOVODEĆI KADROVI U SRBIJI http://www.peticije24.com/128180

 5. Apis says:

  OPROSTI MI BOZE, ZNAM DA JE GRESNO ALI OD SVEG SRCA ZELIM DA TU DZUKELU DANAS ZGAZE ZA OPOMENU SVIM BUDUĆIM IZRODIMA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *