ШЕРОН СТОУН ШОКИРАЛА АМЕРИКУ: Исказала поштовање према Путину!

ШЕРОН СТОУН ШОКИРАЛА АМЕРИКУ: Исказала поштовање према Путину!

14 јануара 2020

Холивудска звезда Шерон Стоун добила је у Берлину награду „Жена године“ коју додељује немачки магазин „Џи-кју“. У интервјуу за немачко издање „Џи-кјуа“, она је изразила поштовање према руском председнику Владимиру Путину и презир према америчком лидеру Доналду Трампу.

Америчка глумица Шерон Стоун одала је признање руском лидеру Владимиру Путину и указала на његове разлике у односу на америчког председника Доналда Трампа.Она је рекла да мисли да је Путин јак лидер на свој начин, додајући да не би волела да буде њен председник, али је да јој не смета начин на који води Русију.

Шерон Стоун је рекла да су са њене тачке гледишта Трамп и Путин веома различити. Док председником САД манипулишу лидери других држава, Путин води своју земљу у њеном најбољем интересу.

Према њеним речима, Трамп и даље жели да буде другачији председник и сасвим је непримерено да председник САД буде под истрагом зато што га је изманипулисала друга глобална сила.

Она је рекла да не верује да ће Трамп поново бити изабран за председника, уз опаску да је оснивачка идеја САД била да су сви људи једнаки, што није у складу са Трамповом политиком.

KOMENTARI4 коментара

  1. Zoran says:

    Kao ona serija Pozoriste u kuci: Pozoriste, pozoriste, ali ne u svojoj kuci. Tako i ona, super lider, al neka ga vama, ja necu.:)

  2. Pera says:

    I ako nas voli, ona kao i svi amerikanci ne prelazi kvocijent od 100. To se zove zombi ljudi. Sad su tu zarazu prosirili na eu, pa cak se primecuje i kod nas na ljudima na vlasti !

  3. Adolf says:

    Samo ti sestro vežbaj prekrštanje nogu, mani se politike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u