ШЕШЕЉ поставио ВУЧИЋУ 20 питања! (ВИДЕО)

ŠEŠELJ postavio VUČIĆU 20 pitanja! (VIDEO)

15 oktobra 2015

20-700x394Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, je na današnjoj konferenciji za novinare pročitao pitanja Aleksandru Vučiću koja je pripremio za televizijsku emisiju zakazanu na televiziji „Pink“ za nedelju, 18. oktobra u 21 čas.

„Ja uporno, punih 11 meseci tražim od Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Republike Srbije da pristane na direktan televizijski duel, u direktnom prenosu, sa mnom, kao vodećim liderom opozicije za sada i da to bude na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom. Ti moji javni zahtevi su bili bezuspešni. Međutim, pre dva dana zvali su me sa televizije ‘Pink’ i predložili da uputim pismeno pitanja Aleksandru Vučiću. Ja sam uzvratio da bi dobro bilo da ja sedim u studiju pa da ga tamo pitam, pa makar i unapred spremao pitanja“, naglasio je lider radikala.

„Ja sam pitanja spremio, ali sam hteo i javnost da obavestim o sadržaju tih pitanja, pa ću vam ih ovde pročitati na konferenciji za štampu. Reč je o mojih 20 pitanja Aleksandru Vučiću“, rekao je Vojislav Šešelj.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. s@ša says:

    Prepisat ću svoj komentar sa jednog drugog portala na ovu temu: Zanimljivo ponovo napadi na Nikolića ( ne kažem da nisu opravdani ) a ništa protiv trenutno najvećeg euro jastreba Vučića osim mlakog prozivanja pa nije li upravo Vučić taj koji se najviše busa u prsa pričom o velikim srpskim prijateljima iz Vašingtona i Berlina, pa nije li upravo taj Vučić doveo srpskog krvnika Blera za savjetnika ,pa nije li upravo taj Vučić šutio sve do kraja kad je bila aktuelna rezolucija o Srebrenici a poslije Nikolićevog pisanja Putinu pokušao da pripiše sve zasluge za veto sebi, pa nije li upravo taj Vučić izveo 5000 policajaca i vojnika na ulice da brani ,,paradu nemorala “ jer su mu šefovi iz Brisela naredili da mora biti održana....ne branim Nikolića jer nije ništa manje zlo ali je Vučić taj koji je svojom šizofrenom politikom i doveo Srbe do ove tačke gdje se sad nalazimo !

  2. deda mraz says:

    Vojo crveno-zutom svapskom konjusaru Vucicu,koji je to danas javno priznao da mu je Nemacka preca od Srbije hoces da postavljas pitanja na crvenoj TV koju vodi poslanik Jula tj. sluga Miloseviceve vestice je glupost.Vojo ako si Srbin samo jedno pitanje mozes da mu postavis,a to je kada ce napustiti Srbiju svapski konjusar jer na izborima nije govorio da mu je preca Nemacka od Srbije.

  3. Aca Banjac says:

    Neka ide u Nemačku ako mu je preča od Srbije sram ga bilo...predsednik vlade a tako govori...fuj...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *