ШЕШЕЉ: Зорана, глупа си! ЗОРAНA: Простаку!

ŠEŠELJ: Zorana, glupa si! ZORANA: Prostaku!

16 avgusta 2016

Vojislav-Seselj-Zorana-Mihajlovic-720 5Lider SRS Vojislav Šešelj i potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović nastavili su da se prepucavaju i nakon što joj je on preko Kurira poručio da je mogla da se nabode na njegovo koplje u Skupštini. Na Mihajlovićkine reči da je prostak, Šešelj joj je ovog puta poručio da je glupa!

Sve je počelo na polaganju zakletve članova nove vlade, kad je ministarka saobraćaja zbog gužve u sali Skupštine rekla:

„Pazite, ne gurajte me! Ako ovako nastavite, pašću Šešelju u krilo.“ Potom se lider SRS nadovezao komentarom da bi mu se on nabola na koplje da mu je pala u krilo dok su je gurali na izlazu iz skupštinske sale.

Zorana Mihajlović je tek juče reagovala Šešeljevu izjavu, ocenjujući je kao nekulturnu i prostu.

– Vojislav Šešelj, šta reći, čovek koji, verujem, sigurno neće stati sa svojim napadima pre svega na žene, kao i na mene, ali to nije prvi put. To su, rekla bih, prostakluci najgore vrste i to je nešto što nadalje može da se očekuje od jednog takvog čoveka – odgovorila je ona i objasnila zašto nije odmah reagovala.

Traži osudu

– Očekivala sam da će reagovati svi oni borci za ženska prava i rodnu ravnopravnost, nevladine organizacije i političari. Danas sam u pitanju ja, sutra ste vi, prekosutra možda vaša ili nečija ćerka, i to su nedopustive stvari u političkom i društvenom životu jedne zemlje – navela je Mihajlovićeva.

Šešelj joj ni ovog puta nije ostao dužan.

– Ona traži zaštitu ženskih prava? Ona je ministar, ima suvlašće u rukama. Koliko je glupa, to je neverovatno. Treba neko spolja da stane u zaštitu ministra?! Pa, kako ministar može biti nezaštićen? Ja ne razgovaram sa ženom, nego sa ministrom. Kad ne bude više ministar, neću je se nigde ni setiti. Da je vidim na ulici, okrenuću glavu da vidim ima li igde šta lepše da se vidi. Osim toga, ako ne bude ministar, možda će biti negde u zatvoru – poručio je Šešelj.

Incident u Skupštini

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja prilikom polaganja zakletve u Skupštini Srbije opomenula je kolege, ali i fotoreportere da se manje guruju, jer ako nastave tako, pašće Vojislavu Šešelju, lideru SRS, u krilo.

Naravno, Šešelj je njenu opasku dočekao u svom fazonu.

– Pazite, ne gurajte me! Ako ovako nastavite, pašću Šešelju u krilo – rekla je Mihajlovićeva na polaganju zakletve kolegama iz Nemanjine 11.

Predsednik Srpske radikalne stranke u razgovoru za Kurir kaže da ne bi imao ništa protiv da „dočeka“ ministarku.

– Da mi je pala u krilo, to bi bilo kao da se na koplje nabola – poručio je Šešelj i dodao:

– Problem je tu samo u brzini, ako padne brzo na koplje… Inače, ako padne polako, postepeno…

RADIKALI S TRAMPOM NA MAJICAMA

Vojislav Šešelj je digao dževu i zbog današnjeg dolaska potpredsednika SAD Džozefa Bajdena, a tim povodom će radikali organizovati protestni skup u 17 sati ispred zgrade Predsedništva. Učesnici protesta će nositi majice s likom predsedničkog kandidata SAD Donalda Trampa.

Šešelj je za Kurir najavio da će držati kraći govor i da očekuje dve-tri hiljade ljudi.

– Demonstriraćemo protiv Bajdena, Obame, Klintonove… Obratiću se okupljenima, ali neću držati govor nešto naročito dugo. Nisam ja Vučić da govorim šest sati – rekao je Šešelj.

KOMENTARI3 komentara

  1. robokap says:

    BOSANSKA G********JA:

  2. Kosovac says:

    Zato je brže-bolje Internet pre neki dan ukinuo snimak „Srbin.Info“ Šešeljevog reagovanja na nameru da mu upadne u krilo ova bomba. Izgleda da je neki Muderator Interneta procenio da je snimak afirmativan za Šešelja. Šešelj je digao dževu po običaju, ali kada on digne tu dževu, odmah dižu dževu novinari i neki komentatori (propali draškovićevci i Ujdijevci). Šteta što Dveri ne smeju da demonstriraju protiv Bajdena, kada bi im to bilo dozvoljeno, demonstrirali bi bolje od Šešelja.

  3. n.n says:

    tako je! Uklanjajte moderatori svakoga ko je protiv ove vlasti! Jos bolje uputite ih da budu za dom spremni! Hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *