СКАНДАЛ НА КОСОВУ: Самопрозвани министар преко Црне Горе кријумчари робу из Србије, Тачи и Харадинај све знају

SKANDAL NA KOSOVU: Samoprozvani ministar preko Crne Gore krijumčari robu iz Srbije, Tači i Haradinaj sve znaju

13 januara 2019

Poslanik Inicijative za Kosovo Milaim Zeka izjavio je da je jedan od kosovskih ministara uključen u krijumčarenje robe iz Srbije kroz Crnu Goru nakon što je uvedena taksa od 100 odsto.

Ne spominjući imena, zastupnik Zeka naglasio je da su tri čelnika institucija, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i šef Skupštine, Kadri Veselji, svesni tih informacija.„Ministar pravosuđa i mnogi drugi ministri pokazuju licemerje na sastanku vlade. Plaćeni su da ne lažu građane. Na temelju informacija Policije i Obaveštajne agencije Kosova i međunarodnih institucija, postoje vrlo poznati ljudi, a među njima i ministri koji su 100 oodsto poreza pretvorili u njihovo poslovanje. Znamo da su druge političke stranke obavljale takve poslove sa Srbima u severnoj Mitrovici“, izjavio je on za T7, prenosi „Indeks onlajn“.

Dalje Zeka ističe kako je vrlo zabrinjavajuće za kamione da iz Srbije uđu u Crnu Goru. „… A kada dođu na Kosovo, oni postavljaju tablice Crne Gore, navodno kao da su sa Kosova. Verujem da premijer ima te informacije, predsednik i predsednik parlamenta“, izjavio je Zeka.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Krijumčarenje,kriminal,lopovluk,trgovina organima,šverc u narko-kartelu "kosove"su vama SKANDAL ????!!! Hahahahahahahahahaha............! Pa to je svakodnevica u toj rupetini šlihtarskoj! Nego,bombardovati im Bondstil i prekinuti šverc narkotika pa će da vidite kako brzo padaju! Nemaju naci-amerikanci toliko aviJona koliko treba da bi se sva droga prevezla s "kosove" po Evropi prvo,pa posle gde god treba!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *